Een aanrader. Onze woning voorzien van zeer goede materialen door professioneel personeel
Een aanrader!
Hele aardige en vooral hardwerkende heren, die luisteren wat je wilt en hun best doen om zo min mogelijk schade te maken bij het uitbreken van het oude kozijn. En mocht er wat schade ontstaan herstellen ze het ook! In 3.5 dag de gehele woning van hout naar kunststof gegaan en ik heb alleen nog een stofzuiger hoeven pakken uiteindelijk. Na afloop even een checklist afgelopen of alles gedaan was en de gouden handdruk gegeven. Zeker niet de goedkoopste, maar bedenk wel dat dit vakmannen zijn die weten wat ze doen, en er totaal geen bijkomende kosten aan zitten zoals een puinbak of steiger. Offerte is alles inclusief. Super gedaan en ga zo door heren/dames!
Kozijn en Zo heeft bij ons fantastisch werk geleverd! Hoogwaardige, mooie materialen gebruikt, aardige en kundige vakmensen die alles kwamen plaatsen. Zouden onmiddellijk weer voor dit bedrijf kiezen! Van offerte tot aftersales, in een woord: een aanrader!!
Goede service en de mannen die de pui of dak plaatsen weten wat ze doen.
Beste medewerkers We zijn heel fijn geholpen door een mevrouw tijdens het samenstellen van het Kozijn met hele goede aanbevelingen ook was het prettig om te horen dat de levertijd wat langer kon duren . Ook de levertijd klopte precies en een compliment voor de Mannen die bij ons het raam hebben gemonteerd alles nettles afgewerkt en opgeruimd. Afz familie hulsbosch
Binnen 2 dagen was mijn hele huis voorzien van kunststofkozijnen en openslaande deuren naar de tuin. Hardwerkend personeel die in collegiale sfeer vakwerk afleveren en de boel opgeruimd achter laten. Echt een upgrade van mijn huis!
Precies op tijd aan de deur. Alle spullen klaargezet om oude kozijn te verwijderen. Om mijn tijdelijke fundering te verwijderen, was geen probleem. Netjes afgewerkt en schoongemaaakt.
Werken efficient, zorgvuldig en netjes.
Mijn huis is geweldig opgeknapt Het ziet er mooier uit is veiliger en we hebben minder stookkosten.
er word goed met je meegedacht
Zeer mooie kozijnen, snel opgeleverd en bovendien ontzettend vriendelijk geholpen door Angelo.
Wij zijn er heel blij mee, keurig gewerkt, vriendelijk en goed personeel.
uitvoering door vaklieden met oog voor detail
Mooie producten, goede kennis tijdens bestelperiode, goed advies
Goede kwaliteiten met goede vaklui aangebracht
Keurige plaatsing van groot kozijn door vakmensen!
Prima service en garantie,
Keurig werk van de mannen
De aanblik van het huis is weer als nieuw. Snel, hard en netjes gewerkt en vooral ook keurig afgewerkt.
Ervaren hardwerkende mannen die weten waar ze over praten! Wij zijn erg blij met het eind resultaat
Goed op tijd ,netjes te werk ,vaklui weten wat ze doen en hebben er zeker verstand van,kwaliteit en afwerking zeer goed.ik zou het iedereen aanbevelen.
Een geweldige zaak met heel veel ervaring en kennis en het is in gezelschap van goede persoonlijke begeleiding prettig zaken doen, zowel in de showroom als op de werkvloer.
Hoefsmidstraat 46 B
3194AA Hoogvliet rotterdam
Kozijn & Zo is de specialist in kunststof, aluminium en houten gevelelementen met een enorme keuze uit een veelzijdig leveringsprogramma, dat bestaat uit ramen, deuren, serres, schuifpuien, dakkapellen, garagedeuren, veranda's, vouwsystemen, balkonbeglazing en gevelbekleding. Onze producten worden geproduceerd in een uiterst moderne fabriek, waar met grote precisie elk product voor u op maat wordt gemaakt. De montage van de aangeschafte ramen en deuren gebeurt door vakkundige en speciaal hiervoor opgeleide eigen monteurs. Zij garanderen een snelle, schone en perfecte montage. Kopen bij Kozijn & Zo is veilig en betrouwbaar.