Professioneel bedrijf zeer uitgebreide offerte en zeer vakkundige medewerkers.
Heel mooi product.
Als kritische consument leg ik de lat hoog. En dan volgen vaak teleurstellingen als het om (commerciële) dienstverlening gaat. De ervaring met Amstelland Kozijnen is echter een verademing: een fantastisch product, een bevlogen en serieuze ondernemer in de persoon van Evan, en een fantastisch team van monteurs. Heb nergens zorgen over gehad en ben meer dan bijzonder tevreden. Amstelland Kozijnen, chapeau ! (ps: gebruik deze review gerust op jullie webaite). Vriendelijke groet, Jacco Ende, Duivendrecht
Deskundig advies. Mooie kozijnen en vakkundige en vriendelijke installatie. Jaloezieën in het raam en onzichtbare scharnieren zijn pluspunten.
Goede kwaliteit kozijnen geplaatst door vaklui. Ze denken goed mee over eventuele opties en/of problemen. Alles super netjes afgewerkt.
zonnescherm was los geraakt met het slopen va n kozijn scherm werd geheel los genomen en opnieuw vastgezet dat vond ik heel positief.
bijzondervriendelijk personeel. na afloop wordt allesgoed schoon achtergelaen
Wij zijn erg tevreden met de geleverde garagedeur, dakkapel en voordeur. Voelt erg solide aan en ziet er mooi uit
De gevelbekleding van meerdere woningen werden vernieuwd. Hierdoor met u in contact gekomen. Duidelijkheid en vertrouwen direct bij het maken van afspraken over de levering. Het personeel was zeer correct. Daarom ook het vertrouwen om de huissleutel aan hen te geven. Het huis en de omgeving keurig achter gelaten. Nog contact moeten hebben over het rolluik wat het niet meer doet. Hier komen ze voor terug om het te herstellen. Nog niet bekend met de nazorg en garantie. Vandaar n.v.t. gekozen, maar ik denk dat dat ook wel goed zit als er wat mocht zijn. Al met al een goede ervaring.
Snelle, correcte en betrouwbare afhandeling van opdracht, het monteren van een electrische kanteldeur van een garage. Alle hulde!
beetje slordig werken, hier en daar planken licht beschadigd, afspraken ter plekke met monteurs niet nagekomen (2x)
Ed en Roky hebben 2 dagen bij mij gewerkt. Zeer plezierig geweest. Vrolijk, goedlachs, humor , vakmanschap , gezellig, beleefd, vriendelijk en zeer hulpvaardig. De dakgoot is schoongeveegd, het zonnescherm goed gemonteerd, de ramen gezeemd. Ik wilde de ramen zelf even zemen, maar :" neen hoor, dat kan ik wel even voor u doen," zei Ed. Echt een topteam die 2. Gewoon doorbikkelen ondanks de hittegolf en de pijn in Roky s voet. 2 kanjers van kerels. Meer dan tevreden. Stuurt u mij de rekening via de post toe? De laptop is aan vervanging toe. Vriendelijke groet Diana Dorwart een zeer tevreden klant!
vakkundig en betrouwbaar; plezierig om mee te werken
Vriendelijk, deskundig advies en communicatie en vakkundige montage.
Een prettig en adequaat contact in het beslissingsproces
Altijd bereikbaar, heldere communicatie, altijd bereid mee te denken
heel netjes gemaakt en ge-installeerd
Na (openslaande) tuin(kozijn)deuren en dakkapel achter in voorjaar 2017 nu ook dakkapel voor in voorjaar 2018. (Vooralsnog, en ook niet te verwachten) geen klachten, goede service en fijn contact.
Amstelland kozijnen levert mooie en solide producten. De afspraken worden zeer goed nagekomen. De communicatie verloopt prima en de montage is vakkundig uitgevoerd met een heel mooi resultaat.
Heldere communicatie, betrouwbaar, snelle service
Dorpstraat 35
1182 JB Amstelveen
Amstelland Kozijnen is al járen gespecialiseerd in het leveren en monteren van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien in de regio Amstelveen en Amstelland. Naast kunststof kozijnen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor Hörmann garagedeuren, dakkapellen, Screenline zonwering én vouwwanden. Bezoek onze recent verbouwde showroom en bewonder alle noviteiten. Voor een vrijblijvende prijsopgave en persoonlijk woonadvies komt ons team graag vrijblijvend inmeten. Uw offerte lichten wij uitgebreid toe in onze showroom!