Geweldige, deskundige service

Heel tevreden over de communicatie over en het onderhoud van mijn installatie. Goede adviezen en aanwijzingen gekregen.

Zeer vlotte installatie en medewerker

Super netjes gewerkt en goed geholpen

Waren netjes op tijd. De mannen hebben netjes en keurig gewerkt. Ze waren vriendelijk en behulpzaam.

Super geholpen

Vakkundige uitleg gehad met veel geduld, door Kevin.

Snel en keurig geïnstalleerd

Goede communicatie en snelle instantie. Richard was vriendelijk en werkte goed door.

Fijne en vriendelijke monteur!

Kundig en vriendelijk. Gaf nog advies over zelf schoonmaken filters. Alles laten zien. Werkt netjes, deze mag zeker nog eens komen!

Professionele jongens!

Jesse, Rick en Yannick werken in een goed team, zijn super goed en netjes!

Netjes en prettig in de omgang

De heren, Marcell, Hercules en Patrick hebben op 28-08-2023 zonnepanelen bij ons geplaatst. Wij zijn zeer tevreden met hun nette manier van werken. Alles is na het plaatsen schoongemaakt en aan ons duidelijk uitgelegd hoe we met de app alles kunnen uitlezen.

Vriendelijke en deskundige monteur

Hele vriendelijke monteur die voor ons het jaarlijkse onderhoud aan de ketel heeft gedaan. Deskundig, geeft goede uitleg en adviezen. Klantgericht, gezellig praatje en goed werk geleverd.

Onderhoud aan de CV ketel uitstekend uitgevoerd.

Dezelfde monteur had eerder een langdurend probleem opgelost aan de ketel en kwam nu 2 jaarlijks onderhoud doen. Hij voerde dit prima uit, legde uit wat hijn deed en was zeer vriendelijk. Heel goed gedaan en wij zijn zeer tevreden. Pluim verdiend.

Een vriendelijke monteur die zijn vak kent.

Naast het onderhoud van de CVketel heeft de monteur de benodigde controles gedaan met als resultaat dat de gasdrukvoorregelaar stuk bleek en is vervangen door de leverancier.

Hele goede ervaring

Monteur Richard werkt snel en netjes. Heeft een goed eindresultaat afgeleverd.

Komen afspraken na en losse problemen gepast op

Ingeplande afspraken worden duidelijk gecommuniceerd en ook goed nagekomen. Benoemde tijdstippen kloppen. Als er iets opdoet of niet volgens plan verloopt wordt er netjes naar een gepaste oplossing gezocht. Zeer vriendelijke en sociale monteur. Erg positieve ervaringen en zeker aan te raden.

Op tijd, vriendelijk, en goed advies gekregen

Keurig werk geleverd na prima advies.

Bij mijn nieuwe elektrische leasewagen mocht ik ook thuis een laadpaal laten plaatsen. Hiervoor mocht ik zelf een installateur kiezen. Via Internet bij de Saman groep uitgekomen. Eerst telefonisch advies gesprek gehad en daarna keurige offerte ontvangen. Deze is door mijn werkgever in opdracht gegeven. Voor de uitvoering nog telefonisch contact gehad met Saman voor voorbereidende werkzaamheden. Daarna is de laadpaal bij mijn geplaatst, waarbij de werkzaamheden keurig en vlot zijn uitgevoerd. Ik kan deze firma aanbevelen!

Zonnepanelen keurig geplaatst!

De 20 zonnepanelen zijn vlot en zonder problemen aan oost en westzijde op het zadeldak geplaatst. Gesneuvelde dakpannen zijn keurig vervangen en ook de elektrotechnische installatie is vakkundig opgeleverd. Prima vakwerk geleverd door de Saman Groep…!!!

perfecte service en vriendelijke monteur

perfecte service en vriendelijke monteur

Werkzaamheden zijn prima uitgevoerd, jammer van de lange wachttijd.

Werkzaamheden zijn prima uitgevoerd. Wel jammer van de lange wachttijd.

Houden zich aan de afspraken, prettig contact.

Zeer goede ervaring met plaatsen zonnepanelen en warmtepomp. Vakkundige mensen. Prettig contact. Alle rotzooi weer keurig opgeruimd en goede uitleg!

Installatie warmtepomp goed bevallen

Netjes gewerkt, goed uitgelegd, vriendelijke gasten

Heel goed.

Ze hebben keurig gewerkt.

Nette en snelle instalatie

Dennis heeft de panelen Vakkundig geinstalleerd

Helaas was de levertijd nogal lang . Ruim 6 maanden

Prima service beurt. Snel en duidelijk

Goed geholpen. Al mijn vragen prima behandeld. Vlotte en nette personen.

prima installatieploeg

Gisteren hebben Hercules, Marcel en Patrick zonnepanelen bij mij op het dak geplaatst. Ze waren vriendelijk en heel efficiënt. Ook hebben zij goed geholpen de software te installeren en mij geholpen met de Soliscloud app. Ook belangrijk: hebben zij het huis heel schoon achtergelaten. Mijn complimenten voor deze Saman ploeg.

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee