Zeer tevreden .

Zeer tevreden ,vriendelijke monteurs,leveren mooi werk,en geven een duidelijke uitleg ,over de geplaatste c.v en thermostaat Waren snel en alles netjes opgeruimd. Bedankt Sander en Jamie.

Zoals afgesproken stonden de zonnepanelen-monteurs om half 8 ‘s morgens voor de deur. Prima vaklui en hebben zeer vlot en netjes de complete zonnepanelen installatie aangelegd. Wij zijn tevreden en kunnen Saman zeker aanraden!

Mooi geïnstalleerd

Amiet en Marsir hebben zeer netjes gewerkt Veilig gewerkt en netjes opgeruimd en schoon achter gelaten Zeer tevreden ermee!

Goed advies,meedenkend over plaatsing kabels voor warmtepomp,zeer netjes gewerkt en alles mooi afgewerkt en opgeruimd.dank aan Isaak en Chris.

Goed en snel gewerkt

Snel en goed gewerkt.

Ik ben tevreden met het werk

Amiet en Marsir Verder zijn ze aardig en werken ze snel en goed

Prima en snel.

Goed overleg over hoe en wat. Vriendelijke en rustige jongens: Roberto, Edo en Kylian.

Het geweldige team van Chris en Isaak.

De jongens van Saman zijn eind juli in ons huis geweest om zonnepannelen aan te leggen. Vanaf het eerste telefoontje tot de laatste handdruk was de ervaring bijzonder positief. Chris, Isaak en hun collega's waren attent en professioneel. Het hele huis werd ingenomen door de werkers, maar ze zorgden voor een prettig sfeer waardoor ik zelf kon doorwerken. Voor ze weggingen, hebben ze alles opgeruimd, wat een fijne service! Ze toonden initiatief bij onvoorziene problemen, hebben alles geweldig opgelost en deden dat ook nog eens in no time. Het is dat we nu al panelen hebben, anders zou ik ze zo weer laten aanleggen door dit fijne team :)

Goed, vlot, netjes

Warmtepomp geplaatst door Mike Kras. Werkt goed, vlot en netjes. Heeft steeds duidelijk uitgelegd wat hij ging doen en gaf ook heldere uitleg over de werking van het systeem. Netjes gewerkt en alles ook heel netjes achtergelaten. Top!

Zeer goede service

De monteurs waren netjes op tijd en hebben goed werk afgeleverd. We wilden op de zolder nog gaan stofzuigen nadat er geboord was, maar dat was zelfs al gedaan! Kortom zeer tevreden klanten. Jeffrey en jouw 2 collega’s top gedaan!.

Amiet en Marsir Ze hebben het goed gedaan ze waren beleefd op tijd gekomen alles goed gedaan het was snel en goed gedaan

Het was goed

Super vakmanschap

Amiet en Marsir werken hard , zijn vriendelijk en werken netjes. Heb geen 1 minpuntje over deze jongens. Echt een aanbeveling.

Prima monteur die meedenkt en z,n werk prima doet.

De dag dat de warmtepomp geplaatst is zat ik s,avonds rond 22:30 zonder stroom ,heb 2x gebeld ,er zou een monteur terug bellen wat niet gebeurt is ,dat lijkt dus nergens op . De monteur die langs gekomen is op 25 juli 2024 voor een servicebeurt zijn we zeer tevreden over . Dus wat dat aanbevelen inhoud is wel heel dubbel natuurlijk.

Heel mooi gedaan

Wij zijn blij met het resultaat wat amiet en zijn collega hebben geplaatst.

Fantastisch!

De heren (Amit en Marsier) hebben zeer mooi resultaat achtergelaten. Ik ben er heel blij mee! Succes verder!

Snel en vakkundig

Binnen 3 uur was alles geregeld

Zijn erg beleeft en netjes

Amiet en Marsir

Prima vakkundig werk geleverd.!

Aardige vlotte monteur die Jovanni, met goeie vakkennis en vakkundige manier van werken.!

Uiterst beleefd

Amiet en Marsir hebben prima werk.geleverd.

Professioneel, creatief, luisteren en efficiënt

Binnen 1 dag 2 airco's op een professionele wijze gehangen, waar creatief met de lastige doorgangen, omleidingen etc. is omgegaan. Prettig in de omgang, geen short cuts en gestructureerd stukje werk afgeleverd.!

Prima werk, goede prijs en deskundig personeel

Zeer deskundige installeurs (Robbin. Hercules en Jivanilson) hebben onder ongunstige omstandigheden (behoorlijke regenbuien) de klus geklaard. Bovendien zijn zij ook zeer beleefd.

Aardige mannen, goed gewerkt en duidelijke uitleg gegeven

Amiet en Marsir

Zeer goed werk geleverd en een goede service

Service goed

Amiet en Marsir klantvriendelijk boden aan om alles schoon te maken zeer tevreden

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee