Vakkundige installateur

Ondanks de beschikbare, maar voor de installatie moeilijk toegankelijke ruimte, werd absoluut rekening gehouden met het gebruik door eigenaar. Er werd nagedacht.

Prima team van kundige monteurs.

Het was een kundig team dat goed doorwerkte en er werd ook meegedacht over de exacte plaatsing van de airco. Alles werd ook weer netjes opgeruimd.

Perfect geregeld

Nette monteur, beleefd ,goed werk afgeleverd

Toppers!!

Zijn zeer ervaren heel erg vriendelijk En werken heel netjes en secure en Beleeft.

Volgens afspraak all electric warmtepomp geplaatst

Installatie door Mike Slings is vlot en netjes verlopen. Duidelijke uitleg.

uitstekend

Jeroen, Rick en Yannick hebben snel, netjes en gewoon goed gewerkt. Hebben ook meegedacht om de kabel binnendoor en daardoor vrijwel onzichtbaar aan te leggen! Gezellige werkmensen. Wij zijn zeer tevreden.

Goede onderneming / fantastische vent

Het bedrijf Saman was al goed bekend. De medewerker Richard is een fantastische kerel. Hij heeft mij goed geholpen bij de toelichting bij de cv ketel na afloop op het gebied van ketelverwarming en water en bij de montage van de telefoon app. Goed geholpen. Groetjes André

Marvin en Dennis: beiden een 10!

Golden boys deze twee. Wat een goede reclame voor het bedrijf. Vullen elkaar heel goed aan. Mooie samenwerking. Houden elkaar ook scherp. Denken in oplossingen. Deze 2 graag blijven inzetten voor reparatie en onderhoud aan mijn installatie.

Netjes iemand langsgeweest om te kijken wat de opties waren. Na alles te hebben besproken en bevestigen, mailtje ontvangen voor een afspraak te maken. Mannen waren er netjes optijd en alles is netjes geinstalleerd.

Perfect geïnstalleerd

Zeer vriendelijke monteurs goed gewerkt en netjes alles uitgelegd hoe het werkt zeer te vreden de monteur heet Amira

Vriendelijke monteurs, goed gewerkt

Zeer tevreden over Roberto, Edo, Dion en Kylian. Goed en snel werk geleverd en zeer vriendelijk.

Vriendelijke vlotte installateurs

Zonnepanelen liggen kaarsrecht op het dak. Installateurs zijn geïnteresseerd in jouw mening hoe je het wilt hebben en werken alles netjes af en nemen alle troep mee.

Heel goed

Monteur Richard werkt keurig. Heeft alles goed uitgelegd. Ben tevreden.

Lang geduurd maar erg goed

Na twee maal verplaatsen van afspraak met 6 maanden, is nu eindelijk service beurt CV uitgevoerd. Monteur Kevin, maakte heel veel goed van de vertraging. Deskundig, snel en vriendelijk! Klasse.

Fantastische monteur

Goede kennis bereidwillig niet snel tevreden over zijn werk moet perfect . In 1 woord een werknemer die een pluim verdient Kostbaar bezit zo iemand als mens en monteur .

Prima service, vriendelijk personeel!

Ontzettend vriendelijk personeel, werkten heel vlot en gaven aansluitend nog duidelijke uitleg over hetgeen in meterkast was gebeurd en de app. Kortom dik tevreden!! Pluim voor Arthur, Werner en Leo!!

Perfecte service

De installateur, Richard Kajokole, was erg vriendelijk en heeft na installatie alles goed uitgelegd over de werking van de cv ketel.

Netjes en goed

Richard en Simon verrichten goed en netjes werk. Vakkundig en een top service. Ook nadat er klein problem met de CV gemeld was. Snel en adequaat opgelost. Top gedaan vakmannen!

Goed teamwerk bij plaatsing zonnepanelen

Roberto, Rick en Kylian hebben prima samengewerkt en de installatie netjes gemonteerd en opgeleverd . Dank jullie wel!

Zeer goed werk geleverd!

We zijn heel goed geholpen door Richard en Simon. Zij hebben uitstekend werk verricht en we zijn dus erg tevreden.

Vriendelijke jongens die professioneel te werk gaan!

Topgasten, vriendelijk en hard werkende mannen.

Ik ben heel positief. Ze werken hard en netjes.

Hartstikke goed!

Amiet en zijn team hebben fantastisch werk afgeleverd. Netjes en veilig gewerkt! Mooi resultaat!

Heel netjes de zonnepanelen geïnstalleerd.

Amiet. En zijn maten zijn heel vriendelijk en netjes. En goed werk hebben gedaan. Wij zijn tevreden.

duidelijke informatie vooraf , installatie verliep prima .

vriendelijke medewerkers. vooraf duidelijke informatie p een vriendelijke manier installatie : vriendelijke monteurs die vlot en netjes werken .

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee