Conform afspraak alles netjes en op tijd geïnstalleerd

Het installeren van de zonnepanelen is conform afspraak netjesen zorgvuldig uitgevoerd

Naar tevredenheid

Alles keurig verzorgd geïnstalleerd, Goede uitleg gekregen, Nette en deskundige monteurs.

Goed werk geleverd

De jongens Roberto en Edo en Kylian hebben uitstekend werk geleverd ondanks het warmen weer. Pluim voor de mannen

Beleefd, snel gewerkt , goed opgeruimd

Top team!

Cv ketel en leidingen vervangen. Overal netjes uitleg bij gehad. Alle rommeltjes netjes opgeruimd. Vriendelijke medewerkers Richard en Simon!

aanleg Hybride Warmte pomp installatie...

In het kader van de energietransitie hebben we op maandag 24 juni 2024 in opdracht door firma Saman monteur Muhammet Oguten bij ons in huis gehad voor de aanleg van onze Hybride warmtepomp installatie. Dit was een monteur die door Saman was ingehuurd. Monteur werkte rustig - netjes en kennisgevend en beheersbaar in zijn vak: installeren van warmte pompen Muhammet creëerde naar ons inzien een aardig beeld van montage uitvoeren in onze woonsituatie. We kunnen nu met deze warme dagen nog niet echt waarnemen of installatie naar behoren functioneert. Dit gaat de tijd leren. We hebben ook een Daikin account aangemaakt We danken hem hiervoor. Met vriendelijke groet. Wim van Zimmeren

Vriendelijk en prima!

Het ging hartstikke goed en snel. Amiet en maarsir hebben prima werk afgeleverd

Super goed gewerkt.

Amiet en Marsir,Beleefd goede uitleg en keurig gewerkt.

Super top

De beste monteurs alles goed aangeslotenen. Leuke mannen aardige. Kan niet anders zeggen.

Hartstikke goed! Geweldige gasten!!

Fantastisch geïnstalleerd. Lekker veilig gewerkt ook! Mooie installatie. Ben er trots op!

ervaring met zonnepanelen was goed, maar met airco offerte zeer slecht

Onlangs heb ik n.a.v. de Saman Webinar over airco’s een advies aangevraagd, omdat in deze Webinar de voordelen van verwarmen en koelen met een airco werden uitgelegd en het rendement m.b.t. verwarmen werd aangeprezen. Inmiddels is een adviseur van Saman bij ons langs geweest en heeft een offerte opgemaakt. Naast het feit dat ik het bedrag van de offerte erg hoog vind, kan ik me eigenlijk ook niet vinden in zijn advies. In onze situatie komt er dan op de 1e verdieping een airco (5kW) en een airco op zolder (2,5 kW). Deze zullen dan alleen gebruikt worden om te koelen. Zijn voorstel was om geen airco in de woonkamer te plaatsen en dan op warme dagen boven te gaan zitten. Juist in de zomer is het ook warm erg in de woonkamer en om dan maar steeds boven te moeten verblijven vind ik echt geen goed idee en ook is het dan in koude perioden niet mogelijk om de kamer bij te verwarmen. Ik heb stadsverwarming, maar in het najaar is het soms wel fijn om even een beetje te kunnen bij verwarmen, zonder dat het hele huis al verwarmd hoeft te worden. Dit mis ik in het aan ons gegeven advies en hierdoor lijkt een airco systeem dus ook minder rendabel voor mij en vindt ik het bedrag in de offerte hiervoor ook te hoog voor alleen deze mogelijkheden. Hierdoor kan ik momenteel nog geen keuze maken om met deze offerte akkoord te gaan. Ik krijg helaas geen reactie terug op dit bericht aan SAMAN Inmiddels werd na mogelijke miscommunicatie door adviseur alsnog contact met mij opgenomen en zal e.e.a. alsnog worden beoordeeld c.q. besproken.

Ik ben zeer tevreden over de installatie van mijn nieuwe cv-ketel.

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop mijn nieuwe CV-ketel is geïnstalleerd door twee buitengewoon vriendelijke en servicegerichte monteurs, Richard en Simon. De installatie verliep vlot en efficiënt. Er werd erg netjes gewerkt. Alle rommel werd keurig opgeruimd en meegenomen. Zij namen alle tijd om mij uit te leggen hoe de ketel werkt en hoe ik de app moet gebruiken. Aan het eind werd alles nog een keer zorgvuldig nagelopen. Echt keurig.

Hele nette mensen en prima werk geleverd.

Amiet Marsir

Mit Richard sehr guter Mitarbeiter sehr freundlich

Sehr guter Arbeiter

Amiet en Marsir hebben hard gewerkt. Waren zeer vriendelijk! Hielden rekening met mijn wensen , bij de opbouw van de stelling. Duidelijke uitleg van hoe get kastje in de meterkast werkt. Ik ben zeer tevreden over deze werknemers.

De monteur, Mike, was vriendelijk, dacht mee, kwam met oplossingen. Hij gaf prima uitleg.

Vriendelijke heren

Richard en Simon hebben de cv ketel keurig en vlot vervangen. Alles keurig opgeruimd. Zelf ben ik niet zo handig net apps maar ze hielpen hem netjes installeren en legde het begrijpelijk uit hoe alles werk. Top heren, bedankt

Uitmuntend

Deze twee monteurs Richard en Simon waren uitstekende vakbekwame mensen. Beter kan je niet wensen.

Door de slechte weersomstandigheden moesten de monteurs Kylian, Edo en Roberto 3x terugkomen voordat de zonnepanelen geplaatst waren! Hard en netjes gewerkt, goeie uitleg over de installatie!!

Beleefde jongens die snel en adequaat hun werk deden

Erg beleefde jongelui die snel de zonnepanelen op het dak legde. Plezierig contact.

Nieuwe cv ketel vakkundig geïnstalleerd door Richard en Simon.

Vakkundig geïnstalleerd en een goede uitleg.

Werken netjes en snel

Via de woningbouwvereniging kreeg ik zonnepanelen, afspraak gemaakt en op de afgesproken tijd kwamen twee monteurs het werk doen.Amiet en Marsir waren zeer beleefd en hebben alles naar behoren gemonteerd.

Positief

Positieve ervaring, ze werken netjes en vlot. Geven goede uitleg en zijn goed op de hoogte van de laatste innovaties.

Zeer tevreden!

Amiet en zijn collega hebben prima werk geleverd! Sympathieke lui, beleefd en vriendelijk!!

Vriendelijke, op tijd, geen gezeur en netjes geïnstalleerd door Amiet en zijn team

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee