Snel en goed geholpen

Thermostaat had grote afwijking, zou volgende week opgelost worden, een week eerder een nieuwe thermostaat gekregen. Dank voor de snelle en goede oplossing.

Vriendelijk en kundig

Zeer vriendelijke monteur met kennis van zaken die snel het probleem heeft opgelost.

goede en vriendelijke service

Meterkast en zonnepanelen zijn netjes en volgens afspraak geïnstalleerd. De monteurs waren vriendelijk en behulpzaam.

Geweldige en correcte montage

Vandaag hebben de monteurs Mecit en Bradley zonnepanelen bij ons geplaatst. Ontzettend vriendelijk en correct. Ondanks dat het trekken van de stroomkabel goed tegen zat, hebben ze het super snel opgelost. Zowel de zonnepanelen als de meterkast zijn heel netjes opgeleverd. Ook de uitleg was heel volledig. Als het gebruik van de nieuwe zonnepanelen net zo goed is als de service bij de montage, gaan we er veel plezier van hebben. Dank voor de goede zorg en montage.

Gewoon goed.

Niets aan op te merken,gewoon goed.

Ondanks dat alles tegen zat toch netjes opgelost door de jongens van KUZAN-3. Ze hebben netjes gewerkt en achter gelaten

Prima service en informatie

Service uitgevoerd aan CV installatie tevens uitleg gegeven over “toekomstige “ mogelijkheden van verwarmen

Alles prima geregeld

Vandaag 10 zonnepanelen op het dak geplaatst door Guido en Marcel, app. geïnstalleerd , ook op de laptop en goed uitleg gegeven. Ze hebben netjes gewerkt en zijn zeer professioneel en vriendelijk. Afspraken zijn goed nagekomen en er is keurig werk geleverd.

Goede vakmannen, werken snel en effectief.

Jonge vakmannen waren op tijd en professioneel naar mij als klant. Ik had zelf nog een ontluchtingpijp waar een ventilatiepan op moest anders paste het 9e zonnepaneel er niet op, helaas kon ik er zelf niet bij. Dit wilde de heren voor mij regelen en ben ik super blij mee! Bij het arriveren van de heren besproken ze wat ze gingen doen en op welke wijze, ook overlegde de heren de verschillen de opties van het weg werken van de kabel naar de meterkast en plaatsen van de extra groep en omvormer in de meterkast. Hierbij was de bouw van het huis lastig om alles netjes en niet zichtbaar weg te werken, maar de mannen hebben hun best gedaan het het toch voor elkaar gekregen en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Bedankt heren van de Kuzon-3

2 hele vriendelijke jongens Ayhan en Mecit . Mooi op tijd aanwezig, steeds uitleggen wat ze gingen doen. Hard en netjes gewerkt. En heel mooi op tijd klaar. Samen met de buren panelen laten leggen en om 16.00 uur waren ze gewoon klaar. Ook nog de app geïnstalleerd en uitgelegd. Dik tevreden!!!

Snelle plaatsing en duidelijke uitleg

Binnen 3 uur zijn 7 zonnepanelen geplaatst en aangesloten. Duidelijke uitleg gekregen over de zonnepanelen en de app. Ik ben ook dezelfde dag nog gebeld met de vraag of alles goed is gegaan. Top service!

Bijzonder klantvriendelijk, nemen de tijd voor duidelijke uitleg, laten alles schoon achter.

Wij zijn erg tevreden.

Correcte installatie gedaan.

Nette mensen met helder en keurig advies . En goede uitvoering.

Keurige mensen , vakbekwaam en zeer goed netjes en snel gewerkt

We zijn tevreden

We zijn zeer tevreden over de werkzaamheden die bij ons verricht zijn

GEWELDIG !!!

De monteurs (Richard&Simon) waren keurig op tijd en stelden zich netjes voor. Allebei harde werkers en met name Richard had heel veel kennis van zaken. Simon werkte nog niet heel lang in de warmtepompen maar bleek een prima rechterhand van Richard te zijn. Installatie is keurig gebeurd en alles is netjes achter gelaten. Ook de instructie was duidelijk. Kortom een prima ervaring en een dikke pluim voor de monteurs!!!

Richard en Simon Vriendelijk, netjes gewerkt, goede uitleg ketel/ thermostaat.

Keurig op tijd, vriendelijke medewerkers Heb geen oordeel over de werkzaamheden, Betreft reparatie op dak. Zonnepaneel vervangen en functioneert weer.

Heel fijn!

De monteur is erg behulpzaam en denkt mee om tot een goed oplossing te kunnen komen.

Keurig

Keurig, netjes, goede uitleg

Erg vriendelijk en vak bekwaam een topper

Zeer bekwaam en erg vriendelijk

Wij zijn erg te spreken over de service van de 3 mannen die bij ons de panelen hebben geplaatst. Vriendelijk, netjes en nemen de tijd alles goed uit te leggen. Pablo, Werner en Germain heel erg bedankt!

Profesioneel

Zonnepanelen waren snel geïnstalleerd ondanks onze nogal lastige woning. Het gehele proces verliep soepel, vanaf het advies gesprek tot en met installatie aan. Geen op of aanmerkingen. Een aanrader! De monteurs waren ook erg vriendelijk en deskundig. Toppers!

Correcte service conform afspraak

Guido en Marcel hebben correct, netjes en vlot zonnepanelen geïnstalleerd.

Prima werk geleverd snel en vriendelijk

De monteurs Richard en Simon hebben prima werk geleverd waren zeer vriendelijk heel netjes. 7

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee