We zijn heel tevreden!
We zijn zeer tevreden met onze landelijk/industriële keuken. Het ziet er prachtig uit.
Geachte heer / mevrouw, Bedankt voor deze mooie woorden! Heel leuk om te zien dat u zo tevreden bent! Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Mooie keuken, goed advies gehad en montage was goed. Bedankt
Niets op aan te merken. Voortman is een prima zaak.
Zeer goed advies gehad van de adviseur. Plaatsen van de keuken zeer netjes en vriendelijk alles zeer strak afgewerkt
Geachte heer / mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Wij wensen u veel kookplezier in uw nieuwe Voortman keuken! Met vriendelijke groeten, Voortman Keukens
Er wordt goed meegedacht over indeling van de keuken; uitstekend persoonlijk advies. Communicatie is snel en adequaat. Montage en levering erg goed verzorgd. Overall zijn we zeer tevreden en bevelen we Voortman Keukens van harte aan.
Alles Perfect !
Correcte levering en montage. We wachten (cica 2 weken na de oplevering) nog wel op reactie en bezoek van Whirlpool i.v.m. niet goed sluitende combi oven en vlekken op de inductie kookplaat en dat is jammer, we vinden dat te lang duren.
Geachte heer / mevrouw, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review! Wij zijn erg blij met uw aanbeveling en mooie cijfers! Er is opnieuw voor u een melding aangemaakt bij onze serviceafdeling, zij nemen z.s.m. contact met u op. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Goed advies in de showroom van de adviseur, correcte en juiste informatie via mail/telefoon. Montage van de keuken vlot en vakkundig
Prettige ontvangst, uitstekend advies en meegedacht. Prettig in alle communicatie. Montage uitstekend verzorgd!
Prettige ontvangst, Uitstekend advies en meedenken. Prettig in conmunicatie. Montage uitstekend verzorgd!
Geachte heer / mevrouw, Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te lezen dat u prettig bent geholpen door onze collega’s Wij wensen u veel kookplezier in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Van begin tot het plaatsen van de keuken zijn wij bijzonder tevreden.Niets dan lof.
Geachte heer / mevrouw, Bedankt voor uw aanbeveling en hoge cijfers! Wij zullen uw mooie woorden overbrengen aan onze collega’s! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe Voortman Keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Een geweldig mooi, praktisch ontwerp, super mooie keuken! De service ook in een woord; Top! Bedankt!
Goed geholpen in Rijssen. Goed advies.Montage en levering is prima in orde.
Geachte heer / mevrouw, Wat leuk dat u uw ervaring wilt delen in deze review! Bedankt voor de mooie cijfers! Wij wensen u veel kookplezier in uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
oven zou week na keuken oplevering na geleverd worden dat is niet gedaan vraag , wanneer wordt deze dan wel afgeleverd aan afspraken houden is voor een bedrijf zeer belangrijk. voor montage geef ik een 9 deze man heeft zijn werk uitstekend gedaan.
Onze keuken is geleverd en geplaatst geheel volgens verwachting. We hebben een keuken naar onze wens. (in het dagelijks gebruik moet straks blijken, of we ook tevreden zijn over de geleverde apparatuur)
De voorlichting door de adviseur was prima, bracht op ons ideeen en hij werkte er hard voor om de deal te doen. Vervolgens worden we ingepland voor bezorging, maar komt het niet en moet ik er zelf achter aan. Ik zou volgens de transporteur ook nog niet betaald hebben en ook dat klopte niet. Vervolgens zou op de maandag erop de keuken geplaatst worden maar kwamen de keukenplaatsers niet opdagen. Uiteindelijk kwam die later op de dag dan wel, maar plaatstsen ze een maatwerkkast in een scheve opstelling. Heel slordig maar wel handtekening vragen aan de jongste dochter die thuis was. Uiteindelijk is de maatwerkkast vrij snel opnieuw geplaatst, maar moest de schilder en vloerenlegger verzet worden. Heel lastig en niet fijn. Communicatie en montage levering is dus echt voor verbetering vatbaar.
Geachte heer / mevrouw, Wij stellen het op prijs dat u een review heeft achtergelaten. Wat fijn om te mogen vernemen dat u tevreden bent over onze adviseur! Wij vinden het uiteraard vervelend dat de levering en montage niet geheel naar wens zijn verlopen. Wij hebben echter vernomen van onze serviceafdeling dat alle servicepunten inmiddels naar volle tevredenheid zijn opgelost! Wij wensen u dan ook veel plezier met uw prachtige keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Monteur was keurig op tijd. Heeft de tijd genomen om de keuken in zn eentje netjes in 1 dag te plaatsen. Over een aantal weken komt er nog een hoge kast bij. Hopelijk gaat dat ook zo netjes en snel. Top👍🏻
Afspraken werden nagekomen, montage is prima verlopen. Prima gedaan.
Keuken is op de afgesproken datum netjes afgeleverd en gemonteerd. Voortman keukens is zeker een aanrader
Geachte heer / mevrouw, Bedankt voor uw mooie cijfers! Wij zijn blij dat u tevreden bent met uw nieuwe keuken! Wij wensen u veel kookplezier! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Prettig, vakkundig en klantgericht! De adviseur had verstand van zaken. Wist wat wij bedoelden. Voelde en vulde dat goed aan.
Geachte heer / mevrouw, Bedankt voor uw review! Wij zijn blij te vernemen dat u tevreden bent over de professionaliteit van onze adviseur. Uw positieve review zullen wij dan ook zeker met hem bespreken! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe Voortman Keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Nijverheidsstraat 40
7461 AE Rijssen
In de 50 jaar dat wij bij Voortman met keukens bezig zijn, hebben we veel geleerd. Vooral dit: dat elke keuken uniek is. Omdat iedere klant uniek is. We hebben immers allemaal onze eigen lifestyle en voorkeuren. Voor al die verschillende mensen ontwerpen we een keuken die heel precies op hun situatie, smaak en wensen is afgestemd. Dat doen we ook voor u, helemaal op maat volgens uw persoonlijke ideeën en wensen. Een keuken voor vele jaren woon- en kookplezier. Die keuken, uw droomkeuken, brengen we bij Voortman Keukens graag tot leven.