De plaatsing van 10 zonnepanelen op een frame is prima uitgevoerd.

De medewerkers Guido en Marcel hebben 20-9-2023 bij ons achter het huis in een weiland 10 zonnepanelen op een frame geplaatst en aangesloten. Ze hebben dit werk prima uitgevoerd en ons goed voorgelicht over de werking van deze installatie. Hulde.

Goede service, deskundige medewerker

Fijne medewerker die goede service heeft geleverd.Nam ook de kleine puntjes mee van de servicebeurt van vorig jaar

Geweldig team van installateurs

Pablo Werner en Jermaine zijn bij ons komen installeren. Goede installatie en zeer leuke en aardige mensen. Denken goed mee. Daar kunnen jullie trots op zijn.

Uitstekende service

Jeffrey is bij ons langs gekomen ivm een servicevraag. Een vriendelijke kerel en het is fantastisch opgelost. Echt heel tevreden!!

Prima geïnstalleerd en duidelijke uitleg.

Richard Kajokole werkte snel en netjes. Na alles geïnstalleerd te hebben, rondje door het huis en gedemonstreerd hoe de cv werkt!

Goede afspraken en vriendelijk personeel

Zeer goede ervaring met de saman groep. Alles netjes volgens de afgesproken tijd en ook een vriendelijke monteur (Kevin)

Meedenken, opzoeken, oplossen en communicatief zijn

Daniël kan erg goed meedenken, storingen opsporen om problemen op te lossen en beschikt over goede communicatievaardigheden. Het is erg vervelend om 3 maanden te moeten wachten tot er iemand van jullie komt. Maar zodra Daniël arriveert en aan het werk gaat, heerst er rust en kalmte bij de meterkast. Hij kan objectief rapporteren wat er aan de hand is, wat hij gaat doen en wanneer je eventuele problemen na zijn vertrek opmerkt. Hij legt ook uit hoe je deze problemen kunt melden.

Perfecte plaatsing van zonnepanelen en goede nazorg

Ik ben meer dan tevreden met mijn zonnepanelen. Al vanaf het moment dat ik een adviesgesprek bij mij thuis aan tafel had, liep het allemaal erg soepel. Alles is - weliswaar na een keer verzetten van de afspraak - goed geïnstalleerd. Verder een pluim voor Jan die vorige week de bedrading ter hoogte van mijn dak nog heel mooi heeft afgewerkt, hij deed meer dan gevraagd en is nog even het dak op geweest om alles te inspecteren en heeft me daar foto's van laten zien. Goede ervaring, perfect meegedacht. Blij mee.

Uitermate tevreden

Jongens leverde prima werk en alles netjes opgeruimd. Zeer tevreden

Uitstekend en vriendelijk

Degene die bij mij de ketel kwam vervangen was erg vriendelijk en werkte netjes. Ruimde alles op en nam de tijd om alles uit te leggen.

Geweldig team harde werkers.

Het team van bus 2013 heeft afgelopen donderdag zonnepanelen bij ons geïnstalleerd. De groep van 5 zeer diverse mannen was heel vriendelijk en pakte de klus enthousiast aan. Binnen 1 dag was de klus geklaard. Goede samenwerking en vakmanschap!

Mr. Aydogan

Vandaag zonnepanelen laten zetten door bovengenoemde persoon en zijn team! Helaas is er geen voorschouw geweest, maar de mannen hebben het sportief opgepakt en zijn aan de slag gegaan! Ik heb een goedwerkend systeem dankzij deze mannen!

Prima werk geleverd en meegedacht over oplossingen!

Yannick, Rick en Jesse waren er op het afgesproken tijdstip. Ze waren vriendelijk, professioneel en beleefd. Ze hebben meegedacht over de plaatsing van de panelen: afwijkend van de eerdere tekening, maar daardoor wel minder zichtbaar vanuit de tuin. In huis is de plek van de aansluiting goed gekozen en er is een nette oplossing in de meterkast geplaatst; daar hoefden we niet om te vragen. Van ons krijgt bus 118 een dikke tien! De panelen doen het goed en de uitleg was helder. Tip: geef in de brief over het account van ‘enphase’ aan welke app er gedownload kan worden. Dat was nu even zoeken.

Bijzonder tevreden

Tijdig aanwezig, keurig en vlot gewerkt, afval netjes opgeruimd, verstand van zaken en goede manieren

We zijn zeer te spreken over Jurre en Anthony. Ze zijn vriendelijke meedenkende vakmannen!

Positief.

T. Ozcan heeft samen met mij voor dat hij begon het werk doorgenomen. De positie bepaald van de Solis omvormer. Ook de doorvoeren van de bekabeling met hem doorgenomen. En de aanpassingvan de meterkast is ook besproken. Ze waren met 2 personen die heel hoed op elkaar zijn afgestemd een goed team. Daarom tevreden over het monteren en aanbrengen van de zonnepanelen

Vakwerk !

Richard installeerde de cv in korte tijd. Hij was uitermate vriendelijk en correct. En gaf een duidelijke uitleg over de werking van de nieuwe cv.

Klantgericht team van aardige kerels

Vriendelijke mensen welke geen moeite teveel is om tot de beste oplossing te komen. Grote pluim voor Arjan, Jeroen en Mark.

Enthousiast en service gericht

Vriendelijk, duidelijk, werkt snel. Vragen worden rustig en duidelijk beantwoord.

Prima bedrijf. Verzorgd onderhoud is goed

Communicatie met klantenservice is soms moeizaam en niet professioneel. Soms nemen medewerkers vd klantenservice beslissingen over zaken waarvan zij geen kennis hebben. Installatie en onderhoud zolang door Saman zelf gedaan is 100% goeden betrouwbaar.

Prima installatie cv-ketel

Installatie cv-ketel ging prima, en voor een vraagje i.v.m. (waarover ik twijfelde) is de installateur gelijk komen kijken.

Zeer tevreden.

Zeer tevreden, alles netjes afgewerkt en opgeruimd achtergelaten. De installatie werkt als verwacht.

Snel, makkelijk en werkt goed!

Op de afgesproken tijd waren de mannen hier, even kort laten zien waar alles zat en na ongeveer 2,5 uur zat alles al geïnstalleerd! 10 minuutjes de stroom erag geweest en voor de rest nergens last van gehad! Hartelijk dank aan Hercules, Patrick, Hivanilson, Marcell en David!

Goed verzorgd en netjes toegelicht

Slangetje van condensafvoer zou niet zomaar los mogen komen, maar snel hersteld.

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee