Prima geholpen

Het team van Amiet Heel fijne en aardige mensen

Lekker gewekt die jongens!

Robbin, Hercules, Patrick Iwanilson Bussen 229, 122 en 213. De mannen (helaas waar), kwamen keurig op tijd aan voor een dubbele klus (meterkast en zonnepanelen). Binnen de vakgebieden wordt goed samen gewerkt met oog de finale wensen en kleine hobbels bij de klant.

De heren hebben de boel keurig geinstallerd

Zie boven

Warmtepomp netjes en goed aangesloten door Mo

Mo heeft onze nieuwe warmtepomp heel erg netjes en vlot aangelegd en aangesloten. Hij is een heel net werkende monteur en heel vriendelijk en goed communicatief. Dat het geen 10 is, ligt wellicht niet aan hemzelf, bij het apparaat ontbrak een boekje waarin de code voor het bedienen via de app vermeld zou staan. Dit wordt nog ingehaald binnenkort.

Hebben goed werk geleverd.en waren beleefd

Hebben goed werk geleverd,en waren beleefd.

Topwerk

Nette, aardige en kundige monteurs

Snel en goed.

Uitleg gekregen. Meteen hoofdschakelaar voor elektriciteit in de meterkast gekregen. Monteur had foutje gemaakt met opnieuw aansluiten mechanische ventilatie. Is terug gekomen om het te herstellen.

Correcte en nette installatie van hybride warmtepomp en ketel.

Richard en Simon netjes gewerkt en goede uitleg wat ze gaan doen en uitleg bij de in bedrijfsleiding.

Zeer goede service

We waren erg tevreden over de service. Vanaf het begin tot en met de installatie werkte alles geweldig. Hartelijk dank aan iedereen die erbij betrokken was.

Zo hoort het !

De spontane en aardige monteurs Isaak en Chris hebben alles netjes gemonteerd zonder jakken en jagen Ze zijn perfect op elkaar ingespeeld Gaven duidelijk uitleg op al onze vragen Het zijn vakmensen

Vakwerk

Richard en Simon zijn mensen die hun vak verstaan en vriendelijk in de omgang. Toppie!!!

Deskundig personeel.

Vandaag zijn onze zonnepanelen gelegd. Prima werk afgeleverd. Wij zijn heel tevreden.

Snel en goed geregeld

Gesprek aan huis, offertes op maat en snel geleverd en geïnstalleerd zonder problemen. Wij zijn heel tevreden.

Prima contact met monteurs(Richard/Simon) Plaatsing goed uitgevoerd Bereikbaarheid kantoor/ klantenservice redelijk

Snel en netjes

Richard en Simon hebben snel en keurig netjes een nieuwe CV-ketel geplaatst. Vakkundig aangesloten, alles opgeruimd en een duidelijke uitleg gegeven. Een hele dikke voldoende voor het geleverde werk.

Vakmanschap en precisie

Van heeft het team van Saman mijn zonnepanelen en een komplete nieuwe meterkast geïnstalleerd.. de mannen waren keurig op tijd en hebben bijna non stop doorgewerkt Alles werd netjes opgeruimd en achtergelaten

heel goede ervaring met de monteurs en netjes afgehandeld

mijn ervaring is dat de monteurs nette en vriendelijke mensen waren en alles naar tevredenheid hebben afgehandeld. ben zeer tevreden over de montage ploeg.

zeer correcte vriendelijke monteursploeg, welke zeer bekwaam overkomen en perfecte afhandeling.

Zoals boven vermeld, zeer correcte en vriendelijke monteurs, welke zeer bekwaam en correct hun werkzaamheden hebben voltooid.

Goed werk geleverd door Richard en Simon.

Vandaag mijn cv ketel laten vervangen door Richard en Simon. Dit waren twee zeer vriendelijke monteurs die alles netjes hebben geïnstalleerd en uitgelegd. Namen ruim de tijd voor uitleg van de ketel en de thermostaat met de bijbehorende app. Ben er zeer tevreden over. Over het functioneren van de ketel zelf kan ik nog weinig vertellen want hij hangt er pas net.

Prima!

Ik was er eerst op tegen om zonnepanelen te laten installeren, maar nu vind ik het prima zo!

Zonnepanelen naar tevredenheid geplaatst

Bedankt team bus 213

Super vakkundig, snel, netjes!

Heel prettig en correct. Mooi werk en prima uitleg.

perfect

Moesten eerst nog een iets afmaken bij een andere klant. Zouden terug komen en kwamen acht laat terug Super.

Top installateur

Vanmorgen de hybride warmtepomp geplaatst door Mike Kras. Is een beleefde rustige en snel werkende monteur, die weet wat hij doet. Zeer tevreden

Top installatie en snelle service!

Ik heb een nieuwe cv ketel laten installeren. De monteurs Richard en Simon waren vriendelijk, professioneel en waren als snel klaar met de installatie. Ze hebben alles netjes opgeruimd en alles duidelijk uitgelegd wat ze hebben vervangen en hoe de nieuwe installatie werkt. Kortom een top service van Saman!

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee