Zeer prettige snelle service

Er werd versneld geleverd toen we zonder warm water kwamen te zitten. De monteurs Artak en David waren er volgens afspraak en hadden hun klus goed voorbereid. Ze werkte zeer accuraat en heel erg netjes. De afval werd gelijk op geruimd en en de werkomgeving bleef daardoor erg schoon. De samen werking en de communicatie waren goed tussen Klant en de monteurs. Er werd duidelijke uitleg gegeven en de klus werd met zeer hoge kwaliteit uitgevoerd..

Snelle service in offerte en plaatsing

Hallo, Richard en Simon hebben hier gisteren, 30-08, een nieuwe cv-ketel geplaatst. Kundige vriendelijke en bekwame jongens. Plaatsing zou eerst op een later tijdstip plaatsvinden echter er was plots een eerder datum beschikbaar. Ook fijn. Voor ons is de samangroep een geoliede machine!

Saman is een bedrijf met kwaliteit en zeer prettig personeel

Wij hebben een nieuwe waterpomp gekregen. Deze werd keurig geïnstalleerd. Leuke mannen (Mike en Geradus) die heel efficiënt en netjes hebben gewerkt. De mannen hebben hard doorgewerkt en er werd ook met de klant gelachen.

Snelle installatie CV ketel en vakkundige installateurs

Zoals al aangegeven ben ik heel tevreden over het plaatsen van mijn nieuwe CV ketel. Alles werd vlot geïnstalleerd, het oude materiaal keurig afgevoerd en duidelijke uitleg over de werking. Dit alles uitgevoerd door Roy en Steven, die ervoor zorgden dat er een prettige atmosfeer was, waarbij ik me op mijn gemak voelde.

Goed advies, snel offerte ontvangen, nette prijs, binnen 2 weken installeren na akkoord offerte. Installatie supergoed en snel uitgevoerd door leuk team van 3. Zeer netjes en snel geïnstalleerd met goede uitleg. En installateurs zeer enthousiast pro-actief meegedacht om te zorgen dat zonnepanelen en afwerking zo effectief en netjes mogelijk geïnstalleerd werden. Superblij met resultaat.

Heel goed,super nette monteurs

Bij mij waren Chris&Isaak van Eevoo B.V. aan het werk,heel vriendelijke en nette monteurs,werken heel netjes en keihard respect voor deze mannen.

Netjes gewerkt. Goede uitleg. Nette houding en gedrag

Team Edo, Roberto en Kylian

snelle plaatsing, goede uitleg

Alles prima verlopen. Tip voor jullie. Neem een stuk ondervloer mee om daar op te werken ipv direct op de vloer bij de mensen. En als finishing touch. Ruim zelf alle afval op en stofzuig even de plek waar geboord is. Dat is wel zo netjes en wordt erg gewaardeerd.

Vriendelijke en vakbekwame monteur. Een echt visitekaartje voor Samangroep.

Uitstekende installatie door uitstekende vaklui

Binnen 3 maanden na opdracht werd onze warmtepomp met boiler geïnstalleerd. Installatie met eersteklas materialen door de zeer ervaren monteurs was binnen een halve dag klaar. Communicatie en informatieverstrekking was erg goed. Toen de warmtepomp het in eerste instantie niet deed, werd ter plekke overleg met de fabrikant gevoerd. Uiteindelijk wist installateur Mike Gradus zelf het euvel op te sporen: twee imbussen waren in de fabriek tegen de regels in niet opengezet waardoor de koelvloeistof niet kon doorstromen. Daarna werkte alles meteen perfect.

Prettige installatie

Goede inzet, vriendelijke mensen. Goede uitleg en goed meegedacht in specifieke situatie

Plezierige en uitstekende monteur.

Super snel en efficiënt gewerkt. Heel plezierige monteur. Was ook erg duidelijk in het uitleggen van gebruik cv en display.

Snelle, volledige en nette service

Fijne en traparante manier van zaken doen voor de aanschaf en het leggen van Zonnepanelen.

De monteurs waren ervaren en vriendelijk

De monteurs hebben het werk goed afgeleverd, ze wisten wat ze deden.

Heel vriendelijk, voorkomend en doeltreffend bij het monteren van zonnepanelen op onze huurwoning/

Bij ons zijn de Samannen Isaak en Chris in de weer geweest. Ze hadden de pech dat het net begon te hozen van de regen, maar dat kon de pret niet drukken. Ze bleven vrolijk en enthousiast. En ze waren daarbij zeer effectief. Binnen twee en half uur was het klusje geklaard. En dat terwijl onze vliering behoorlijk volgestouwd zat met spullen.. De mannen stelden ons gerust, "komt goed". Ze hadden ook al de beleefdheid gehad ons te bellen, een half uur voor het afgesproken tijdstip, met de mededeling dat ze door uitlopen van de voorafgaande klus helaas een uurtje later bij ons zouden zijn! Hun excuus werd uiteraard door ons aanvaard. en toen waren ze dus wel een uur eerder dan gepland klaar! Fantastisch! Bedankt.

Heel erg goed!

Buitengewoon vriendelijke, professionele en gemotiveerde monteurs Richard en Simon. Erg tevreden!

vakkundig en ervaren

Mike kwam meteen to the point. Zo uitvoeren als bedacht, dat wordt niks. Hou het simpel met weinig bochtjes; lelijk en minder rendement En zo werd het! Keurig uitgevoerd, opgeruimd en prima uitleg.

Vandaag in Richard en Simon van de Samangroep 2 topmonteurs in huis

Vandaag werd er bij ons een nieuwe Intergas CVketel geplaatst door de Samangroep, de monteurs waren Simon en Richard, deze hebben werkelijk prachtig werk afgeleverd, alles netjes opgeruimd de vloer schoon gemaakt en zelfs de ruimte gestofzuigd. Daarnaast ook nog eens gewoon 2 aardige gasten. dankjewel jongens voor deze geweldige service, met vriendelijke groet Cor en Ingrid de Graaf

Chris & Isaak hebben prima werk afgeleverd.

Chris & Isaak hebben bij ons werkzaam heden gedaan zoals zonenpanelen geplaats en de stroomkast vervangen zeer professioneel gewerkt die jongens en alles zeer goed opgeruimd en schoon gemaakt en ook nog met een stofzuiger met dank aan Heren. En nog iets alles wat ik ook vroeg NIKS te veel en alles goed uitgelegd als nog BEDANKD.

Alles prima verlopen

Alles prima verlopen, super aardige mensen, namen de tijd.

Vakkundig, vlot en beleefd

Richard en Simon werkten keurig, vlot en vakkundig!!!

Zeer snelle en nette uitvoering van de opdracht

De monteurs Richard en Simon waren keurig op tijd en hebben de cv ketel netjes geïnstalleerd. Goede uitleg gehad over werking van de cv ketel en thermostaat. Waar eerst de rookgasafvoer vervangen moest worden bleek dit niet nodig. Zeer tevreden.

Zonnepanelen geïnstalleerd door Arjan & Ruben. De heren zijn vriendelijk en werken erg hard, ondanks dat het 30+ graden was.

Goede uitleg

Keurig op tijd en zo te zien goed aangesloten. Bij vragen geeft Jamie goeie uitleg. Of Dylan een leerling was (hij bleef wat op de achtergrond) was niet duidelijk. Jammer dat ze hun trap vergeten waren :)

Uitstekend werk met groot vakmanschap

Erg blij met het werk van de jongens in bus 226. Arthur, Weenee, Mo & Leo.

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee