Toch heeft Saman alles in het werk gesteld om toch de klus te klaren. Zodoende is alles in 1 dag gebeurd.
Beste Hans, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat alles toch in 1 dag geregeld is ondanks de afspraak eerder geannuleerd leek te worden. Ik wens u een fijne dag vandaag! Met energieke groet, Saman Groep
De zonnepanelen werden door vaklui geïnstalleerd. Waren vriendelijk en we kregen goede uitleg. Bedankt Mark,Maher en Jeroen!
Beste Irene, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de geplaatste zonnepanelen. Een mooi compliment naar mijn collega's. Deze review zal ik ook zeker met hen delen. Voor nu wens ik u veel plezier toe van uw installatie en op naar een mooie opbrengst! Met zonnige groet, Saman Groep
Wij werden geholpen door de enorm vriendelijke monteur Willem-Jan, die de omvormer van mijn zonnepanelen binnen een paar minuten had vervangen. Tevens legde hij in begrijpelijke taal uit waar zo’n omvormer voor dient en hieruit kwam een leuk gesprek over elektrotechniek voort. Samen vervolgens een account aangemaakt van een app die de gegevens van de zonnepanelen inzichtelijk maakt, wederom in begrijpelijke taal en uitleg over wat er zoal op de app in te zien is. Het enige minpunt is de lange tijd die wij hebben moeten wachten voor deze vrij simpele reparatie kon worden uitgevoerd.
Beste Jan Cornelis, Bedankt voor uw beoordeling. Ik kan mij inderdaad voorstellen dat het vervelend is dat u zo lang moest wachten. Excuses hiervoor. Wat fijn om te horen dat de reparatie goed is verlopen, hier krijgen wij energie van! Mocht u nog vragen hebben, stel ze gerust. Met energieke groet, Saman Groep
Vandaag een gezellige dag gehad met Richard. Hij heeft een mooie installatie bij ons gemaakt. Wel willen we graag zijn foto op de kaart zien. Iets voor een volgende keer?
Bedrijfsnaam | nvt |
Beste meneer van Rossem, Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te horen dat de installatie naar wens is verlopen, hier krijgen wij energie van! Omtrent de foto: dit nemen wij mee voor een volgende keer. Mocht u nog vragen hebben, stel ze gerust. Met energieke groet, Saman Groep
Richard kwam op vrijdagmiddag (14 juli) nog om 16.45 uur om een nieuwe CV ketel te monteren. Gelukkig zat er niets tegen. Voor Richard niets dan lof, ter zake kundig, netjes werken en erg vriendelijk. Volgens ons is de planning bij Saman Groep niet helemaal op orde.
Beste Cees, Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te horen dat de planning niet helemaal mee zat. Ik geef dit door aan de betreffende afdeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over Richard! Ik zorg ervoor dat dit bij hem terecht komt. Mocht u nog vragen hebben, stel ze gerust. Met energieke groet, Saman Groep
De mannen die de installatie namens Saman installeerde werkten netjes, snel en werkten veilig op het dak! Punt ter verbetering is nog de afzetting voor het geval een dakpan sneuvelt. Al met al zeer tevreden met zowel de producten als de montage.
Beste Ricardo, Hartelijk bedankt voor uw review, uw punt van feedback nemen wij ook mee en waarderen wij ten zeerste. We wensen u een hele mooie opbrengst toe. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Heeft alles goed uitgelegd en laten zien. Wij zijn erg tevreden met de nieuwe ketel en de monteur .
Beste Amely, Vriendelijk bedankt voor uw review, daar krijgen wij energie van! We wensen u veel comfortabele jaren toe met uw CV ketel. Fijne dag! Met warme groet, Saman Groep.
Uitstekende installatie, vriendelijke monteurs, ruimen alle rommel op en keurige afhandeling openstaande punten. Kortom, perfect En niet onbelangrijk, de nieuwe CV ketel werkt prima.
Beste Adri, Hartelijk bedankt voor uw mooie review, fijn om te horen dat alle werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd. We wensen u veel plezier met uw installatie. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Alles super
Bedrijfsnaam | Reuter |
Beste Frans-Jozef, Bedankt voor deze 10! Fijn te lezen dat u zo tevreden bent. Met zonnige groet, team Saman Groep.
Installateurs waren aardig, punctueel, netjes, verzorgd en werken waren snel en naar behoren uitgevoerd.
Goedemorgen Bart, Van deze beoordeling worden wij blij, bedankt hiervoor! Met vriendelijke groet, team Saman Groep.
Goed gewerkt en heel vriendelijk
Beste meneer/mevrouw Francke, Fijn te lezen dat de monteurs goed maar ook vriendelijk waren, we geven dit zeker aan ze door! Met energieke groet, team Saman Groep.
De weeromstandigheden waren niet goed(veel wind). Daarom moest het werk op 2 dagen verdeelt worden in 2 opeenvolgende weken. De heren Piotr, Damian en Margin hebben het goed gedaan .
Bedrijfsnaam | Mosbach |
Beste Werner, Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze monteurs. Ik zorg dat dit bij Damian, Piotr en Margin terecht komt. Zij zullen hier zeker energie van krijgen! Ik wens u vele zon uren! Met energieke groet, Team Saman Groep
Wij hebben een goede ervaring met de 2 monteurs van de zonnepanelen. Ze waren erg vriendelijk en behulpzaam. Ik heb een kinderopvang aan huis, en de meterkast zit in de slaapkamer van de kindjes. Ik kon goed met ze overleggen ivm de slaapjes van de kinderen. Ze pasten hun werk hierop aan. Echt super!
Beste Wilco en Hester, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze monteurs, hier krijgen wij energie van! Ik zorg dat dit bij de betreffende monteurs terecht komt. Mocht u nog vragen hebben, stel ze gerust. Met energieke groet, Saman Groep
Rishard en Chris hebben de oude ketel vakkundig vervangen voor de Intergas Xtreme 36. Na installatie van de ketel en de thermostaat hebben ze de werking van beide onderdelen laten zien en uitgelegd. Helaas zag ik na het schoonmaken en stofzuigen van de ruimte bij de cv-ketel wel enkele brandplekken in de vloerbedekking. Ondanks dat het slechts om de cv-ruimte gaat is dat wel jammer.
Beste Lennart, Hartelijk bedankt voor uw mooie review. Hier krijgen wij nog meer energie van. Wij gaan het zeker delen met mijn collega's Richard en Chris. Wat vervelend dat er brandplekken zijn gemaakt op de vloerbedekking op zolder. Uiteraard mag dat niet gebeuren. Onze excuses hiervoor. Wij hopen dat u veel warmte krijgt van uw nieuwe cv-ketel! Met energieke groet, Team Saman Groep
Waar het soms erg lastig is om tot een afspraak te komen bij Saman zo makkelijk en professioneel gaat het contact met Ramazan. Hij is heel kundig en doet zijn werk met veel plezier en bevlogenheid.
Beste Petra, Hartelijk bedankt voor deze mooie review. Ik ga dit zeker aan Ramazan doorgeven. Een warme groet! Team Saman Groep
Installateur Dennis is geweldig. Zeer ervaren netjes en legt alles keurig uit. De 1e afspraak om tot een offerte te komen kan mijn inziens proffesioneler.
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw review, hier kunnen wij wat mee! We zullen uw punt over de eerste afspraak meenemen als verbeterpunt, goed om te lezen dat het vervolg naar tevredenheid is verlopen. Met zonnige groet, team Saman Groep.
Vriendelijk, bekwaam, geduldig. Maar ik als klant schaam ik me. Ondanks het warme vergat ik drinken aan te bieden, terwijl Richard en Chris zo hard moesten werken en zo vriendelijk waren.
Beste meneer Tonny, Bedankt voor deze fijne review. De monteurs hebben de klus met plezier uitgevoerd, dat u tevreden bent is het belangrijkste! Met vriendelijke groet, team Saman Groep.
Na het plaatsen van onderstaande review kwam Saman in actie; de volgende dag kwamen ze langs. De oorzaak van het probleem lag deels aan Saman, deels aan energiemaatschappij. De monteur heeft de omvormer weer aan de praat gekregen, maar gaf wel aan dat er een te lichte zekering is geplaatst, waardoor bij een te hoge netspanning de zonnepanelen uitgeschakeld worden. Een week later is er een zwaardere zekering geplaatst en tot nu toe geen problemen. Het probleem is onder garantie afgehandeld. Compliment voor de monteur die het netjes heeft afgehandeld.
Beste meneer Dingemanse, Bedankt voor uw beoordeling, vervelend dat u niet tevreden bent omdat u hier langer op de afspraak moet wachten dan gebruikelijk. We zullen uiteraard nogmaals goed naar de mogelijkheden kijken en u hierover informeren. Met vriendelijke groet, team Saman Groep.
Originele beoordeling
Vorig jaar zijn onze zonnepanelen geplaatst. Sinds afgelopen week is de omvormer in storing (wat vaker gebeurd is, maar door resetten gelijk opgelost kon worden) en wekt niets meer op. Dus van de ene op de andere dag niet meer in werking. Saman gebeld en er werd meegedeeld dat ze over drie weken langs komen voor service. Let wel; het is zomer, dus hét seizoen om stroom op te wekken. Via de mail een klacht ingediend en telefonisch nog contact gehad, maar de redenen die ze aandragen zijn 'het is vakantietijd, we hebben niet eerder tijd'. Daar kun je het mee doen, of je het er mee eens bent of niet. Op deze manier beveel ik het bedrijf niet bij anderen aan.
Heel vriendelijk super goede uitleg alles netjes achtergelaten super.
Beste Marieta, Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat u zo tevreden bent! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe installatie. Met energieke groet, Saman Groep
Keurige installatie van de cv ketel met thermostaat uitgevoerd door Richard. Erg netjes gewerkt door deze man
Beste Andre, Bedankt voor deze mooie beoordeling, we wensen u veel plezier en gemak toe van uw nieuwe installatie! Met zonnige groet, team Saman Groep.
Willem-Jan heeft de storing netjes verholpen. Fijn dat het is opgelost!
Beste meneer / mevrouw Murre, Bedankt voor uw review, we zullen Willem-Jan hiervan op de hoogte brengen! Altijd fijn als storingen zo goed verholpen kunnen worden. Fijne dag, team Saman Groep.
Goede voorbereiding dmv maken van foto’s. Op basis daarvan goed geadviseerd. Aan einde van de wachttijd goed geïnformeerd over montage datum. Ketel geïnstalleerd. getest en uitgelegd. Alles netjes achtergelaten.
Beste Leendert, Bedankt voor deze positieve review, hier worden wij blij van! Met energieke groet, team Saman Groep.
Ramazam heeft de cv-ketel nagekekenen dit was helemaal top! Vriendelijk, kundig, duidelijk.
Beste Cindy, Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn dat u tevreden bent met het werk van Ramazan. Wij hopen u nogmaals van dienst te mogen zijn. Verder wens ik u nog een fijne dag. Met energieke groet, Saman groep
Richard en Joey,prima monteurs!
Bedrijfsnaam | MuseumHuis1912 |
Beste mevrouw Rosendaal- Dees, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze monteurs die zijn langs geweest. Ik geef dit graag door aan mijn collega's. Ik wens u een fijne dag verder. Met energieke groet, Team Saman Groep
Ik ben zeer verrast over de kwaliteit en snelheid en niet te vergeten vriendelijkheid en bereidwilligheid van Richard en Joey. Gewoon goed gedaan. Uiteraard nog even afwachten hoe het verder functioneert.
Bedrijfsnaam | Agrihulp P Mullaert |
Beste meneer Mullaert, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Hier krijgen wij energie van. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over Joey en Richard. Ik ga dit zeker voor u aan hen doorgeven. Wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met energieke groet, Saman groep
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee