Top monteurs.

Afgelopen woensdag 3 oktober nieuwe cv ketel geplaatst door Richard en Simon. Ze stelde zich voor en waren heel vriendelijk, werkte netjes en snel. En namen de tijd om uitleg te geven over de thermostaat en cv ketel. Top mannen en bedankt.

Vriendelijke monteur en was snel klaar!

Richard kwam binnen en voor ik het doorhad was het ene na het andere snel en vakkundig aangesloten!

Zeer aardige behulpzame nette meedenkende monteurs Wesley en Thijs. Die keurig netjes werken

Snel en correct uitgevoerd

Alles was snel en vlot gedaan schoon achter gelaten en goed uitgelegd.

Super team , werken goed samen en vriendelijk

De monteurs werkten geordend, netjes, waren super vriendelijk en hadden ook een goed overleg met ons als klant . Na het plaatsen werd er ook een duidelijke uitleg nog gegeven . Onze zonnepanelen zijn door Edo, Roberto en Kylian netjes geplaatst ..

Topservice van Kevin!

Pomp was kapot. Duurde een paar dagen voordat deze geleverd kon worden. Op vrijdagmiddag om 16:30 door enthausiaste Kevin vakkundig vervangen. Alles werkt weer.

Op dag 1 werd de cv ketel geïnstalleerd, goed werk geleverd maar nog wel wat nazorg de volgende dag . De puntjes werden even op de i gezet door Richard . In 1 woord top! Kreeg ook nog duidelijke uitleg over de werking van de ketel en de thermostaat . Ook alle radiatoren werden nog ontlucht . Service ten top.

heel goed gewerkt

zeer goed alles.heel aardige monteurs en goed en netjes gewerkt.

Goed!

Vriendelijk en vrolijke jongens! Werken netjes! Isaak, Chris & Rob.

Goed werk geleverd door vriendelijke mannen

Helaas ontbrak een onderdeel nodig voor de montage. Alles afgebeld. In Breda opgehaald. Foutje eigen magazijn?? Monteurs werkten keurig en in goed overleg. Pim en Othman maar zeker ook Stefan en Hazan kijgen een pluim.

Heel kort - Goed

De plaatsing van de thuis accu ging goed. Kleine onverwachte zaken werden goed opgelost. Wat mij betreft netjes gewerkt en opgeruimd.

Isaak en Rob zijn top medewerkers!!!!

Top helemaal goed!

Vanmorgen de zonnepanelen geplaatst door Isaak & Chris . Ben zeer tevreden, keurig gewerkt vriendelijk, en alles goed uitgelegd.

Goede service van de CV-monteurs, verkoper onvriendelijk

Het bepalen van welke CV geschikt is voor ons huishouden en het opstellen van de bijbehorende offerte ging beetje moeizaam (onvriendelijke verkoper die wel heel erg graag de duurste ketel wilde opdringen), maar de monteurs hebben topwerk geleverd met het plaatsen van de CV-ketel. Vriendelijke mannen, waren netjes op tijd en hebben schoon en goed werk geleverd. Met prima uitleg over de cv, thermostaat en de app. Dikke pluim voor de monteurs!

Al jaren super service van Kevin wil niemand anders

Erg netjes en vlot gewerkt heel vriendelijk in een word geweldig netjes echt vakwerk 100 % tevreden

Nette vriendelijke behulpzame mensen

Kreeg goede uitleg over wat ze gingen doen. Na afloop goed geïnformeerd hoe alles werkt.

harde vriendelijke werkers

Yannick, jurre en Jesse stonden de tweede september op de stoep om de zonnepanelen te installeren. Hele nette beleefde mannen die direct aan de slag zijn gegaan en zonder problemen was het vrij snel geregeld. Ben erg te spreken over hoe zij hun werk doen en hoe zij met mij als klant om gingen. toppie!

Netjes gewerkt

We werden geholpen door drie attente, nette jonge mannen. Ze hebben alles netjes achter gelaten en dachten goed mee.

Het zijn echte vaklieden

De 2 monteurs die bij ons 2 zonnecellen opnieuw geplaatst hebben zijn mensen die weten wat troef is. De monteurs waren Palrick en Hendrik met wagen nummer 122. Er werd alles aan gedaan om tot een goed resultaat te komen. Er werd direct geluisterd en direct op een vraag gereageerd zoals een echte vakman moet reageren. NIETS DAN LOF.

Vakwerk geleverd.

Na een eerdere afspraak die door fout in de planning niet door kon gaan, vandaag de cv ketel door vakman Artak zeer kundig geïnstalleerd. Harde werker en vriendelijk.

netjes geregeld en goed uitgevoerd

De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd, probleempjes opgelost. Vertrouwen in mensen.

klant- en servicegericht

Na het plaatsen van een hybride warmtepomp hebben wij een aantal storingen gehad. Deze zijn iedere keer snel opgepakt en opgelost. Afspraken worden nagekomen! De monteurs zijn allen zeer vriendelijk en werken netjes. Ook de laatste storing heeft (in dit geval) Kevin professioneel, klantgericht en kundig opgelost!

Snel, schoon en goede installatie

Tobiias en Raymond hebben een goede installatie achtergelaten

Ik ben heel tevreden over de plaatsing van mijn cv ketel door Richard en Simon.

De heren melden zich binnen de afgesproken periode en stellen zich netjes voor. Richard komt professioneel over en legt na de plaatsing uit hoe de bediening werkt. Als ik opmerk dat ik de thermostaat moeilijk afleesbaar vind, reageert hij meteen, ik kan er zo een zwart front op zetten. Fijn dat dat aangepast wordt. Het is duidelijker. Simon klimt op het dak zonder een pan te breken. Hij ruimt ook keurig de rommel op na aanbrengen van de nieuwe thermostaat. Als ik later de handleiding doorkijk, ben ik verrast over de heldere uitleg, met name het kleine thermostaatboekje.

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee