De monteur was kundig,vriendelijk en een harde werker.
Beste Martin, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Goed om te horen dat u zo tevreden bent met onze monteur! Ik zorg ervoor dat dit mooie compliment bij hem terecht komt. We wensen u veel plezier met de nieuwe installatie. Fijne dag gewenst! Met energieke groet, Saman Groep
Zowel bij de installatie als bij de nazorg zeer vriendelijke en snelle medewerkers. En ook de interactie met het telefonisch contact was heel goed en professioneel.
Bedrijfsnaam | Wijers |
Beste meneer Wijers, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Hier worden wij blij van! Goed om te horen dat het gehele proces zo goed is verlopen. Wij wensen u veel plezier en een mooie opbrengst van de zonnepanelen toe. Voor nu wens ik u een fijne dag. Met energieke groet, Saman Groep
Zonnepanelen laten installeren door de mensen van Saman groep. Eind mei werden er al panelen op onze uitbouw en schuur geplaatst en vandaag volgden er nog 3 op onze vernieuwde schuine zuidgevel. Daarvoor moest eerst de betimmering vervangen worden. Toen die klus af was, werd snel een nieuwe afspraak ingepland om de laatste panelen te plaatsen. Dezelfde monteurs als eerder kwamen de installatie doen, leidingen etc. lagen er al. De monteurs genoten zichtbaar van het resultaat van hun werk: de panelen pasten strak op de gevel en leveren gelijk al energie! Ook de contacten met de medewerker van het offerte traject en de klantencoördinator verliepen goed. Goede ervaringen met dit bedrijf!
Beste Nelleke, Vriendelijk bedankt voor uw uitgebreide review, wat mooi om te lezen dat alles naar volle tevredenheid uitgevoerd is. Uw complimenten zetten wij dan ook zeker door naar de collega's die hierbij betrokken zijn geweest. We wensen u veel plezier met uw zonnepanelen en een hele mooie opbrengst. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Heel vlotte, professionele en klantvriendelijke service! Richawch K Heeft uitstekend werk geleverd!
Beste Gerard, Hartelijk bedankt voor uw mooie review, wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over Richard. Dit compliment zetten we graag door. We wensen u veel duurzame jaren met uw installatie. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Montage van zonnepanelen werd door kundige monteurs snel en zeer netjes uitgevoerd. Monteurs kozen niet voor de voor hen makkelijkste manier maar kozen in overleg voor de netste manier van aanleggen van de bekabeling ed.
Beste G, Vriendelijk bedankt voor uw mooie review, daar krijgen wij energie van! Mooi ook om te horen dat de monteurs meedachten met u en de ligging van de panelen. We wensen u veel plezier met uw zonnepanelen en een mooie opbrengst toe. Fijne dag! Met energieke groet, Saman groep
Snelle en vakkundige plaatsing van een nieuwe cv-ketel.
Beste Jasper, Hartelijk bedankt voor uw mooie review, fijn om te lezen dat de plaatsing naar wens verlopen is. We wensen u veel duurzame jaren met uw CV-ketel. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Vakmannen en goede installatie
Beste Edric, Hartelijk bedankt voor uw mooie compliment. Daar worden wij blij van. We wensen u veel plezier en duurzame jaren met uw installatie. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Mijn oude cv-ketel is vervangen door een hybride ketel. Dat is gedaan door monteur Richard. Vanwege een bevoorradingsprobleempje kon hij niet op de afgesproken tijd arriveren, maar daarover belde hij tijdig. Hij demonteerde de oude ketel en voerde die af. De nieuwe ketel plaatste hij vlot en hij moderniseerde tevens allerlei buizen en koppelingen. Het geheel ziet er nu veel compacter en strakker uit dan de oude situatie. En na een dag gebruik het belangrijkste: alles werkt naar behoren.
Beste Hans, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn dat u nu een vernieuwde installatie heeft die naar behoren werkt. Dit geeft ons energie! Wij hopen dat u veel plezier heeft van de geplaatste installatie. Met energieke groet, Saman Groep
Anthony & Jeroen zeer vriendelijke jongens die de installatie uitstekend hebben gedaan. Jammer dat het zo lang geduurd heeft voordat eindelijk de installatie gepland kon worden.
Bedrijfsnaam | Werkman im |
Beste Henke, Hartelijk dank voor uw review. Jammer dat u een tijd op de plaatsing van de zonnepanelen installatie heeft moeten wachten. Hopelijk heeft u op dit moment veel plezier van uw installatie en levert het u een mooie opbrengst op. Wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te kunnen zijn. Met zonnige groet, Saman Groep
Vriendelijke monteur en alles goed uitgelegd
Beste meneer Wauters, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u tevreden bent met de plaatsing en de monteur! Wij wensen u veel plezier toe met uw nieuwe installatie. Voor nu wens ik u een fijne dag. Met energieke groet, Saman Groep
De monteur, Ralf of Ralph die kwam beoordelen of er een leiding vervangen moest worden heeft het goed gecommuniceerd naar zijn werk en ons. Hij was zelfs zo vriendelijk om mij een stuk met de fiets richting de Zeelandbrug te brengen. Hoefde ik alleen maar terug te fietsen. Hartelijk dank Ralf(ph). Dus service ook buiten zijn werk om. Fijn weekend! Hartelijke groet Liduine Verschiere
Beste Liduine, Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling. Goed om te horen dat u zo tevreden bent met onze monteurs. Ik zorg ervoor dat dit mooie compliment bij Ralph terecht komt. Voor nu wens ik u nog een fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Ontspannen, kwaliteitsbewust en klantgericht zorgen voor een werkend en netjes eindresultaat. Meedenken met klant en alternatieven goed bespreken en doordenken wanneer de standaard / voor de hand liggende optie niet mogelijk blijkt. Met goede en prettige service!
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw mooie reactie. Dit geeft ons energie! Goed om te lezen dat u tevreden bent met het eindresultaat. Hopelijk heeft u veel plezier van de installatie. Wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te kunnen zijn. Met energieke groet, Saman Groep
Heel vakkundig e heel netjes gewerkt
Personeel, 2 om de panelen te plaatsen en 1 voor het aansluiten van de elektra kwamen strak op de afgesproken tijd aan en gingen direct aan de slag. 3 uur later lagen op een moeilijk begaanbaar dak de 12 zonnepanelen erop en 1 uur later was de aansluiting een feit. Uiterst vriendelijk en bekwaam personeel die zonder veel overleg precies wisten wat en hoe de klus gedaan moest worden. De panelen plaatsers waren Bulgaren en in dit geval was de communicatie het enige min-puntje want zowel Engels als Nederlands was onmogelijk. Dus ik vrees in het geval van een complicatie hoe dat dan opgelost gaat worden.... In mijn geval gelukkig niet nodig. Deze 2 heren waren verder absoluut vakbekwaam! Degene die de elektra aansloot ontdekte al snel een foute aansluiting in de meterkast en loste deze snel op. De aansluiting verliep verder in goed overleg en professioneel! Ook hij, zeer vriendelijk en vakbekwaam!
Beste P van der Wiele, Hartelijk bedankt voor uw uitgebreide review. Wat fijn om te lezen, ondanks de taalbarrière, dat de zonnepanelen goed en snel geplaatst zijn. Uw compliment zet ik dan ook zeker door naar dit team. We wensen u veel plezier met uw zonnepanelen en een mooie opbrengst toe. Fijne dag! Met energieke groet, Saman groep
Vriendelijk, aan alle kanten behulpzaam en werkt heel netjes.
Beste Maurice, Heel erg bedankt voor uw review, fijn om te lezen dat alle werkzaamheden naar verwachting zijn uitgevoerd. Fijne dag! Met energieke groet, Saman groep
Betreft 2-jaarlijkse controle cv-ketel. Monteur met betrouwbare uitstraling. Gaf duidelijke uitleg over wat hij deed en waarom (noodzaak controle ivm explosie- en koolmonoxidegevaar en zuinig gasverbruik). Hij gaf het resultaat van de controle aan. Desgevraagd bood hij aan een offerteaanvraag voor een monoblock intern bij Saman neer te leggen. Dit nadat hij de werking van zo’n block had uitgelegd. Een goed initiatief!
Beste meneer Lodder, Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling. Goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze monteur, hier krijgen wij energie van! Ik zorg ervoor dat dit mooie compliment bij de desbetreffende collega terecht komt. Ik wens u nog een fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Omvormer van panelen was helemaal dood. Helaas een maandje geen opbrengst, omdat het bij de service afdeling heel druk was en er niet eerder een monteur langs kon komen. Vandaag kwam W-J langs om de storing te bekijken. Wat een verademing! Heerlijke gesprekken gehad over de installatie (en andere dingen) en wat er mis was gegaan. Probleem snel en naar volle tevredenheid verholpen. De omvormer doet het weer en er wordt weer stroom opgewekt. Aan Saman Groep: koester WJ, want met hem hebben jullie een parel van een servicemonteur in dienst!
Beste Marco, Vriendelijk bedankt voor uw mooie review. Daar krijgen wij energie van! We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over de monteur en dat u nu weer kunt genieten van een mooie opbrengst. Uw review ga ik ook zeker doorgeven aan Willem-Jan. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep.
De dag van de monteur liep anders dan verwacht waardoor zijn planning enorm uitliep. Ondanks dat stond hij ver na werktijd nog aan de deur. Met bloemen en taart want ik had m’n verjaardag die dag. Hij heeft netjes en vlot gewerkt en gezorgd dat alles goed is achtergelaten.
Beste Caroline, Hartelijk bedankt voor uw mooie review, wat ontzettend fijn om te lezen dat, ondanks de monteur uitliep, hij alsnog de installatie kon plaatsen. Extra mooi dat hij de moeite nam om u te verrassen met bloemen en taart. Daar worden wij blij van! We wensen u veel plezier met uw installatie en hopen dat u een fijne verjaardag heeft gehad. Met energieke groet, Saman Groep
Onze warmtepomp snel en vakkundig geplaatst . De monteur Richard voerde de werkzaamheden naar alle tevredenheid uit. En een goede uitleg gekregen over de werking van de nieuwe installatie. Kortom zeer tevreden.
Beste Joris, Hartelijk bedankt voor uw review, daar krijgen wij energie van! We wensen u veel duurzame jaren toe met uw nieuwe warmtepomp. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Gedurende het proces van aanleg panelen door collegas wordt gevraagd of de opstelling goed was. Betreffende de elektrische installatie duidelijke uitleg wat er in de meterkast bij geplaatst ging worden. Na gehele installatie uitleg over de apparatuur en daarna de handtekening voor akkoord. Prima werkwijze.
Bedrijfsnaam | Rinoas |
Beste A. van Steeg, Hartelijk bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat de monteurs goed op elkaar inspeelde en het gehele traject van plaatsing goed is afgestemd. We wensen u heel veel plezier met uw zonnepanelen. Fijne dag! Met zonnige groet, Saman Groep
Sympathieke en zeer vakbekwame mensen. Dennis heeft uitstekend voorlichting gegeven over de werking en de app.
Bedrijfsnaam | van der Linde |
Beste Sjaak en Ans, Vriendelijk bedankt voor uw mooie review, wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de montage van de zonnepanelen. We wensen u heel veel duurzame jaren toe en een hele mooie opbrengst. Fijne dag! Met zonnige groet, Saman Groep
Richard van de Samangroep heeft bij ons in 4 uurtjes tijd de oude CV-ketel vervangen door een nieuwe. Hij kwam zeer goed voorbereid met een kit aan onderdelen specifiek voor ons adres, tevens had hij de destijds genomen foto's goed van te voren geanalyseerd. Hij wist waar hij aan toe was. Samen met zijn professionele gereedschappen en zijn jarenlange ervaring was de klus snel geklaard. Het dragen van plastic overschoenen was geen bezwaar. Topprestatie geleverd Richard!
Bedrijfsnaam | van den Baard |
Beste John, Hartelijk bedankt voor uw mooie review, uw woorden ga ik zeker doorgeven aan Richard. Fijn dat u de montage als zeer prettig ervaren heeft. We wensen u veel plezier met uw nieuwe CV-ketel. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Aardige, hardwerkende, bekwame en zorgvuldig werkende installateurs Jesse en Jeroen. Zeer tevreden!
Zowel de voorlichting om de keuze te bepalen, als het offertetraject en de installatie inclusief de 'monteur' hebben wij als zéér prettig ervaren!
Beste meneer de Vries, Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling. Super fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het gehele traject van aanvraag tot plaatsing en onze monteur. Dit zijn mooie complimenten! Ik wens u veel plezier toe met uw nieuwe installatie. Met energieke groet, Saman Groep
ik had zelf een verkeerde knop ingedrukt waardoor ik dacht dat ik een storing had. Dat had hij zo gezien, waarna hij de ketel een onderhoudsbeurt heeft gegeven. Daarna hebben we samen de hele installatie bekeken en deze kan volgens hem veel beter werken als hij goed wordt ingesteld. We hebben afgesproken dat hij dat tweede helft oktober komt doen. Dus graag een afspraak met hem noteren voor de genoemde tijd.!! Een hele fijne vent om mee om te gaan en die er ook veel plezier in heeft om de klant dingen uit te leggen.
Bedrijfsnaam | Wout van Kempen Agro |
Beste meneer van Kempen, Bedankt voor uw beoordeling. Wat goed om te horen dat u de afspraak voor het onderhoud zo positief heeft ervaren! Hier krijgen wij energie van. Ik zorg ervoor dat dit mooie compliment bij de betreffende collega terecht komt. Het verzoek voor de vervolgafspraak leg ik bij de afdeling service en onderhoud. Zij plannen dit voor u in. Hiervan ontvangt u verder bericht per mail. Mocht u verder nog vragen hebben, stel ze gerust. Met energieke groet, Saman Groep
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee