Heel tevreden

De monteur was kundig,vriendelijk en een harde werker.

Professioneel en klantvriendelijk

Zowel bij de installatie als bij de nazorg zeer vriendelijke en snelle medewerkers. En ook de interactie met het telefonisch contact was heel goed en professioneel.

Zonnepanelen in twee bezoeken geplaatst

Zonnepanelen laten installeren door de mensen van Saman groep. Eind mei werden er al panelen op onze uitbouw en schuur geplaatst en vandaag volgden er nog 3 op onze vernieuwde schuine zuidgevel. Daarvoor moest eerst de betimmering vervangen worden. Toen die klus af was, werd snel een nieuwe afspraak ingepland om de laatste panelen te plaatsen. Dezelfde monteurs als eerder kwamen de installatie doen, leidingen etc. lagen er al. De monteurs genoten zichtbaar van het resultaat van hun werk: de panelen pasten strak op de gevel en leveren gelijk al energie! Ook de contacten met de medewerker van het offerte traject en de klantencoördinator verliepen goed. Goede ervaringen met dit bedrijf!

Vlotte, professionele, klantvriendelijke service!

Heel vlotte, professionele en klantvriendelijke service! Richawch K Heeft uitstekend werk geleverd!

professioneel en snel

Montage van zonnepanelen werd door kundige monteurs snel en zeer netjes uitgevoerd. Monteurs kozen niet voor de voor hen makkelijkste manier maar kozen in overleg voor de netste manier van aanleggen van de bekabeling ed.

Snelle en vakkundige plaatsing van een nieuwe cv-ketel

Snelle en vakkundige plaatsing van een nieuwe cv-ketel.

Vakmannen en goede installatie

Vakmanschap en correcte en prettige omgang

Mijn oude cv-ketel is vervangen door een hybride ketel. Dat is gedaan door monteur Richard. Vanwege een bevoorradingsprobleempje kon hij niet op de afgesproken tijd arriveren, maar daarover belde hij tijdig. Hij demonteerde de oude ketel en voerde die af. De nieuwe ketel plaatste hij vlot en hij moderniseerde tevens allerlei buizen en koppelingen. Het geheel ziet er nu veel compacter en strakker uit dan de oude situatie. En na een dag gebruik het belangrijkste: alles werkt naar behoren.

Netjes en zeer vriendelijk zonnepanelen geinstalleerd!

Anthony & Jeroen zeer vriendelijke jongens die de installatie uitstekend hebben gedaan. Jammer dat het zo lang geduurd heeft voordat eindelijk de installatie gepland kon worden.

Top!

Vriendelijke monteur en alles goed uitgelegd

Goed, 3 x andere mensen, maar allemaal op hun manier kundig!un

De monteur, Ralf of Ralph die kwam beoordelen of er een leiding vervangen moest worden heeft het goed gecommuniceerd naar zijn werk en ons. Hij was zelfs zo vriendelijk om mij een stuk met de fiets richting de Zeelandbrug te brengen. Hoefde ik alleen maar terug te fietsen. Hartelijk dank Ralf(ph). Dus service ook buiten zijn werk om. Fijn weekend! Hartelijke groet Liduine Verschiere

relaxed met resultaat

Ontspannen, kwaliteitsbewust en klantgericht zorgen voor een werkend en netjes eindresultaat. Meedenken met klant en alternatieven goed bespreken en doordenken wanneer de standaard / voor de hand liggende optie niet mogelijk blijkt. Met goede en prettige service!

Heel vakkundig en heel vriendelijke monteur

Heel vakkundig e heel netjes gewerkt

Vriendelijk en bekwaam personeel en goede geleverde kwaliteit

Personeel, 2 om de panelen te plaatsen en 1 voor het aansluiten van de elektra kwamen strak op de afgesproken tijd aan en gingen direct aan de slag. 3 uur later lagen op een moeilijk begaanbaar dak de 12 zonnepanelen erop en 1 uur later was de aansluiting een feit. Uiterst vriendelijk en bekwaam personeel die zonder veel overleg precies wisten wat en hoe de klus gedaan moest worden. De panelen plaatsers waren Bulgaren en in dit geval was de communicatie het enige min-puntje want zowel Engels als Nederlands was onmogelijk. Dus ik vrees in het geval van een complicatie hoe dat dan opgelost gaat worden.... In mijn geval gelukkig niet nodig. Deze 2 heren waren verder absoluut vakbekwaam! Degene die de elektra aansloot ontdekte al snel een foute aansluiting in de meterkast en loste deze snel op. De aansluiting verliep verder in goed overleg en professioneel! Ook hij, zeer vriendelijk en vakbekwaam!

Vriendelijk, netjes en attent

Vriendelijk, aan alle kanten behulpzaam en werkt heel netjes.

monteur controle cv-ketel betrouwbare uitstraling en vakkundig

Betreft 2-jaarlijkse controle cv-ketel. Monteur met betrouwbare uitstraling. Gaf duidelijke uitleg over wat hij deed en waarom (noodzaak controle ivm explosie- en koolmonoxidegevaar en zuinig gasverbruik). Hij gaf het resultaat van de controle aan. Desgevraagd bood hij aan een offerteaanvraag voor een monoblock intern bij Saman neer te leggen. Dit nadat hij de werking van zo’n block had uitgelegd. Een goed initiatief!

Fantastisch geholpen

Omvormer van panelen was helemaal dood. Helaas een maandje geen opbrengst, omdat het bij de service afdeling heel druk was en er niet eerder een monteur langs kon komen. Vandaag kwam W-J langs om de storing te bekijken. Wat een verademing! Heerlijke gesprekken gehad over de installatie (en andere dingen) en wat er mis was gegaan. Probleem snel en naar volle tevredenheid verholpen. De omvormer doet het weer en er wordt weer stroom opgewekt. Aan Saman Groep: koester WJ, want met hem hebben jullie een parel van een servicemonteur in dienst!

De dag van de monteur liep anders dan verwacht waardoor zijn planning enorm uitliep. Ondanks dat stond hij ver na werktijd nog aan de deur. Met bloemen en taart want ik had m’n verjaardag die dag. Hij heeft netjes en vlot gewerkt en gezorgd dat alles goed is achtergelaten.

Onze warmtepomp snel en goed geplaatst

Onze warmtepomp snel en vakkundig geplaatst . De monteur Richard voerde de werkzaamheden naar alle tevredenheid uit. En een goede uitleg gekregen over de werking van de nieuwe installatie. Kortom zeer tevreden.

Goede kennis, duidelijke communicatie

Gedurende het proces van aanleg panelen door collegas wordt gevraagd of de opstelling goed was. Betreffende de elektrische installatie duidelijke uitleg wat er in de meterkast bij geplaatst ging worden. Na gehele installatie uitleg over de apparatuur en daarna de handtekening voor akkoord. Prima werkwijze.

Sympathieke en zeer vakbekwame mensen. Dennis heeft uitstekend voorlichting gegeven over de werking en de app.

CV ketel in 4 uurtjes vervangen door een nieuwe HR ketel

Richard van de Samangroep heeft bij ons in 4 uurtjes tijd de oude CV-ketel vervangen door een nieuwe. Hij kwam zeer goed voorbereid met een kit aan onderdelen specifiek voor ons adres, tevens had hij de destijds genomen foto's goed van te voren geanalyseerd. Hij wist waar hij aan toe was. Samen met zijn professionele gereedschappen en zijn jarenlange ervaring was de klus snel geklaard. Het dragen van plastic overschoenen was geen bezwaar. Topprestatie geleverd Richard!

Aardige, hardwerkende, bekwame en zorgvuldig werkende installateurs Jesse en Jeroen. Zeer tevreden!

Zeer prettige ervaring.

Zowel de voorlichting om de keuze te bepalen, als het offertetraject en de installatie inclusief de 'monteur' hebben wij als zéér prettig ervaren!

een geweldige servicemonteur op bezoek gehad (Ramazan)

ik had zelf een verkeerde knop ingedrukt waardoor ik dacht dat ik een storing had. Dat had hij zo gezien, waarna hij de ketel een onderhoudsbeurt heeft gegeven. Daarna hebben we samen de hele installatie bekeken en deze kan volgens hem veel beter werken als hij goed wordt ingesteld. We hebben afgesproken dat hij dat tweede helft oktober komt doen. Dus graag een afspraak met hem noteren voor de genoemde tijd.!! Een hele fijne vent om mee om te gaan en die er ook veel plezier in heeft om de klant dingen uit te leggen.

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee