Goed en fijn geholpen. De technische overdracht van Voortman naar de zzp montage monteurs kan/moet beter. Dit bracht namelijk zowel mij als de zzp montage monteurs in verlegenheid.
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw review en feedback. Heel fijn om te morgen vernemen dat u zo fijn bent geholpen! Wij vinden het jammer dat u uw opmerking met betrekking tot de technische overdracht niet verder heeft toegelicht. Wij hadden graag wat meer specifieke informatie van u ontvangen. Mocht u dit alsnog willen toelichten, dan willen wij u vriendelijk verzoeken om even contact met ons op te nemen! Uw feedback helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren. Wij danken u nogmaals voor uw review en wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Onlangs is een keuken van Voortman Keukens (Rijssen) geplaatst in onze nieuwe woning. Het eerste contact met de adviseur/verkoper voelde gelijk goed. Goed en eerlijk advies en snel reactie op onze vragen tijdens het aankooptraject. In de mooie showroom in Rijssen zie je veel mogelijkheden en met het advies van de verkoper hebben we een mooie keuken uitgezocht. De plaatsing verliep voorspoedig en de kleine gebreken werden gelijk opgelost, dat hoor je wel eens anders. We zijn blij met onze nieuwe keuken!
Geachte heer, mevrouw, Bedankt voor uw mooie review en het vertrouwen in Voortman Keukens. Wij zijn blij te horen dat het gehele proces, van advies tot plaatsing naar tevreden is verlopen. Wat fijn om te mogen vernemen dat het contact met de verkoper zo goed is verlopen! Dat zullen wij zeker aan hem doorgeven! Mocht u in de toekomst vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op! Heel veel plezier met uw prachtige nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
We hadden een afspraak gemaakt. Ze lopen allemaal netjes in pak. Maar het is allemaal gewoon volk gelukkig. De verkoper dacht goed met ons mee. En kwam met oplossingen en praktische dingen. Keuken besteld. Levering was perfect en de man die de keuken installeerde werkte alles netjes af. We zijn erg blij met onze keuken. Echt een aanrader! Prijs was ook netjes.
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te vernemen dat u ons bedrijf met zulke mooie cijfers heeft beoordeeld! Wij waarderen uw feedback enorm. Wij wensen u heel veel plezier met uw prachtige nieuwe keuken!! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
We zijn ontzettend blij met onze keuken. In de showroom zijn we alle keren dat we zijn geweest, heel fijn geholpen en werden we warm ontvangen. De contactmomenten daarna zijn ook altijd prettig geweest en de communicatie verliep goed. Alles is volgens afspraak verlopen en de keuken is netjes gemonteerd. Kortom; we zijn erg blij dat we voor Voortman hebben gekozen en genieten volop van onze prachtige keuken!
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve review! Het doet ons veel plezier om te horen dat u zo blij bent met uw nieuwe keuken en dat uw ervaringen met ons team, zowel in de showroom als daarna, zo prettig zijn geweest! We streven er altijd naar om duidelijke communicatie te bieden en alles volgens afspraak te laten verlopen. We wensen u veel plezier en kookplezier toe in uw prachtige nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
We hebben de keuken uitgezocht in een prachtige showroom in Rijssen. Veel keuze uit kasten, apparatuur, werkbladen. Vriendelijk, deskundig personeel Duidelijke uitleg, snelle levering en keurig geplaatst. Duidelijke communicatie naar klanten toe.
Mooie zaak met veel keuze in showroom. Terzake kundig en prettig verkoopgesprek. Verkoper deed heel veel moeite en had positieve inbreng. Goed werkende site met klantinlog, waarbij de voortgang en technische tekeningen te zien zijn. Planning prima aangehouden. Levering en plaatsing goed.
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en positieve feedback. Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent over uw ervaring bij ons. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u verder te helpen. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in ons bedrijf. We wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Mijn keuken is heel mooi geworden. Fijn geholpen en er werd goed overlegd.
Geachte heer, mevrouw, Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe keuken! Als u in de toekomst nog vragen heeft, staan we graag voor u klaar. Veel kookplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
We zijn ontzettend fijn geholpen in de winkel. Winkel is nog niet zo lang geleden verbouwd, en is heel mooi geworden!!! Er werd alle tijd genomen. We waren nog wat aan het twijfelen over de kleur, maar dat was geen enkel probleem. Ook het plaatsen van de keuken ging heel soepel! een dikke pluim aan de monteurs!
Alles verliep naar wens, snelle levering, goeie montage, aardige werklui en een goede na service. Heel tevreden met het eindresultaat!
Geachte heer, mevrouw, Wat fijn om te horen dat we u naar volle tevredenheid hebben mogen helpen bij het realiseren van uw nieuwe keuken!! Wij wensen u heel veel kookplezier in uw prachtige nieuwe keuken. Indien wij u in de toekomst ergens mee van dienst kunnen zijn, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Prima begeleiding in het ontwerpproces, goede catering in de showroom, betrokken medewerkers en een mooie kwaliteit keuken. We hebben wel wat druk ervaren met de planning van het plaatsen. Dat lag ook aan onze verstoorde planning (overmacht) maar alles is uiteindelijk terecht gekomen. Monteurs hebben strak werk geleverd. Alles was aanwezig.
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent over onze begeleiding tijdens het ontwerpproces en de kwaliteit van onze keukens. Onze monteurs streven altijd naar een hoogwaardige installatie en het is geweldig om te horen dat ze strak werk hebben geleverd en dat alles naar wens was. Als er in de toekomst iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We wensen u veel plezier met uw prachtige nieuwe keuken!
Zonder afspraak binnengelopen bij Voortman Keukens in Rijssen en een medewerker heeft ons prima geholpen en meegedacht met diverse oplossingen i.v.m. de beperkte ruimte. Zeer deskundig advies over de kleurstelling met betrekking tot het werkblad. Keuken werd bezorgd door Brink Transport wat ook perfect en correct ging. Monteurs hebben de keuken keurig geplaatst en alles opgeruimd. Al het verpakkingsmateriaal zoals karton en piepschuim is een dag later opgehaald door een bedrijf. in ééñ woord dus fantastisch !
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te mogen vernemen dat alles naar wens is verlopen! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Vanaf het eerste bezoek aan de showroom, het ontwerpen, de prijs / kwaliteit en de montage door MW, het was voor ons een prettige ervaring. Complimenten voor de kundigheid, het meedenken in zowel het ontwerp, de tijdsplanning en afwerking. Alles was op tijd geleverd, compleet en de montage verliep prima. Al met al zeer aan te bevelen.
Geachte heer/mevrouw, Fijn om te horen dat u zo goed bent ontvangen in onze showroom! Dank u wel voor uw mooie woorden en complimenten! heel veel kookplezier toegewenst in uw prachtige nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Voortman keukens
Heel fijn geholpen bij Voortman. Er werd alle tijd genomen om alles rustig door te nemen en naar onze wens te maken. De keuken is nu twee weken geleden gezet, en in het echt is die nóg mooier dat we dachten! We zijn er ontzettend blij mee!!!
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw reactie. Wij stellen het bijzonder op prijs dat u Voortman Keukens met zulke fantastische cijfers heeft beoordeeld! Wij wensen u heel veel plezier met uw prachtige keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Na eerst bijzonder lovend te zijn geweest, zie review 6-10-2018 J.H.M. Nieuw Heeten het volgende: In 2020 kregen we problemen met de vaatwasser. Monteur geweest,die zegt:bij volgende storing melden dat het een montage fout is.In begin augustus 2021 weer problemen met de vaatwasser.Op 16 september komt monteur Voortman keukens,die zegt:is geen montagefout maar vaatwas probleem.Weer monteur vaatwasser geweest.Echter was het probleem nog niet opgelost.In de maanden na talloze telefoontjes(18keer) is het probleem in december nog niet opgelost.Rechtsbijstand ingeschakeld en tot een vergelijk gekomen.Bij een Electro zaak een nieuwe vaatwasser gekocht.U begrijpt hopelijk wel dat we inmiddels jullie niet meer aanbevelen.WAARDELOZE SERVICE. M.v.g.J.H.M.uit Nieuw Heeten.
Geachte heer, mevrouw, Dank u voor het delen van uw ervaring. Wij vinden het ontzettend jammer dat u deze mening is toegedaan. Hoewel de reguliere voorwaarden niet meer van toepassing waren, hebben wij uit coulance alle mogelijkheden voor u ingezet om het probleem voor u op te lossen. Zoals uw rechtsbijstand ook aan u heeft uitgelegd, zijn wij u ruimschoots tegemoetgekomen en hebben wij alles in het werk gesteld om een oplossing voor u te vinden. Het is dan ook zeer jammer dat dit niet is gelukt. Wij wensen u desondanks heel veel plezier met uw keuken. Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Op 11 november is onze keuken van Voortman geplaatst. Tijdens de montage bleek dat het verkeerde type vaatwasser geleverd was. Vervolgens kwam de monteur tot de conclusie dat de afzuigkap niet in de koof paste. De monteur heeft dit direct laten weten aan Voortman. Helaas nam Voortman pas na één week contact met ons op. Daaropvolgend moest er een nieuwe vaatwasser en afzuigkap besteld worden. Daarna hoorde wij voor langere tijd niets terug van het bedrijf. Ik heb meerdere pogingen gedaan om de service afdeling telefonisch te bereiken, maar kreeg elke keer van de klantenservice te horen dat ze niet te bereiken waren. Met mijn onvrede kon ik dus niet direct terecht bij de betrokken persoon. Uiteindelijk heb ik een mail gestuurd waarin ik mijn onvrede over het lange wachten heb geuit. Hier hebben we geen reactie op gehad. Uiteindelijk krijgen wij bericht dat ze op 19 januari de keuken af maken. Dit betekent dat wij meer dan twee maand moeten wachten tot de keuken 'hopelijk' af is. In die tussentijd zaten wij met het probleem dat wij niet normaal kunnen koken en geen gebruik kunnen maken van een vaatwasser. Wij moesten het hele bedrag van te voren al betalen en Voortman is daarin niet met een oplossing/tegemoetkoming gekomen. Dit alles maakt dat wij slecht te spreken zijn over de geleverde service!
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor de moeite die u heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij vinden het spijtig te vernemen dat u niet tevreden bent met onze service. Wij begrijpen dat het vervelend is om geen gebruik te kunnen maken van de vaatwasser en afzuigkap. Door alles wat er op dit moment in de wereld gaande is, hebben onze toeleveranciers te maken met langere levertijden, waardoor het oplossen van servicepunten helaas langer duurt dan wij zouden willen. Uw opmerkingen zullen uiteraard door ons worden opgepakt en wij zullen intern bespreken hoe wij onze communicatie en processen hierin kunnen verbeteren. Wij wensen u desondanks veel (kook) plezier! Met vriendelijke groet, Voortman keukens
positief
Vanaf moment dat wij in de showroom zijn gaan kijken zijn wij zeer goed geïnformeerd over allerlei mogelijkheden, goede tips gekregen. Wat ook fijn is dat ze niet een verkooppraatje doen maar echt met klant meedenken. Vragen per mail worden gelijk beantwoord. Keuken is 11 oktober 2021 geplaatst door een hele goede vakman alles in 1x keer goed geplaatst. Wij zijn super tevreden met onze keuken, en mooie verlichting. Alle afspraken zijn nagekomen wij hebben een zeer goed gevoel bij dit bedrijf en zullen deze zeker aanbevelen, Bedankt!
Een prachtige schowroom en een vakkundige verkoper die goed advies geeft en er ruim te tijd er voor neemt , en een prachtige keuken als eindresultaat. Ze kunnen veel keukens laten zien als voorbeeld . Levering en montage perfect op tijd.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Het maakt ons erg blij om te lezen dat wij u van het begin tot het einde naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen. Wij wensen u veel plezier met uw prachtige nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Alles was naar wens dus zeer tevreden
prima keukensteller. Wel een onderdeel achteraf moeten leveren.
Mooie showroom en prima en vakkundig geholpen door de verkoper. Op tijd een montagedatum doorgekregen en alles is keurig op tijd geleverd en geheel volgens eerste planning gemonteerd. Netjes op tijd bericht gehad van de vervoerder en alles is keurig op de plaats gezet. Al met al keurig verlopen en zeer tevreden.
Nijverheidsstraat 40
7461 AE Rijssen
In de 50 jaar dat wij bij Voortman met keukens bezig zijn, hebben we veel geleerd. Vooral dit: dat elke keuken uniek is. Omdat iedere klant uniek is. We hebben immers allemaal onze eigen lifestyle en voorkeuren. Voor al die verschillende mensen ontwerpen we een keuken die heel precies op hun situatie, smaak en wensen is afgestemd. Dat doen we ook voor u, helemaal op maat volgens uw persoonlijke ideeën en wensen. Een keuken voor vele jaren woon- en kookplezier. Die keuken, uw droomkeuken, brengen we bij Voortman Keukens graag tot leven.