helemaal content

Gisteren heeft een zeer enthousiaste groep SAMAN-boys bij ons zonnepanelen gelegd. Ik heb versteld gestaan van hun zeer effectieve aanpak. Ze vormden een hecht en bovendien - en dat is zeer waardevol - gezellig samenwerkend team; ieder van hen wist precies wat zijn taak was en ging steeds in overleg met de anderen aan het werk. De klus was dan ook in no-time geklaard. Het waren stuk voor stuk beleefde en vriendelijke kerels die bovendien goed uitlegden hoe en wat ze gingen doen; alles werd ook vakkundig en heel netjes afgewerkt. Anthony, Jesse, Rick, Yannick, Marc, heel erg bedankt, Chapeau! Sjaak en Joke Flipse

Kevin is een top monteur.

Saman is een geordend groot bedrijf. Alles loopt volgens planning. Alles valt of staat met de kwaliteit van het personeel. Kevin is een kanjer. Ondanks hoge werkdruk, alle tijd om te informeren en netjes achter te laten.

Snel, vriendelijk, goeie uitleg

Zeer positief!

Afspraak onderhoudsbeurt ging niet vlotjes en duurde te lang ook zelf actief moeten zijn. Dat kan beter. Onderhoud door jullie medewerker Kevin vandaag was uitstekend. Op tijd, vlot, vriendelijk netjes goede uitleg en tips. Dikke 10 voor hem. Mag volgend jaar terugkomen Met vriendelijk groet Hanno de Hoon Josee van Aarle

Moeizame reparatie

Prima ,gezellige jongen, (marvin)jammer dat we na 2 dagen nog geen oplossing hebben en pas na 1 1/2 week hopelijk wel tot een oplossing kunnen komen ,we hebben nu tot al die tijd geen verwarming en iet echt heel warm water

Saman groep is een net bedrijf met mensen die hun werk kunnen. De 3 mannen die hier waren team anthony deden hun best en werkte netjes. Ze baalde dat ze t werk niet af konden maken want er waren 4 dak haken tekort. Dus 1 paneel moest later worden geplaatst. Dit is dan ook opgelost binnen 6 dagen.

Goede service en advies

Snel afspraak kunnen inplannen.goed advies

Vriendelijke en bekwame monteurs

Richard @ Simon zijn vriendelijke bekwame monteurs die snel aangaven wat het probleem was en het direct konden verhelpen

De airconditioning is keurig geïnstalleerd.

Vandaag is de airco geïnstalleerd, 3 weken eerder dan gepland. Er is erg netjes gewerkt. Ook de uitleg over de werking was duidelijk.

Prima geregeld

Ayhan en Mecit hebben gisteren bij ons de zonpanelen snel en vakkundig geplaatst. Aardige en hardwerkende vaklui. Nogmaals hartelijk bedankt daar voor.

Een betrouwbare leverancier met veel deskundigheid in huis

Ik heb goede adviezen ontvangen en alles werd in 1 keer goed afgeleverd.

Goede service en vakkundige mensen

Glasschade aan 1 zonnepaneel. Naar alle tevredenheid opgelost door Daniël en Jasper.

Vriendelijke monteur werkt netjes . Zijn naam is Marvin . Groetjes

Goede uitleg, heel klantgericht, kundig en vriendelijk

Kevin is ontzettend aardig, legt goed uit wat hij gaat doen en is heel enthousiast.

Uitstekende installatie. Zeer slechte follow up

Richard en Simon hardwerkend, beleefd, netjes en meedenkende monteurs. Keurig alles geplaatst. Aangesloten, opgeruimd. TOP. Inmiddels bijna een week aan het mailen, bellen voor een monteur voor nazorg aan de installatie. Maar helaas nog steeds niemand gezien. BEDROEVEND!!

Snelle service bij storing

Ze zijn supersnel met het afhandelen van een storing! Dennis kwam meteen langs en heeft ons gered. Hierbij willen wij Dennis en Saman team bedanken..

Vandaag onderhoud aan cv ketel gehad door Patrick. Prima verlopen,leuk contact,zeer klantvriendelijk,hopelijk zie ik hem over 2jr weer. Ketel weer fris en goed nagekeken.

Een geoliede machine.

Vanmiddag is onze nieuwe verwarmingsketel geïnstalleerd door de broers Richard en Simon. Geweldige jongens en hebben goed werk geleverd en alles goed uitgelegd. En zelfs schoongemaakt!! We zijn zeer tevreden. Fam.Nelissen

Ayhan en Mecit hebben de klus met veel enthousiasme, kennis en kunde geklaard! Netjes, goed overleg en dat alles op een prettige wijze. Reuze bedankt!

Snel en vriendelijk geholpen

Bezoek van monteur gehad vandaag. Netjes op de afspraak. Was vriendelijk en heeft probleem goed ingeschat en snel verholpen. Gaf ook heldere uitleg. Prima service.

Vakkundig

Vriendelijk geeft duidelijke uitleg over de gedane controlepunten en over het algemeen over de zonnepanelen

Goed geholpen van begin tot eind

Offerte traject en uitleg duidelijk, vandaag hybride warmtepomp geïnstalleerd door monteurs Don en Ricardo. Netjes gewerkt, daarna goede uitleg gehad en alles is operationeel

Zeer goede service, vakkundig en vriendelijk

Vanaf de melding goede service en aandacht. Snel gereageerd. De monteur vriendelijk en bekwaam. Zoekt en kijkt verder dan alleen de storing, is alert op mogelijk andere oorzaken.

Prima nette vakkundige werklui.

Zowel Artak Pertrosian als Don Rijemakers hebben zeer netjes gewerkt. Waren op tijd en hebben alles zeer vakkundig aangepakt met vriendelijke uitleg!

Communicatie hoofdkantoor met klant kan beter

De monteurs waren zeer vriendelijk en kennis van zaken Kevin en collega

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee