Perfecte service met net dat beetje extra ! Ik heb een prachtige voorgevel en dat is toch het aangezicht van je woning . De monteurs denken ook heel goed mee en maken het geheel nog mooier dan van tevoren bedacht ! Super ik ben heel tevreden !
Goede kwaliteit/prijs verhouding van de kozijnen en gevelbekleding. Bewust gekozen voor de Hollandse hoek. Vakkundige en vriendelijke monteurs. Eind resultaat zeer mooi. Ook gelijktijdig raamdecoratie laten plaatsen met magneetbevestiging. Prachtig resultaat.
We zijn goed geadviseerd bij het kiezen van de pui en het raam. Vervolgens was de plaatsing van alles heel secuur en goed. Er werd ontzettend netjes gewerkt en alles is heel zorgvuldig opgeruimd. Vervolgens was het resultaat ook echt heel mooi. We zijn heel erg tevreden over hoe het er qua afwerking allemaal uitziet. Ook de service er na over kleine dingetjes waar nog iets voor speelt is heel netjes en goed in behandeling genomen. Kortom, een zeer goede ervaring.
We hebben door Kozijn & Zo een dakkapel laten plaatsen en tegelijkertijd het dakraam (wat al aanwezig was) naar de voorzijde van onze woning gehaald. De afwerking van zowel dakkapel als dakraam is subliem, we zijn daar heel tevreden over. Het is strak en duurzaam opgeleverd. Kiertjes zijn allemaal netjes weggewerkt met kit. De mensen zijn aardig! Ze werken secuur en ruimen na afloop alles netjes op. We zijn zeker tevreden over onze aankoop en keuze voor Kozijn & Zo! Je weet dat je betaalt voor kwaliteit (van product, maar zeker ook de plaatsing zelf). Aanrader!
Alles liep netjes volgens de planning met een fijn team personeel.
In juni begonnen met het vervangen van mijn kunstof kozijnen, gevel beplating en wrappen van mijn schuifpui. Gevelbeplating was niet goed h profiel rubbers pasten niet grote gleuven tussen de panelen. Wrappen van de schuifpui bleek plots niet te kunnen. Monteur zelf moeten helpen om op de 1ste etage mijn eigen ramen naar beneden te halen omdat hij alleen was. Deze zaken doorgesproken met eigenaar vervelend allemaal zou opgelost gaan worden Na aantal weken zijn wlze weer terug gekomen, toen bleek mijn plissé hordeur niet te passen.. Opnieuw gevel beplating aangepast, helaas nog steeds met dezelfde mankementen. Monteur ronduit onbeschoft. Weer weken verder maar zelf eens contact gezocht en belofte gedaan dat het opgelost zou gaan worden helaas nog steeds niks. Blijkbaar zijn ze binnen 6 maanden niet in staat om de problemen op te lossen. Vele malen valse beloftes dat ik terug gebeld en of gemaild word om een data af te spreken voor de resterende werkzaamheden. 3 weken geleden telefonisch contact gehad en wacht nog steeds op een afspraak. Ga zo door kozijn en zo
Gezien de grootte van de schuifpui en de moeilijk bereikbare plaats werd de pui via grote kraan over het dak getild. Alles is prima verlopen.
Alles verlopen volgens plan aardige mensen doen erg hun best voor een tevreden klant kom hier wel weer terug voor mijn volgende opdracht
Prima service! Word met je meegedacht, in de showroom Word je vriendelijk en goed geholpen. Je Word goed op de hoogte gehouden van wanneer het geplaatst word. Montage was ook super! Ervaren mensen die wisten wat ze deden en wat ze moesten doen! Met deskundig advies.
Wij hebben vorige week een schitterende schüco hef-schuifpui laten plaatsen met een uitmuntende pasvorm in de bestaande situatie, wij zijn blij met het geleverde resultaat, ook in de aanloop naar de plaatsings datum werden onze vragen goed opgepakt en bevredigend beantwoord zonder dat dit lastig gevonden werd. In de toekomst gaan wij zeker weer in zee met deze kwaliteitsfirma
Goede voorlichting in de showroom. Het duurde even voor alles geplaatst werd, maar dat is een goed teken. De montage ging goed. Hele goede vaklui. Dachten mee met oplossingen en alles is keurig afgewerkt en opgeruimd.
Twee jaar geleden de achterkant van onze woning laten voorzien van nieuwe kozijnen en beter isolerend glas. Vorig jaar de voorkant van de woning nieuwe kozijnen en glas. Ook een nieuwe voordeur. Er wordt netjes gewerkt en alles wordt keurig afgewerkt. Vorige week gemeldt dat de voordeur klemde. De volgende dag kwamen 2 medewerkers de deur opnieuw afstellen. Gaat nu weer zondrr problemen open en dicht.
het de- en monteren van de kozijnen is snel en vakkundig gedaan, mensen zijn vriendelijk en werken netjes. Alle oude spullen en afval werd opgeruimd en meegenomen. volgende dag werd alles binnen afgewerkt. Ik ben erg tevreden over het resultaat.
Geplaatst door zeer bekwame monteurs alles netjes afgewerkt het huis ziet er nu als nieuwbouw uit.
Heel mijn woning voorzien van ramen en kozijnen van dit bedrijf. De monteurs die komen plaatsen zijn vaklui, weten waar ze mee bezig zijn en denken in oplossingen. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
Nette vakmensen. Keurig geplaatst
De medewerkers die de kozijnen hebben geplaatst hebben netjes gewerkt en alle rommel meegenomen.
Ik heb de kozijnennog niet zo lang. Dus om mijnervaring met andere te delen is nu nog te kort dag. De manier van werken en de vaardigheid van de mensen die het geplaatst hebben was allemaal goed. Na de plaatsing werd alles keurig opgeruimd. Tot nu toe tevreden.
Vervanging van kozijnen, deur en gevelbedekking is geweldig uitgevoerd door kundige monteurs. Ze werken netjes en secuur. Vertelde regelmatig wat ze gingen doen. Resultaat is echt super.
Zo als altijd wat we hier aan het huis hebben laten doen, en dat is ondertussen het hele huis. Perfect gedaan. En tot nu toe als er wat was is het altijd goed en snel opgelost. Bv nastellen etc.
Vakmensen die weten wat hen te doen staat. De kleurcombinatie (wit buiten, matzwart binnen) komt helemaal tot zijn recht en is exact zoals gewenst.
Twee jongemannen die - humorvol samenwerkend - op een heel prettige en vooral professionele manier hun taak verricht hebben . Hout ( in de tijd aangetast door zon etc ) vervangen door kunststof raam. Zuinig op de spullen van de klant . Geen rommel achterlatend. Waar nodig werd goed overlegd wat ik als klant zou willen . Goede suggesties . Ook nog wat extra service geleverd op mijn verzoek. Hulde aan dit jonge team !
De mensen die hebben alle oude delen keurig weggehaald en de nieuwe deur en kozijn zijn prachtig geplaatst. Alle rommel keurig opgeruimd en met de middag gereed. Wederom petje af voor de mensen van Kozijn&zo.
We kregen Kees en Ralf als twee top vaklui die alles goed communiceerden met ons en oplossingsgericht en alles keurig achterlieten als zij de deur uitgingen. NIks was teveel. Alles naar volle tevredenheid gemonteerd.
Net als de eerste keer prima geholpen. Montage verliep vlot en de mannen werken netjes. Al met al weer zeer tevreden met het resultaat.
Hoefsmidstraat 46 B
3194AA Hoogvliet rotterdam
Kozijn & Zo is de specialist in kunststof, aluminium en houten gevelelementen met een enorme keuze uit een veelzijdig leveringsprogramma, dat bestaat uit ramen, deuren, serres, schuifpuien, dakkapellen, garagedeuren, veranda's, vouwsystemen, balkonbeglazing en gevelbekleding. Onze producten worden geproduceerd in een uiterst moderne fabriek, waar met grote precisie elk product voor u op maat wordt gemaakt. De montage van de aangeschafte ramen en deuren gebeurt door vakkundige en speciaal hiervoor opgeleide eigen monteurs. Zij garanderen een snelle, schone en perfecte montage. Kopen bij Kozijn & Zo is veilig en betrouwbaar.