Voor de monteur 5 sterren. In barre weersomstandigheden klaarde hij de klus uitstekend. Vervelend was het volgende: we hadden de kabel voor de laadpaal van te voren toegestuurd gekregen en ook al helemaal ingegraven. Maar vandaag pas bleek, dat er óok een internetkabel mee ingegraven had moeten worden. Dus alles moest weer open! Erg slordig dat die niet was meegestuurd en dat daar ook niets over was gezegd!!!
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Saman Groep. Wat vervelend dat dag van installatie niet zonder ongemakken is verlopen, onze excuses hiervoor! We zullen hier zeker van leren. Ik wens u veel gemak en duurzame jaren van uw installaties toe. Met energieke groet, Joni Saman Groep
bij ons een nieuwe C.V.Ketel geplaatst door Richard en hij heb prima werk geleverd en ook duidelijk alles uitgelegd ook wat betreft de thermostaat die wij nu via de App kunnen bedienen, Alles netjes achtergelaten, kortom bij deze bedankt,
Beste Lamberto, Bedankt voor deze review. Goed dat er naast de plaatsing zelf ook ruimte was voor duidelijke uitleg en alles netjes achterlaten! We wensen u veel gemak en comfort van uw nieuwe installatie. Met energieke groet, Joni Saman Groep
Beste Marco, Bedankt voor deze beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent! Met energieke groet, Joni Saman Groep
Zeer vriendelijk en correct. Zowel de zonnepanelen als de meterkast waren in een mum van tijd geplaatst en gelegd, lees 4 uurtjes max.. Duidelijk in de uitleg over het aanmelden. Echt top.
Beste Adrie, Bedankt voor deze 10, hier worden we blij van! Goed te lezen dat de werkzaamheden zo vlot en naar tevredenheid zijn verlopen. We wensen u duurzame jaren met mooie zon-opbrengsten toe. Met energieke groet, Joni Saman Groep
alles ging goed en snel alles netjes en schoon achtergelaten
Beste Peter, Bedankt voor dit mooie compliment! We wensen u veel gemak en duurzame jaren toe van uw installatie. Met energieke groet, Joni Saman Groep
Jeroen, Milan en Yannick hebben we ervaren als heel vriendelijke en vakkundige mensen die de tijd efficiënt gebruikten. Overleg wanneer nodig en goede uitleg na de ingebruikname.
Bedrijfsnaam | Bleijenbergh |
Beste Peter, Bedankt voor het delen van deze mooie beoordeling! Goed om te horen dat u zo tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden en onze collega's. Wij delen dit mooie bericht dan ook graag met hen. Wij wensen u veel zuinige jaren toe met uw nieuwe zonnepanelen! Met energieke groet, Benita - Saman Groep
De installatie begon met af te stemmen hoe en waar de elementen geplaatst zouden worden. Fijn dat we nog wat voor ons belangrijke zaken konden regelen, zoals de ruimte tussen de installatie en de wasmachine, en de mogelijkheid om te kunnen switchen tussen de bestaande gas-CV en de nieuwe full-electric warmtepomp. Fijn ook dat de installateurs, Mike, Gradus en Robin, begrip hadden voor onze wensen en duidelijk uitlegden hoe we de warmtepomp optimaal konden inzetten en schoonhouden. We waren blij dat zij hun ervaring en expertise met ons deelden. Nu, 24 uur na de installatie, hebben we het gevoel dat de pomp een vertrouwd onderdeel is van ons huishouden.
Beste Peter, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Goed om te horen dat de werkzaamheden en uw wensen goed afgestemd werden op elkaar en onze collega's hun best gedaan hebben om een mooie installatie achter te laten. Wij wensen u veel comfort en zuinige jaren toe met uw nieuwe warmtepomp en hopen u in de toekomst zeker nog eens te mogen helpen. Met energieke groet, Benita - Saman Groep
2e keer door Saman zonnepanelen laten leggen. Dit keer door Jeroen en Ramon. Wederom vriendelijke en kundige monteurs,installateurs. Alles werkzaam en netjes afgeleverd. Monteurs denken mee en dat zie je niet heel vaak meer.
Beste Johan, Bedankt voor het delen van deze mooie ervaring. Goed om te horen dat de werkzaamheden naar tevredenheid zijn verlopen en u zo positief bent over onze collega's Jeroen en Ramon. Wij delen uw bericht dan ook graag met hen. Wij wensen u vele zuinige jaren toe met uw nieuwe zonnepanelen! Met energieke groet, Benita - Saman Groep
Goed werk geleverd door deze mannen. 4 man sterk druk aan het week geweest om de zonnepanelen te plaatsen, de meterkast uit te breiden en een floor airco aan te leggen. Alles in goede harmonie en ik overleg met meerdere opties ter plaatse. Bedankt Bob en Hendrik
Beste Nicolette, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Goed om te horen dat de werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd en onze collega's ondanks de meerdere installaties goed hebben kunnen samen werken om er voor te zorgen dat alles goed werd opgeleverd. Wij wensen u vele zuinige jaren toe. Met energieke groet, Benita - Saman Groep
Ontbrekende info betreffende het zelf opzeggen van het energie contract en aanmelding bij nieuwe maatschappij (Frank). Informatie betreffende de BTW teruggave klopte niet. 10 jaar geleden BTW terug ontvangen van zonnepanelen waarbij er een inschrijving nodig was als kleine ondernemer. Dit zou de teruggave voor de thuisbatterij belemmeren. Oude omvormer past niet op het SEM systeem was niet verteld. Monteurs prima, werken netjes en laten alles netjes achter. Betreft de monteurs Patrick, Hendrik en Robbin.
Beste Peter, Bedankt voor het prettige telefoongesprek. Zoals besproken brengen wij u in contact met een van onze collega's die uw vragen zal doornemen en zullen wij kijken naar mogelijke oplossingen. Wij wensen u een prettige dag toe. Met energieke groet, Benita - Saman Groep
Jesse en Ramon deden hun werk netjes en accuraat. Ondanks het werk in de natte kruipruimte, op het dak en op zolder was het werk in een paar uur afgerond. Nu even aankijken hoe een en ander werkt.
Beste Andy, Bedankt voor deze 10, hier worden we blij van. Goed te vernemen dat de werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd. Indien u vragen heeft over de werking, neem gerust contact op, we helpen u graag! Met energieke groet, Joni Saman Groep
De zin in het onderhoudscontract zegt het volgende Wij snappen dat u nooit in de kou wilt zitten. Inmiddels zitten we al voor de 5e achtereenvolgende dag zonder CV en warm water. Van een 24/7 storingsdienst is behalve de monteur op donderdagavond niets gebleken, er wordt niets opgelost. Monteur 1 : kan de oorzaak niet vinden en geeft de verkeerde oplossing door, heeft niets bij zich in de bus wat zou kunnen helpen Monteur 2: Constateert op vrijdag een ander probleem en heeft het onderdeel niet mee zich. Gaat er om en komt terug, blijkt het een ander onderdeel te zijn dat kapot is en het onderdeel moet worden besteld. dit komt maandag binnen, dus het gehele weekend geen warm water en verwarming Vandaag maandag 25-11 komt monteur 3 : heeft het onderdeel bij zich. Oh, dit onderdeel is helemaal niet de oorzaak. U raadt het al , het kapotte onderdeel dat vervangen moet worden heeft de monteur niet bij zich, het ligt in het centrale magazijn, maar blijkbaar reikt de service niet zo ver dat iemand om het onderdeel rijdt en terugkomt om de ketel ( overigens net 3 jaar oud) te repareren, dus vanavond weer geen cv en warm water. Hoezo 24/7 service ? Het is zo slecht dat het bijna lachwekkend is. Ze komen morgen weer terug, afwachten maar...
Beste Sander, Bedankt voor deze beoordeling. Wij begrijpen dat deze storing voor de nodige ongemakken zorgt, vervelend dat het probleem niet gelijk verholpen kon worden! Omdat wij graag leren van uw ervaring zullen we binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om bovenstaande te bespreken en te overleggen of er nog een vervolg nodig is. Met energieke groet, Joni Saman Groep
Heel slechte service , wij hadden lekkende radiator , we moesten er maar een bakje onder zetten.we moesten paar weken wachten voordat er een monteur kwam. Zomer 2024 nieuwe CV aangeschaft, maar als er nu een radiator nodig is , geeft Saman niet thuis. Saman vindt dat nu ineens loodgieters werk. Ze hebben geen contract met loodgieters dus dan moet je het maar uitzoeken. Ok,je hebt loodgieter gevonden , maar die kent de ketel niet Nieuwe radiator bijv ; het water moet eraf , maar ja dan moet je wel verstand van die ketel hebben . Je wilt zonnepanelen, Saman plaatst ze graag ,,maar ik moet zelf opzoek naar een elektricien
Bedrijfsnaam | Ruigewaard |
Beste Gerardus, Bedankt voor uw bericht en de moeite die u neemt om uw toelichting te geven. Vervelend om te horen dat wij niet alle werkzaamheden kunnen uitvoeren voor u zoals u dit wenst. Er zijn werkzaamheden die onder loodgieters werk vallen die de Saman Groep inderdaad niet meer kan uitvoeren, ik kan mij voorstellen dat u het jammer vindt dat wij dit niet voor u kunnen doen. Ik zou graag met u in contact komen om de situatie te bespreken. Ik heb u een mail gestuurd met de vraag naar uw gegevens. Aan de hand van uw mail adres en naam vind ik geen relatiedossier in ons systeem. Ik zie uw reactie graag tegemoet en wens u voor nu een prettige middag toe. Met energieke groet, Benita - Saman Groep
Toen we na 2 jaar op het punt kwamen dat onze apparatuur onderhoud nodig zullen hebben besloot ik alles bij Saman onder te brengen. Alles is: Zonnepanelen incl. jaarlijks schoonmaken, warmtepomp, ja, we besloten ook bij Saman een thuisbatterij te bestellen. Welnu het enige wat probleemloos is verlopen is Zonnepanelen wassen, en thuisbatterij plaatsen dat is netjes gedaan. Sinds de thuisbatterij is geplaatst moest de software aangepast worden want de zonnepanelen deden niet mee, d.w.z. ik zag ze niet in de SEM app. Momenteel kan ik mijn auto niet normaal laden want de SEM intervenieert hier ook en moet ik met onze laadplaal leverancier een tijdelijke oplossing maken. Dit probleem is in behandeling maar nog niet opgelost. En nu de warmtepomp. De warmtepomp waar we 2 jaar het huis prima hebben verwarmd is bij het eerste onderhoud onderhanden genomen en zijn de instellingen zodanig gewijzigd dat we het huis niet meer warm krijgen. Daartoe heb ik een melding gemaakt en is het weer afwachten of ze snel komen en we weer een koud week end tegemoet gaan. Heb mijn doubts of Saman in staat is de instellingen zodanig te wijzigen dat we weer een warm huis zullen hebben ? Dit is het. Was het toch niet verstandig al mijn eieren in een mandje te leggen ? J.Clements
Bedrijfsnaam | Clements |
Beste meneer Ottens, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat de problemen aan uw warmtepomp en laadpaal nog niet zijn verholpen. U heeft de problemen ook via de e-mail kenbaar gemaakt en hier is vanmorgen ook telefonisch contact over geweest. Over de warmtepomp zal vandaag nog telefonisch contact komen, over de laadpaal neemt uw adviseur binnen 2 werkdagen contact op. We doen ons best om te zorgen dat de woning snel weer comfortabel is! Met energieke groet, Joni Saman Groep
Juist omdat het om een vervanging van een Wallbox laadpaal gaat (Waar wij ontzettend slechte ervaringen mee hadden en die al na 4 jaar helemaal buiten dienst is), is het heel fijn dat de monteurs Robbin en Patrick alle begrip hadden voor onze mineurstemming. De weersomstandigheden waren slecht en toch bleven zij opgewekt hun werk doen. Met veel geduld kregen wij uitleg over de nieuwe lader (Van een ander merk dit keer). Ook dat draagt bij aan onze positieve review.
Beste Familie van der Houwen, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wat fijn dat er een nieuwe lader is geplaatst! Goed te vernemen dat de monteurs naar tevredenheid hebben gewerkt, maar ook aandacht hadden voor een fijne sfeer en de juiste uitleg. Ik wens u alvast een mooi weekend toe. Met energieke groet, Joni Saman Groep
Kundig en correct personeel. Hebben alles weer schoon achtergelaten
Beste Gerard, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Saman Groep. Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen en netjes is achtergelaten. We hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn! Met energieke groet, Joni Saman Groep
Leo en Werner hebben netjes gewerkt, goed uitgelegd, en alles werkt naar behoren.
Beste Jan, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Goed om te horen dat de werkzaamheden naar tevredenheid zijn verlopen en u zo tevreden bent over onze collega's. Wij wensen u vele zuinige jaren toe met uw nieuwe thuisbatterij! Met energieke groet, Benita - Saman Groep
Het overleg wat men nog niet wist van klant zijde. Zoals andere kabels en waar en hoeveel. Samen totceennoplosding komen. Top Wesley’s. Installatie iom klant en waar beter. Thijssen Matthijs top gasten. De hulpen Kevin en Anthony waren minder deskundig maarxwel bereid. Mooie klus wel onderschat hoeveel werk .
Beste Carlo, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Goed om te horen dat de werkzaamheden naar tevredenheid zijn verlopen en onze collega's overleg hebben gehad met u om te zorgen dat er een mooie installatie werd opgeleverd. Wij wensen u veel zuinige jaren toe met uw nieuwe thuisbatterij. Met energieke groet, Benita - Saman Groep
Patrick en Hendrik kwamen keurig op de afgesproken tijd, en dat alleen al is bijzonder in deze met files verstopte wegen. in no-time waren de voeding en data kabels getrokken. hiervoor moest wat breek en sloopwerk worden verricht, maar na afloop is dat weer keurig hersteld. uiteraard laat dit sporen achter, maar die zijn zodanig dat je ze in normaal gebruik van de ruimtes nauwelijks kan zien. wie Patrick en wie Hendrik was, weet ik niet meer, maar de een werkte beneden in de meterkast de ander op zolder aan de batterij. na afloop is de boel weer opgeruimd en schoon opgeleverd. een grote klus die in een halve dag is gerealiseerd, hulde!! waarom geen 10, maar een 9? welnu, er is altijd wel verbetering mogelijk, maar ik zou dat niet zo snel kunnen benoemen, een 10 is als er niets meer te verbeteren valt, ik hou hiermee een slag om de arm!
Bedrijfsnaam | Particulier |
Beste meneer Jansen, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat goed om te horen dat u zo tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden en onze collega's Patrick en Hendrik. Wij delen uw bericht dan ook graag met hen en hopen u in de toekomst zeker nog eens te mogen helpen. Wij wensen u vele zuinige jaren toe met uw nieuwe thuisbatterij! Met energieke groet, Benita - Saman Groep
De monteurs waren mooi op de afgesproken tijd aanwezig.. Montage is perfect gegaan en de heren zijn zeer vakbekwaam.. Ze zijn pas vertrokken na een goede uitleg over de installatie en ze hebben alles achtergelaten als bij aankomst..
Beste M Vos, Vriendelijk bedankt voor uw review. Geweldig om te lezen dat de monteurs u zo goed hebben geholpen met de uitleg en dat de batterij naar tevredenheid geplaatst is. We wensen u veel duurzame jaren toen met uw installatie. Fijne dag! Met energieke groet, Maxime - SamanGroep
Goede ervaring gehad met de installatie van de nieuwe Intergas ketel. Rustige en naar mijn idee zeer vakkundige monteurs. Hebben de klus netjes en prima uitgevoerd. Wat wel wat tegenviel was dat de bijgeleverde thermostaat van Intergas niet gemonteerd kon worden omdat wij een Uponor/Unipipe systeem hebben om onze slaapkamers te verwarmen. De monteurs waren bang dat het systeem van de Intergas ketel niet zou reageren op de nieuwe thermostaat. De oude van Honeywell werd dus weer teruggezet. Die werkt overigens wel met de nieuwe ketel. Verder heb ik een prima gevoel bij de monteurs en ook de ketel. Hopelijk gaat deze ook weer bijna 20 jaar mee. Dus bedankt en ik zie de rekening wel verschijnen. . Met vriendelijke groet. Cees Bol Berewoutstraat 75, 5211 DJ ‘s-Hertogenbosch
Beste meneer Bol, Hartelijk bedankt voor uw mooie review. Goed om te lezen dat, met een paar aanpassingen, u weer warm en comfortabel in uw woning zit. We wensen u veel plezier met uw nieuwe CV-ketel. Fijne dag! Met energieke groet, Maxime Saman Groep
De monteurs Mike Slings en Denylson hebben keurig en vlot de hybride warmtepomp geinstalleerd. Alle rommel weer netjes opgeruimd en meegenomen. Goede uitleg gegeven. Het systeem werkt tot nu toe naar tevredenheid.
Beste meneer Molenaar, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Goed om te horen dat de werkzaamheden naar tevredenheid zijn verlopen en onze collega's alles netjes hebben achtergelaten. Wij wensen u veel comfort met uw nieuwe installatie. Met energieke groet, Benita - Saman Groep
Vriendelijke monteurs die op een nette manier mijn thuisbatterij hebben geïnstalleerd
Bedrijfsnaam | Voogt |
Beste Hans, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Goed om te horen dat de werkzaamheden naar tevredenheid zijn verlopen en onze collega's een prettige indruk hebben achtergelaten. Wij wensen u vele zuinige jaren toe met uw nieuwe thuisbatterij! Met energieke groet, Benita - Saman Groep
Vriendelijke en nette monteurs. duidelijke uitleg wat ze gaan doen. Werken heel netjes, ruimen alles op Geven goede uitleg van de bediening CV
Beste Piet, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Goed om te horen dat de werkzaamheden naar tevredenheid zijn verlopen en onze collega's een prettige indruk hebben achtergelaten. Wij wensen u veel comfort met uw nieuwe cv installatie toe! Met energieke groet, Benita - Saman Groep
Enige tijd geleden een nieuwe CV ketel laten installeren door Simon en Richard. Twee keurige mannen en het bleken ook nog broers te zijn. De ene ik dacht Richard is een keurige vakman en heeft plezier in zijn werk, de andere is ook een keurige kerel maar is nog in opleiding en die komt er ook wel. Dus we zijn met beide zeer tevreden. Ook met Sven Heijboer de voorbereider hadden wij een goed contact en heeft zeer zeker zijn afspraak nagekomen.
Bedrijfsnaam | Privé |
Beste Annie, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat leuk om te horen dat u zo enthousiast bent over onze collega's Richard, Simon en Sven. Wij delen deze leuke beoordeling dan ook graag met hen. Wij wensen u vele zuinige jaren en comfort toe met uw nieuwe installatie! Met energieke groet, Benita - Saman Groep
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee