Er werd versneld geleverd toen we zonder warm water kwamen te zitten. De monteurs Artak en David waren er volgens afspraak en hadden hun klus goed voorbereid. Ze werkte zeer accuraat en heel erg netjes. De afval werd gelijk op geruimd en en de werkomgeving bleef daardoor erg schoon. De samen werking en de communicatie waren goed tussen Klant en de monteurs. Er werd duidelijke uitleg gegeven en de klus werd met zeer hoge kwaliteit uitgevoerd..
Bedrijfsnaam | prive |
Beste Jack, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Een storing en zonder warm water zitten is erg vervelend, fijn dat we u hier snel bij konden helpen! Fijn dat de monteurs de nieuwe ketel naar tevredenheid hebben geplaatst, ik geef de complimenten aan ze door. We wensen u veel gemak en comfort van de installatie toe. Met energieke groet, Joni Saman Groep.
Hallo, Richard en Simon hebben hier gisteren, 30-08, een nieuwe cv-ketel geplaatst. Kundige vriendelijke en bekwame jongens. Plaatsing zou eerst op een later tijdstip plaatsvinden echter er was plots een eerder datum beschikbaar. Ook fijn. Voor ons is de samangroep een geoliede machine!
Beste Léon, Bedankt voor het deze mooie beoordeling! Ontzettend fijn dat de installatiedatum vervroegd kon worden. Ik zal de complimenten doorgeven aan de monteurs. Nogmaals bedankt voor de opdracht en uw vertrouwen in Saman Groep, we hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn. Met energieke groet, Joni Saman Groep
Wij hebben een nieuwe waterpomp gekregen. Deze werd keurig geïnstalleerd. Leuke mannen (Mike en Geradus) die heel efficiënt en netjes hebben gewerkt. De mannen hebben hard doorgewerkt en er werd ook met de klant gelachen.
Beste Suzette, Bedankt voor deze mooie review. Wat leuk dat er naast het harde werk ook ruimte was voor een fijne sfeer en gelach! Hier worden wij ook blij van. We wensen u veel gemak en comfort toe van uw warmtepomp. Met energieke groet, Joni Saman Groep
Zoals al aangegeven ben ik heel tevreden over het plaatsen van mijn nieuwe CV ketel. Alles werd vlot geïnstalleerd, het oude materiaal keurig afgevoerd en duidelijke uitleg over de werking. Dit alles uitgevoerd door Roy en Steven, die ervoor zorgden dat er een prettige atmosfeer was, waarbij ik me op mijn gemak voelde.
Beste Annelies, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Saman Groep. Goed te lezen dat naast de vlotte installatie, ook de werksfeer fijn was! We wensen u veel gemak en comfort van uw nieuwe CV-ketel toe. Met energieke groet, Joni Saman Groep
Goed advies, snel offerte ontvangen, nette prijs, binnen 2 weken installeren na akkoord offerte. Installatie supergoed en snel uitgevoerd door leuk team van 3. Zeer netjes en snel geïnstalleerd met goede uitleg. En installateurs zeer enthousiast pro-actief meegedacht om te zorgen dat zonnepanelen en afwerking zo effectief en netjes mogelijk geïnstalleerd werden. Superblij met resultaat.
Beste Gert-Jan, Bedankt voor deze 10 als beoordeling, hier worden we blij van! Wat fijn dat het hele proces van advies tot en met oplevering zo goed is verlopen. We wensen u veel gemak en mooie opbrengsten toe van uw zonnepanelen. Met energieke groet, Joni Saman Groep
Bij mij waren Chris&Isaak van Eevoo B.V. aan het werk,heel vriendelijke en nette monteurs,werken heel netjes en keihard respect voor deze mannen.
Beste Ellie, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn te lezen dat de installatie zo goed is verlopen, ik geef de complimenten door aan de monteurs! We wensen u mooie zon opbrengsten toe. Met energieke groet, Joni Saman Groep
Team Edo, Roberto en Kylian
Beste Theo, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Goed om te horen dat de werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd en onze collega's een prettige indruk hebben achtergelaten. Wij wensen u vele zuinige jaren toe. Met energieke groet, Benita - Saman Groep
Alles prima verlopen. Tip voor jullie. Neem een stuk ondervloer mee om daar op te werken ipv direct op de vloer bij de mensen. En als finishing touch. Ruim zelf alle afval op en stofzuig even de plek waar geboord is. Dat is wel zo netjes en wordt erg gewaardeerd.
Beste Jochem, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Goed om te horen dat alles goed verlopen is. Fijn dat u uw feedback deelt met ons, deze is zeer waardevol voor onze verbetering van onze diensten. Het is zeker onze werkwijze om alle ruimtes waar gewerkt wordt netjes achter te laten, vervelend om te horen dat het in uw geval niet zo is. Wij zullen dit intern oppakken met onze teams. Wij wensen u veel comfort van uw nieuwe installatie. Met energieke groet, Benita - Saman Groep
Vriendelijke en vakbekwame monteur. Een echt visitekaartje voor Samangroep.
Beste Jan, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze collega Richard en hij zo'n prettige indruk heeft achter gelaten. Wij wensen u veel comfort van uw nieuwe cv installatie. Met energieke groet, Benita - Saman Groep
Binnen 3 maanden na opdracht werd onze warmtepomp met boiler geïnstalleerd. Installatie met eersteklas materialen door de zeer ervaren monteurs was binnen een halve dag klaar. Communicatie en informatieverstrekking was erg goed. Toen de warmtepomp het in eerste instantie niet deed, werd ter plekke overleg met de fabrikant gevoerd. Uiteindelijk wist installateur Mike Gradus zelf het euvel op te sporen: twee imbussen waren in de fabriek tegen de regels in niet opengezet waardoor de koelvloeistof niet kon doorstromen. Daarna werkte alles meteen perfect.
Bedrijfsnaam | OvereemConsult |
Beste Joop, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat goed om te horen dat de werkzaamheden naar volle tevredenheid zijn verlopen en onze collega's een mooie installatie hebben opgeleverd. Fijn dat de monteurs het probleem met de koelvloeistof ter plekke hebben kunnen oplossen en deze weer goed werkt. Wij wensen u veel plezier en comfort met uw nieuwe warmtepomp installatie! Met energieke groet, Benita - Saman Groep
Goede inzet, vriendelijke mensen. Goede uitleg en goed meegedacht in specifieke situatie
Beste Frank, Bedankt voor het delen van uw beoordeling. Goed om te horen dat de monteurs een prettige indruk hebben achtergelaten en u tevreden bent met de uitgevoerde werkzaamheden. Wij wensen u een prettige dag toe. Met energieke groet, Benita - Saman Groep
Super snel en efficiënt gewerkt. Heel plezierige monteur. Was ook erg duidelijk in het uitleggen van gebruik cv en display.
Beste Willem, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Goed om te vernemen dat de werkzaamheden naar tevredenheid zijn verlopen en onze monteur de tijd heeft genomen voor een duidelijke uitleg over uw nieuwe installatie. Wij wensen u veel comfort van uw nieuwe cv-ketel. Met energieke groet, Benita - Saman Groep
Fijne en traparante manier van zaken doen voor de aanschaf en het leggen van Zonnepanelen.
Beste Coen, Bedankt voor dit mooie compliment! We wensen u veel gemak en mooie opbrengsten toe van uw nieuwe installatie. Met energieke groet, Joni Saman Groep
De monteurs hebben het werk goed afgeleverd, ze wisten wat ze deden.
Beste Jonnie, Bedankt voor uw bericht. Het is goed om te horen dat u tevreden bent met de uitgevoerde werkzaamheden. Wij hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen! Fijne dag. Met energieke groet, Benita - Saman groep
Bij ons zijn de Samannen Isaak en Chris in de weer geweest. Ze hadden de pech dat het net begon te hozen van de regen, maar dat kon de pret niet drukken. Ze bleven vrolijk en enthousiast. En ze waren daarbij zeer effectief. Binnen twee en half uur was het klusje geklaard. En dat terwijl onze vliering behoorlijk volgestouwd zat met spullen.. De mannen stelden ons gerust, "komt goed". Ze hadden ook al de beleefdheid gehad ons te bellen, een half uur voor het afgesproken tijdstip, met de mededeling dat ze door uitlopen van de voorafgaande klus helaas een uurtje later bij ons zouden zijn! Hun excuus werd uiteraard door ons aanvaard. en toen waren ze dus wel een uur eerder dan gepland klaar! Fantastisch! Bedankt.
Bedrijfsnaam | Woonstad |
Beste meneer/mevrouw van Dolron, Bedankt voor uw mooie review. Daar krijgen wij energie van! Wat goed om te lezen dat u zo tevreden bent over onze collega's en hun uitgevoerde werkzaamheden. We wensen u veel plezier met uw installatie en zuinige jaren toe. Fijne dag! Met energieke groet, Benita - Saman groep
Buitengewoon vriendelijke, professionele en gemotiveerde monteurs Richard en Simon. Erg tevreden!
Beste Jan, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Het is goed om te horen dat de werkzaamheden naar tevredenheid zijn verlopen en onze collega's zo'n prettige indruk hebben achter gelaten. Wij wensen u veel comfort met uw nieuwe cv installatie toe! Met energieke groet, Benita - Saman Groep
Mike kwam meteen to the point. Zo uitvoeren als bedacht, dat wordt niks. Hou het simpel met weinig bochtjes; lelijk en minder rendement En zo werd het! Keurig uitgevoerd, opgeruimd en prima uitleg.
Beste Alex, Bedankt voor het delen van uw beoordeling. Goed om te horen dat de monteur direct duidelijk was en hij gelukkig goed mee heeft kunnen denken in de beste oplossing voor u. Wij wensen u vele zuinige en comfort toe. Prettige dag gewenst! Met energieke groet, Benita - Saman Groep
Vandaag werd er bij ons een nieuwe Intergas CVketel geplaatst door de Samangroep, de monteurs waren Simon en Richard, deze hebben werkelijk prachtig werk afgeleverd, alles netjes opgeruimd de vloer schoon gemaakt en zelfs de ruimte gestofzuigd. Daarnaast ook nog eens gewoon 2 aardige gasten. dankjewel jongens voor deze geweldige service, met vriendelijke groet Cor en Ingrid de Graaf
Beste Cor en Ingrid, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Het is goed om te horen dat onze collega's zo'n prettige indruk hebben achtergelaten en u zo tevreden bent met de opgeleverde installatie. Wij hopen u inde toekomst zeker nog eens te kunnen helpen. Wij wensen u een prettige dag toe. Met energieke groet, Benita - Saman Groep
Chris & Isaak hebben bij ons werkzaam heden gedaan zoals zonenpanelen geplaats en de stroomkast vervangen zeer professioneel gewerkt die jongens en alles zeer goed opgeruimd en schoon gemaakt en ook nog met een stofzuiger met dank aan Heren. En nog iets alles wat ik ook vroeg NIKS te veel en alles goed uitgelegd als nog BEDANKD.
Beste Adrianus, Bedankt voor het delen van deze mooie beoordeling! Het is goed om te horen dat de monteurs naar tevredenheid de werkzaamheden hebben uitgevoerd en zij een prettige indruk hebben achter gelaten. Wij delen uw review dan ook graag met hen. Wij wensen u een prettige dag toe. Met energieke groet, Benita - Saman Groep
Alles prima verlopen, super aardige mensen, namen de tijd.
Beste Sophie, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Goed om te horen dat alles goed is verlopen en de monteurs een mooie installatie hebben op geleverd. Wij wensen u veel plezier en gemak met uw nieuwe installatie! Met energieke groet, Benita - Saman Groep
Richard en Simon werkten keurig, vlot en vakkundig!!!
Beste Renske, Bedankt voor uw mooie review. Daar krijgen wij energie van! Wat goed om te lezen dat u zo tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden. We wensen u veel plezier met uw nieuwe cv installatie. Met energieke groet, Benita - Saman groep
De monteurs Richard en Simon waren keurig op tijd en hebben de cv ketel netjes geïnstalleerd. Goede uitleg gehad over werking van de cv ketel en thermostaat. Waar eerst de rookgasafvoer vervangen moest worden bleek dit niet nodig. Zeer tevreden.
Beste Bennie, Bedankt voor uw review. Wat goed om te lezen dat de cv-ketel naar tevredenheid is geplaatst. We wensen u veel duurzame jaren en comfort toe. Met energieke groet, Benita - Saman groep
Zonnepanelen geïnstalleerd door Arjan & Ruben. De heren zijn vriendelijk en werken erg hard, ondanks dat het 30+ graden was.
Beste meneer/mevrouw Elands, Bedankt voor het delen van uw beoordeling. Het is leuk om te horen dat onze collega's naar tevredenheid hebben gewerkt en een prettige indruk hebben achtergelaten, daar doen we het voor! Wij wensen u een prettige dag. Met energieke groet, Benita - Saman Groep
Keurig op tijd en zo te zien goed aangesloten. Bij vragen geeft Jamie goeie uitleg. Of Dylan een leerling was (hij bleef wat op de achtergrond) was niet duidelijk. Jammer dat ze hun trap vergeten waren :)
Bedrijfsnaam | Van der Have |
Beste Corry, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Het is goed om te horen dat de werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd en er tijd is gegeven aan een goede uitleg. Overigs hebben wij uw melding over de ladder opgepakt, bedankt om dit te melden. Fijne dag! Met energieke groet, Benita - Saman Groep
Erg blij met het werk van de jongens in bus 226. Arthur, Weenee, Mo & Leo.
Beste Allen, Bedankt voor het delen van deze mooie beoordeling en het mooie compliment aan onze collega's. Wij hopen u in de toekomst zeker nog te kunnen helpen en wensen u voor nu veel plezier met uw nieuwe installatie. Fijne dag! Met energieke groet, Benita - Saman Groep
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee