Mijn ervaringen met Saman begonnen met de aanschaf van zonnepanelen op het dak van mijn woning, ruim 10 jaar geleden. Vergeleken met nu ging het toen nog om een relatief kleinschalige onderneming met korte lijntjes. Onlangs begaf de omvormer het. Ik realiseerde me dat Saman inmiddels onstuimig gegroeid is en dat dit de communicatie met de klant er vaak niet makkelijker op maakt. Het tegendeel bleek het geval. Mij vielen de vriendelijke bejegening van de medewerkster aan de telefoon, de snelle vaststelling van het euvel, de duidelijke informatie over de te verwachten kosten en de op korte termijn te maken afspraak in positieve zin op. Bij het plaatsen van de nieuwe omvormer door Willem - Jan kwam bij mij al snel de kwalificatie "visitekaartje van het bedrijf" in gedachten. Een hele aardige kerel die zijn werk kennelijk met plezier doet, een klantvriendelijke houding heeft en de uitstraling heeft dat hij weet waar hij mee bezig is.
Beste meneer van Dijke, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn te lezen dat ondanks de groei die we als Saman Groep hebben gemaakt, u nog steeds de service ontvangt waar wij voor staan! Uiteraard zorg ik dat de monteur dit compliment ook ontvangt, hier krijgen wij energie van! Met energieke groet, Joni, Saman Groep.
Warmtepomp die het niet deed waardoor we 4 dagen in de kou hebben gezeten (okt). Hij is kundig en weet waar hij over praat. Gaf het advies voor dubbele cv verwarming beneden.
Beste meneer/mevrouw Sturm, Bedankt voor deze mooie 10! Altijd erg vervelend als de installatie een storing heeft, vooral als u daardoor zo lang in de kou heeft gezeten. We zijn daarom ook blij te lezen dat de monteur de storing heeft kunnen verhelpen en daarbij advies heeft gegeven over de radiatoren. Met vriendelijke groeten, Joni, Saman Groep.
Een hele goede service en de heren Anthony en Stefaan zeer vriendelijk.
Beste Coby, Bedankt voor dit mooie cijfer over het verhelpen van de lekkage. Goed te horen dat de monteurs dit naar tevredenheid hebben opgelost. Met vriendelijke groeten, Joni, Saman Groep.
Zeer prettig en vriendelijk geholpen, niks was teveel.
Beste meneer Borsje, Bedankt voor deze beoordeling over het oplossen van de storing aan uw installatie. Goed te horen dat de de monteur dit heeft kunnen oplossen en dat het weer aangenaam warm is in huis! Met energieke groeten, Joni, Saman Groep.
Na bestelling van mijn zonnepanelen zijn deze volgens afspraak geinstalleerd. Op de dag van de installatie is het werk verricht door Anthony, Jurre en Milan. Deze medewerkers hebben alles voorbeeldig geinstalleerd. Ze waren erg vriendelijk, netjes en behulpzaam, kortom "een 10 met een griffel" Als onderneming moet je blij zijn met deze medewerkers, ze zijn een reclame voor jullie onderneming!!!
Beste CJ Griep, Bedankt voor uw mooie review. Daar krijgen wij energie van! Wat goed om te lezen dat u zo tevreden bent over Anthony, Jurre en Milan. We wensen u veel plezier met uw installatie en vele duurzame jaren met uw zonnepanelen. Met vriendelijke groet, Benita Saman groep
Gisteren bezoek gehad van jullie elektricien Gert-Jan. Na kennismaking en korte rondleiding met uitleg wat wij van hem verwachtten, ging hij meteen aan de slag. En luttele uren later had hij de klus met lastig zichtwerk op en top voor mekaar! Niet alleen deskundig, bereid tot het beantwoorden van vragen en een nette werker, maar ook nog eens sympathieke kerel. Dank aan deze kanjer!
Bedrijfsnaam | energiebedrijf |
Beste Paul, Bedankt voor de positieve reactie! Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze collega Gert-Jan. Wij hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Benita Saman groep
Extreem aardig en behulpzaam. Mede door deze twee toppers voor een contract bij Saman gekozen
Beste Maxim, Bedankt voor de positieve reactie! Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze Kevin en Shayenne. Wij hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Benita Saman groep
Artak dacht goed mee en zorgde ervoor dat alles is afgemaakt ook al was het laat.
Beste meneer van Antwerpen, Bedankt voor uw beoordeling over het installeren van uw cv-ketel! We wensen u veel gemak en warmte toe van uw installatie. Met energieke groet, Joni, Saman Groep.
Vriendelijke en deskundige servicemonteur. Alles is naar tevredenheid opgelost.
Beste Jan, Bedankt voor deze 10, hier worden we blij van! Goed te vernemen dat onze monteur de storing naar tevredenheid heeft kunnen oplossen. Met vriendelijke groeten, Joni, Saman Groep.
Zeer professioneel en positieve en meedenkende monteurs!
Bedrijfsnaam | Frank de Vliegher |
Beste Jet, Bedankt voor de positieve reactie! Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over de monteurs. Wij hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Benita Saman groep
Op 21 november om 7.30 begonnen, keurig op tijd. Netjes en schoon gewerkt, troep wordt keurig opgeruimd. Goede uitleg van thermostaat en werking warmtepomp. Richard&Simon hebben goed werk geleverd!
Beste Willem, Bedankt voor uw review. Wat goed om te lezen dat de warmtepomp naar tevredenheid is geplaatst. We wensen u veel duurzame jaren toe en een mooie opbrengst. Met vriendelijke groet, Benita Saman groep
zich voorstellen,alles wat ik moet weten werd door genomen ,alles keurig achter gelaten door Richard,Simon
Beste Louise, Bedankt voor de positieve reactie! Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze collega's Richard en Simon. Wij hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Benita Saman groep
Monteurs uitstekend, telefonische melding, zou prettig zijn als er een technisch geschoolde aan de lijn komt kan al veel problemen oplossen als alleen maar doorgeefluik aan de planning, uiteindelijk zelf opgelost. Had telefonische ook simpel gekund, water bijvullen.
Beste meneer Gijs, Bedankt voor uw review. Jammer om te lezen dat wij in eerste instantie uw storing telefonisch niet hebben kunnen oplossen. Ik hoop dat uw installatie weer naar behoren werkt. Ik wens u een prettige middag toe. Met energieke groet, Benita Saman groep
De monteurs Ayhan en Mecit werkten hard en netjes. Duudelijke uitleg hoe alles werkt. Top gedaan!
Beste Baukje, Bedankt voor deze 10! Wat fijn dat de installatie van uw zonnepanelen naar wens is verlopen. We wensen u veel gemak en mooie opbrengsten toe! Met energieke groeten, Joni, Saman Groep
Anthonie is een sympathieke vakbekwame medewerker die zorgvuldig werk levert binnen de te verwachte tijd. Geeft nuttige informatie en is behulpzaam bij vragen over de activiteiten. Als alle monteurs zo zouden werken dan zijn onderhoudenwerkzaamheden een stuk eerder verricht.
Beste Robert, Bedankt voor deze mooie beoordeling over het onderhoud van uw installatie! We zullen zorgen dat de monteur ook op de hoogte is van dit mooie compliment. Met vriendelijke groeten, Joni, Saman Groep.
Gezellige goede mensen die hun vak verstaan. Erg beleefd
Bedrijfsnaam | M.C. Vis de Kreek |
Beste Myra, Bedankt voor deze 10! We wensen u veel gemak en mooie opbrengsten toe. Met energieke groeten, Joni, Saman Groep.
Gebeld met de klantenservice netjes te woord gestaan, Monteur Patrick was dezelfde dag geweest het gasblok was kapot hij zou de volgende dag terug komen met een nieuw gasblok We hebben ter vervanging 2 elektrische kacheltjes mogen gebruiken en de volgende dag stond monteur Patrick hier terug op de afgesproken tijd. Heeft heel netjes gewerkt is heel erg beleeft, vriendelijk. een uitstekend Monteur
Bedrijfsnaam | De Witte |
Beste Sandra, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Altijd vervelend als de cv-ketel storing heeft met deze kou, gelukkig was onze monteur goed voorbereid op pad gegaan met de kacheltjes! We zullen Patrick ook op de hoogte brengen van dit fijne compliment. Met energieke groeten, Joni, Saman Groep.
De monteurs werkten snel en vakkundig. In de communicatie waren ze correct en beleefd.
Beste Miranda, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden en de monteurs. Wij wensen u veel plezier met uw installatie. Met energieke groet, Benita Saman Groep
twee monteurs ,tijdens de werkzaamheden door mij tot -turbo-team- gedoopt, richard en simon, wij hebben zelden een meer voorkomend, vriendelijk,voorzichtig hardwerkend en vakkundig stel mensen in huis gehad. de uitvoering is ,vooral het koperwerk, boven enige kritiek verheven! we zijn buitengewoon blij met de samangroep! met vriendelijke groet wim en aletta van meerten
Bedrijfsnaam | van meerten |
Beste Wim, Bedankt voor uw mooie review. Daar krijgen wij energie van! Wat goed om te lezen dat u zo tevreden bent over Richard en Simon. We wensen u veel plezier met uw cv ketel. Met energieke groet, Benita Saman Groep
Omdat onze CV-ketel steeds in storing bleef een afspraak ingepland voor een monteur. Deze kwam netjes op tijd, in het doorgegeven tijdblok. Het was duidelijk dat de monteur kennis van zaken had. De reparatie was dan ook snel uitgevoerd. Bij het doornemen van de werkorder heeft de monteur goede uitleg gegeven over wat er nog te verwachten was van de huidige ketel. Hij gaf ook interessante ideeën/tips over alternatieve oplossingen. Wat we ook (moeten) gaan doen, het zal zeker via Saman zijn. Samenvattend, een snelle en vakkundige reparatie met goed advies.
Beste Eric, Bedankt voor de positieve reactie! Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze collega Wij hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Met energieke groet, Benita Saman Groep
Monteur Anthony probeert het probleem te achterhalen ook al is het niet duidelijk of het van de zonnepanelen komt of dat de oorzaak ergens anders vandaan komt. Top! Daarnaast heel fijne terugkoppeling over het probleem en hij blijft meedenken. Ook al lag het niet aan de zonnepanelen toch heeft Saman geen kosten in rekening gebracht!
Beste mevrouw van Dam, Bedankt voor uw mooie review. Daar krijgen wij energie van! Wat goed om te lezen dat u zo tevreden bent over Anthony, dat delen wij graag met hem. Met vriendelijke groet, Saman groep
Heel slecht, zonnepanelen worden niet volgens afspraak geplaatst. Daarna zeggen ze dat dat helemaal niets uitmaakt voor de opbrengst en dat je dit na een jaar kunt zien na monitoring. Afspraak=afspraak telt bij hun niet. NIET DOEN, je bent gewaarschuwd!!!
Beste Hester, Ik vind het vervelend om te lezen dat u dit ervaart. Ik heb mijn collega's hiervan op de hoogte gebracht en komen dan ook graag met u in contact om dit te bespreken. Wij zullen spoedig contact opnemen met u. Met energieke groet, Benita Saman groep
Goede en duidelijk uitleg omtrent de hybride pomp. Snelle reactie en snel een afspraak .
Beste Lucien, Bedankt voor het mooie compliment. Fijn om te lezen dat er een goede en duidelijke uitleg is gegeven en u een tevreden bent over de werkzaamheden. Wij hopen u in de toekomst net zo goed te kunnen helpen. Met energieke groet, Benita Saman groep
Prima en snel gedaan.
Beste meneer Lucassen, Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is geplaatst. Wij wensen u een mooie opbrengst en duurzame jaren toe. Met energieke groet, Benita Saman groep
Eerste keer dat we de servicebeurt via Samangroep laten lopen. Kevin is een positief ingestelde man die meedenkt met de bewoners (baby oppasdag voor opa en oma)! Verstand van zijn vak!
Beste Guus, Bedankt voor deze fijne beoordeling, goed te vernemen dat Kevin het onderhoud van uw installatie naar tevredenheid heeft uitgevoerd! Met vriendelijke groeten, Joni, Saman Groep.
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee