Twee relaxte mannen die precies weten wat te doen Arthur en Werner Netjes gemonteerd en opgeleverd! Germain de elecricien heeft ook goed gewerkt. Ik had al wat bekabeling naar de meterkast getrokken. Mooie klus voor een maandag!
Beste meneer/mevrouw Dhaeze, Bedankt voor deze 10! Goed te vernemen dat bij de installatie zowel de panelen als de aansluiting naar de meterkast goed zijn geïnstalleerd, bedankt voor uw hulp met de bekabeling! Met energieke groeten, Joni, Saman Groep.
Kommunikatie in voortraject slecht. Topmonteurs hebben de slechte start goed gemaakt en verdienen 5 sterren!
Bedrijfsnaam | Lindelauf |
Beste Leo, Bedankt voor uw review. Ondanks de start ben ik blij om te lezen dat alles uiteindelijk naar tevredenheid is opgeleverd. Wij wensen u veel duurzame jaren toe. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Vandaag ware Kay en Shayenne bij ons voor service en reparatie werkzaamheden. Werkzaamheden keurig uitgevoerd. Het was een waar genoegen ook Shayenne bezig te zien. Geweldig hoe zo'n jonge dame het technische werk van installatie monteur leert. Als ik jullie was zou ik daar heel zuinig op zijn. Mooi voorbeeld he je goed werkgeverschap invult en jonge mensen kansen geeft om te leren en hun werkplek in de maatschappij te vinden. Zowel Kay als Shayenne waren uiterst vriendelijk en correct. Goede begeleiding van Kay voor Shayenne. Ga zo door!
Beste meneer Vierhoven, Bedankt voor uw review en het mooie compliment naar onze collega's Kay en Shayenne, hier krijgen wij energie van. Dit mooie compliment delen wij dan ook graag met hen. Wij hopen u in de toekomst net zo goed te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Saman groep
Uitstekende en prettige ervaring en vaklui.
Bedrijfsnaam | N.v.t. |
Beste Henri, Bedankt voor de positieve reactie! Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze collega's Artak en Yanniek. Wij hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Saman groep
Correct en snel gemonteerd
Beste Mevrouw Jochems, Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier en duurzame jaren toe met uw nieuwe zonnepanelen. Met vriendelijke groet, Saman groep
Het gehele traject van informatie, offerte ,afspraken klopt allemaal precies, net en kundig personeel dat uitgerust is met goed gereedschap en fijn kan werken. Kortom complimenten voor de organisatie en de mensen die er werken.
Beste Gerard, Bedankt voor uw mooie review. Daar krijgen wij energie van! Wat goed om te lezen dat u zo tevreden bent over het hele proces. We wensen u veel plezier met uw installatie en een mooie opbrengst toe. Met vriendelijke groet, Saman groep
De monteur hield rekening met monteren binnenunit hoe de uitblaast zou zijn. Ook buiten alles keurig gemonteerd en opgeruimd.
Beste Mario, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn te lezen dat de monteur goed heeft meegedacht over de plaatsing van de units en dat alles netjes is opgeleverd! We wensen u veel gemak en comfort van uw airco toe. Met energieke groet, Joni, Saman Groep.
4 maal was dit keer scheepsrecht. Eerste team is (achteraf gelukkig) moeten stoppen wegens storm en onweer. Tweede team gaf aan dat de panlatten niet geschikt waren. Ten derde kwam een uitvoerder eindelijk schouwen, wat ik al had verzocht voordat het eerste team kwam. Het vierde team heeft de zonnepanelen en de aansluiting naar de meterkast naar volle tevredenheid gemonteerd. Nette vakmensen en een keurige oplossing voor de moeilijk weg te werken aansluiting naar de meterkast en de afwijkende maat panlatten. Eind goed al goed. Een pluim voor Saman, maar het gemiddelde is een zesje.
Beste Jack, Jammer om te lezen dat door omstandigheden de installatie op zich heeft laten wachten. Fijn om te horen dat uiteindelijk de installatie naar alle tevredenheid is opgeleverd. Wij wensen u een mooie opbrengst toe en zuinige jaren. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Vriendelijk deskundig
Bedrijfsnaam | Dros |
Beste Jan, Bedankt voor het mooie cijfer. Wij hopen u in de toekomst net zo vriendelijk en deskundig te kunnen helpen. Ik wens u een fijne dag verder. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Alles naar wens
Beste Jal, Bedankt voor uw review. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u een prettige dag verder. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Goed zijn werk gedaan en erg vriendelijk
Beste Kathy, Wat fijn om te lezen dat u zo positief bent over de werkzaamheden. Wij hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman groep
Vandaaag 15.11.2023 hebben wij zonnenpanelen aangebracht gekregen, Uw medewerkers waren heel vriendelijk, vlijtig en kompetent. Ook bij vragen waren de antwoorden goed te begrijpen. Hartelijk bedankt aan uw medewerkers. Fam. Dieter Röskes, Braamlaan 3, 4484 TB Kortgene
Beste familie Röskes, Bedankt voor uw review. Wat goed om te lezen dat de zonnepanelen naar tevredenheid zijn geplaatst. We wensen u veel duurzame jaren toe en een mooie opbrengst. Met vriendelijke groet, Saman groep
vanaf offerte maken tot aan zonnepanelen zetten alles prima verlopen vriendelijk personeel ( Bradley en Justin) snelle levering en goede service
Beste Gerhard, Bedankt voor uw mooie review. Daar krijgen wij energie van! Wat goed om te lezen dat u zo tevreden bent over Bradley en Justin. We wensen u veel plezier en een mooie opbrengst toe met uw zonnepanelen. Met vriendelijke groet, Saman groep
Netjes gewerkt . Kwaliteit geleverd!
Beste Corne, Fijn om te lezen dat u tevreden bent de werkzaamheden. Wij hopen u in de toekomst weer eens te kunnen helpen. Wij wensen u een prettige dag toe. Met vriendelijke groet, Saman Groep
1ste contact in het weekend was snel. Het probleem werd provisorisch maar adequaat opgelost waardoor verwarming en heet water beschikbaar bleven. Direct na het weekend hadden we een vervolgafspraak om de zaak weer goed in orde te krijgen.
Bedrijfsnaam | Benne |
Beste Ron, Wat fijn om te lezen dat u zo positief bent over de werkzaamheden. Wij hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman groep
Een scherp geboden prijs met een zorgvuldige installatie van de nieuwe cv ketel door monteur Artak; zoals het hoort.
Beste Warner, Bedankt voor deze prachtige 10! Goed te horen dat de installatie van advies tot uitvoering naar wens is verlopen. We wensen u veel gemak en warmte van uw nieuwe CV-ketel toe. Met energieke groeten, Joni, Saman Groep.
Zojuist is onze Daikin warmtepomp geplaatst. Zeer nette afwerking, goede uitleg achteraf en zeer beleefd en vakkundig team van installateurs. Na vertrek was alles netjes schoon gemaakt. Zeer verheugd met het resultaat en blij met weer wat warmte in ons huis zo vlak voor de feestdagen. Nogmaals onze dank voor het werk dat jullie geleverd hebben
Beste Coen, Bedankt voor deze mooie beoordeling, goed te vernemen dat er ook voldoende aandacht was voor de oplevering na de installatie. Dat deze warmtepomp nog voor de feestdagen geplaatst kon worden is inderdaad erg fijn, u mag gaan genieten van een warm huis! Met vriendelijke groeten, Joni, Saman Groep.
Beide monteurs Ayhan en Mecit hebben keurig werk afgeleverd ondanks de slechte weersomstandigheden, de zonnepanelen liggen keurig op ons plat dak. Ook hebben ze netjes opgeruimd en het afval meegenomen. Een dikke pluim voor dit aardige duo!
Beste Reginald, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te vernemen dat ondanks het slechte weer de installatie naar tevredenheid is geplaatst. We wensen u veel gemak en een mooie opbrengst toe. Met energieke groeten, Joni, Saman Groep.
Don heeft onze warmtepomp geïnstalleerd en dat heeft hij zeer vakkundig gedaan.
Beste Anton, Bedankt voor uw review, goed te vernemen dat de installatie naar wens is verlopen! We zullen zorgen dat dit compliment ook bij de monteur terechtkomt. Met vriendelijke groeten, Joni, Saman Groep.
Vandaag is door de heer Artak Petrosian van de Saman groep onze nieuwe cv ketel Intertech HR geplaatst. Zoals wij het kunnen beoordelen is dit vakkundig gebeurd. Er is netjes gewerkt en alles is opgeruimd. Duidelijke uitleg bij het installeren ontvangen. Wij zijn tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden
Beste René, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Goed te vernemen dat de monteur naast de vakkundige installatie, de plaats ook netjes heeft achtergelaten en u van de juiste informatie heeft voorzien. Met vriendelijke groet, Joni, Saman Groep.
Hele vriendelijke mannen en harde werkers wisten goed waar ze mee bezig waren werkten snel en netjes en gaven goede informatie over de bediening Richard en Simon bedankt
Bedrijfsnaam | Saman |
Beste meneer Entius, Bedankt voor deze 10, fijn dat onze monteurs uw warmtepomp naar tevredenheid hebben geplaatst! Goed te lezen dat zowel de installatie en de service goed is bevallen. Met energieke groeten, Joni, Saman Groep.
Na via de Consumentenbond een afspraak met de firma Saman te hebben geregeld konden mijn vrouw en ik vanochtend twee zeer kundige medewerkers ontvangen. Zij hebben in korte tijd voortreffelijk werk geleverd en goed met ons gecommuniceerd hoe op pc en telefoon de gegevens in de toekomst af te lezen. Zo zijn mijn vrouw en ik uiterst tevreden. We zien de toekomst met onze panelen vol vertrouwen tegemoet. Nog even over de medewerkers. Beide mannen zijn perfectionisten en daarbij zeer, zeer klantvriendelijk. Het was fijn met hen te hebben kunnen kennismaken. Jan Pieter Baan Adriaan Prinslaan 5 3201 MD Spijkenisse
Beste meneer Baan, Bedankt voor uw review. Wat goed om te lezen dat zonnepanelen naar tevredenheid zijn geplaatst. Bedankt voor uw compliment over de monteurs. We wensen u veel duurzame jaren toe en een mooie opbrengst. Met vriendelijke groet, Saman groep
Bus 226 met Arthur, Benhia, Werner en Jermain was keurig op tijd. Mannen werken keihard en uiterst zorgvuldig! Hoge mate van klantvriendelijkheid, rotzooi keurig opgeruimd! Kortom 100% tevreden! Van harte aanbevolen dus! Jan en Anna Lonterman
Bedrijfsnaam | Lonterman |
Beste Jan en Anna, Bedankt voor het mooie compliment naar onze monteurs toe, dit geven wij graag door aan hen. Wij hopen u in de toekomst net zo goed van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Vandaag zijn Richard en Simon langsgekomen voor de installatie van de hybride warmtepomp en dat hebben ze prima gedaan! Heel professioneel eerst even doorgenomen wat ze gingen doen en daarna aan de slag. Uiteindelijk alles keurig opgeleverd met de mededeling dat ik altijd kon bellen als er iets was. Hopelijk is dat niet nodig maar toch fijn om te horen. Nu ervaren hoe het gaat werken…
Beste Karel, Bedankt voor uw mooie review. Daar krijgen wij energie van! Wat goed om te lezen dat u zo tevreden bent over Richard en Simon. We wensen u veel plezier met uw installatie en vele duurzame jaren met uw warmtepomp. Met vriendelijke groet, Saman groep
De mannen hebben uitstekend werk geleverd (Hercules,Patrick, Robbins en Jivanilson) en ze hebben netjes gewerkt en alles opgeruimd.TOPPIE
Beste meneer Knoors, Bedankt voor de positieve reactie! Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze collega's. Wij hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Saman groep
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee