Echte vakmensen

De monteurs Patrick, Marcell en Jivanilson van bus 213 hebben ons zeer goed geholpen en alles zeer professioneel gemonteerd. Wij kunnen niet meer dan erg tevreden zijn en Saman bij iedereen aanbevelen. Top!

Netjes en vakkundig geinstalleerd

De ketel is nel en netjes geinstalleerd. Goede uitleg van een monteur die kennis heedt van zaken.

Top bedrijf!

Komen afspraken prima na. Denken mee met de voor de klant beste optie. Monteurs werken keurig en snel. Ik had nog nooit van dit bedrijf gehoord maar ben zeer tevreden.

Ik ben tevreden

Goede uitleg toen installatie anders moest dan gedacht. Zelfs gestofzuigd. Bedankt team kuzon-3

Vakkundig, secuur, goede uitleg.

De heren hebben netjes gewerkt, en duidelijk besluiten gecommuniceerd. Zo is helder uitgelegd dat een extra boiler niet nodig is, en dat de RGA in geheel vervangen moest worden. Ook laten zien dat de oude niet echt meer te vertrouwen was. Werktempo was ook goed. Vlot maar secuur.

Goede service alles netjes gemonteerd

Alles naar verwachting. Vriendelijke medewerkers.hercules, patrick, marcello, guanilson.

De werknemer van Samman was vriendelijk, deskundig en bekwaam.

De monteur was prettig en beleefd in de omgang. Hij werkte netjes en doelmatig. Hij legde achteraf helder uit hoe de omvormer werkt en hoe wij die kunnen bedienen. Een positief contact.

Goede vriendelijke service

Monteur Artak is de vrolijkheid zelve. En een vakman. Na afloop ook goede uitleg

Prima bedrijf

Uitgebreid advies gekregen van Roan en contact met bedrijf verliep prima. Met een vijfkoppig team (Herkules, Patrick, Jivanilson, David en Marcell) hebben ze in een halve dag het platte dak voorzien van zonnepanelen inclusief de installatie. Vriendelijke medewerkers en prima werk geleverd.

Prima service en snel

Onderhoud aan onze WP. Werd snel en goed uitgevoerd

Snelle en goede service met uitstekende monteur

Beleefde goede monteur, snel werkend en alles correct uitgelegd.

Vakkundig en prettig in omgang

Op tijd, volgens afspraak, in overleg voor de beste oplossing van aanleggen leiding. Helder advies.

zeer goed

Don en Ricardo hebben bij my een hybride waterpomp en CV geïnstalleerd Een goed team ,alles verliep gestroomlijnd en zij luisteren echt naar mijn wensen en hebben ook het geheel goed opgeleverd. Keurig schoon achtergelaten en de installatie werkt perfect HULDE

Kundige installateurs die netjes werken en beleefd zijn.

Alle installateurs werkte netjes en waren communicatief over de werkzaamheden die ze uitvoerden. Alles bij elkaar een prettige ervaring.

Oke

Heel lieve medewerkers top werk gedaan yannick en Jesse. Minder goede ervaring met Saman zelf Bij de eerste afspraak pasde het hoeveelheid zonnepanelen wat ik besteld had niet oke dus medewerkers waren weg gegaan saman zou contact met ons opnemen niet gebeurd uiteindelijk 2 weken gewacht zelf gebeld.. afspraak gemaakt maar niet besproken niet eens gevraagd of ik de zonnepanelen wat niet paste ergens anders wou. Nu heb ik 6 zonnepanelen in plaats van 8.

Zeer tevreden over installatie CV

Vandaag is onze CV geïnstalleerd. Na een prettig gesprek met vertegenwoordiger, heldere offerte en updates omtrent installatie, was onze verwachting dat alles vlot zou verlopen. Dit maakte de installateurs ook helemaal waar; Artak en Gert-Jan waren zeer vriendelijk, werkten zeer netjes en gaven een duidelijk uitleg over de werking van de CV en thermostaat. Wij zijn erg blij met hoe het gehele traject is verlopen!

Goede medewerkers

Netjes uitgevoerd

Prettig bedrijf.

Heel fijn bedrijf , prettige kundige monteur ( Artak )die alles duidelijk uitlegt en daar ook de tijd voor neemt .

Sjoerd werkt netjes

Sjoerd heeft het de storing netjes verholpen, was vriendelijk

Goed geholpen, probleem tijdig opgelost

Prima werk

Accuraat, vriendelijk en snel team (Jeffrey, Stijn en Danny)

Netjes gewerkt, meegedacht met klant en goede uitleg.

Netjes gewerkt, meegedacht met klant en goede duidelijke uitleg. Tip: dakdoorvoer voor platdruk is erg groot en grof in relatie tot de beperkte dikte van de kabel. Er zijn esthetisch mooiere oplossingen mogelijk.

Snel en netjes.

Ayhan en Mecit. Aardige mannen die prima op elkaar zijn ingespeeld. Snel, beleefd en keurig werk.

Top monteurs

Prima monteurs professioneel gewerkt.

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee