Prima keuken

Afspraak gemaakt bij Voortman Apeldoorn. Aan de tekentafel gezeten met de verkoper om een mooie keuken te ontwerpen. Er werd goed meegedacht en geluisterd naar onze wensen. En er werd een 3D tekening gemaakt. Na de afspraak, kregen we toegang tot de portal van Voortman waarbij je informatie kreeg over de status van de keuken (ook via email dat er een bericht klaar stond in de portal) wat ook fijn was. Als er dingen onduidelijk waren van zowel onze als Voortmans kant, werd er meteen gebeld om onduidelijkheden weg te nemen. Ook toen wij nog een wijziging wilden in het ontwerp van de keuken (plaatsing vaatwasser ergens anders) werd er goed meegedacht en de tekening aangepast. Keuken werd netjes bezorgd volgens afgesproken tijd. Keuken werd ook netjes gemonteerd door monteur Geurt. Al met al prima tevreden!

Ben zeer tevreden over Voortman keukens uit Apeldoorn

Dit voorjaar heb ik mijn oude keuken vervangen voor een nieuwe keuken. Ik zag best op tegen deze verbouwing. Wij zijn ontzettend goed geholpen door Voortman Keukens. In de showroom zag ik al heel snel een keuken staan die ik voor ogen had. De verkoper heeft ons goed begeleid hoe deze zou kunnen passen in ons huis. Ook voor de achterwand werd een goede oplossing aangedragen.

• Collectie: Landelijk

Vriendelijk en deskundig personeel in de showroom, die echt meedenken met wat de klant graag wil.

• Collectie: N.v.t.

Behulpzaam en kwaliteit!

Een aantal weken geleden heb ik mijn keuken door voortman ontvangen. Na de plaatsing bleek mijn muur scheef te zijn en was er een smetrand nodig om dat te verhullen. Ook hebben zij een lampje kosteloos preventief vervangen, omdat de monteur vreesde dat het lampje niet heel erg lang mee zou gaan. Deze eerlijkheid waardeer ik heel erg. Voortman heeft mij erg goed geholpen en niks is teveel gevraagd. Heel erg tevreden met deze zaak!

Helemaal geweldig

Een aantal maanden geleden heb ik een keuken bij Voortman Keukens Apeldoorn gekocht. Deze is 1/2 weken geleden geleverd en ziet er echt super mooi uit, kan me geen betere keuken wensen. Alle apparatuur en werkbladen zijn geleverd zoals afgesproken en nergens is schade te zien. Ben erg blij met de service van Voortman Keukens, volgende keer dat ik weer een keuken nodig heb weet ik wel waar ik heen ga. Top tent!

• Collectie: Modern

We zijn heel prettig geholpen door onze verkoper. ze hebben alle tijd genomen om alles rustig door te nemen. We hebben er heel wat uurtjes doorgebracht :) levering en montage verliep allemaal volgens plan! de keuken is geweldig geworden!! helemaal zoals wij het in onze gedachten hadden. bedankt!

• Collectie: Modern

Goeie ervaring, top after sale

Ongeveer 2 jaar geleden deze keuken uitgezocht, hij is onlangs geplaatst. De keuken, en de montage hebben voor de volle tevredenheid aan mijn verwachtingen voldaan, alles is exact zoals ik voor ogen had. Bijzonder tevreden!!!

• Collectie: Trendy eigentijds

Wij hebben een heel goede totaalervaring bij Voortman. Een fijn en constructief adviesgesprek. Een representatieve showroom waar we precies vonden wat ons voor ogen stond. Een goed geplande en uitgevoerde installatie. En heel goede communicatie en nazorg. Van alle issues is direct een servicemelding gemaakt en die zijn ook voortvarend door de leveranciers opgelost. Onze keuze voor Voortman was gebaseerd op de keukenzaak met de beste review in onze omgeving en we kunnen die score ook zeker onderschrijven!

• Collectie: Trendy eigentijds

Geweldig bedrijf

Onze eerste keuken hebben wij 27 jaar geleden gekocht bij Voorman Keukens. Nu wij opzoek waren naar iets nieuws liepen we natuurlijk ook weer bij Voortman naar binnen. Er was meteen een goed gevoel. Mooie showroom waar we iets naar onze smaak vonden. Samen met behulp van de adviseur, die er echt iets moois van gemaakt heeft, uiteindelijk onze droomkeuken gekocht. Het resultaat heeft volledig aan onze verwachtingen voldaan of zelfs overtroffen. Dank je wel, wij zijn er erg blij mee!!!

• Collectie: Modern

Bij het uitzoeken van de keuken zijn we uitgebreid geinformeerd over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Prijs/kwaliteit verhouding is goed te noemen. Alle afspraken zijn nagekomen en het resultaat is prachtig.

Prima geregeld, degelijke keuken

Ik heb een mooie keuken uitgezocht in de showroom. Het is een redelijk dure keuken geworden, maar alles ziet er degelijk uit en ik ga ervanuit dat de keuken lang meegaat. In de showroom had ik een bepaald plaatje in mijn hoofd, helaas waren die materialen / kleuren niet beschikbaar. Achteraf is het allemaal heel mooi uitgepakt en ben ik zeer tevreden. De montage medewerkers waren zeer aardig en vakkundig. Ze hebben de keuken goed gemonteerd.

• Collectie: Modern

Zeer goed , geweldige uitleg van top tot teen en nemen de tijd voor je. Goede kwaliteit. De verkoper die is zeer deskundig.

Goed geholpen

Voortman keukens Apeldoorn werd in het nieuwbouwproject toegewezen. Prima ervaring gehad in showroom Apeldoorn met vriendelijk personeel en mijn keuken uitgezocht. Ik had het liefst nog iets meer keuze gehad uit materialen. Uiteindelijk werd mijn gewenste keuken een behoorlijke investering, maar ik ben meer dan tevreden met het resultaat. Er werd ook een mogelijkheid geboden om later eventueel toch nog veranderingen aan te brengen in het ontwerp tot aan het moment dat de keuken daadwerkelijk besteld werd.

• Collectie: Modern

Geweldig geadviseerd en goede plaatsing

Heel goed advies van de verkoper. Niets was teveel. Heel klantvriendelijk. De levering goed verzorgd en plaatsing door de medewerker heel goed. Kortom bijzonder tevreden over Voortman

Keuken nodig? Ga eerst naar Voortman Keukens

Soms zie je in keukenland door de bomen het bos niet meer, totdat je bij Voortman Keukens komt. Daar ineens hadden ze helder wat wij eigenlijk willen en hoe dat gerealiseerd kon worden. We werden goed geholpen bij alle keuzes. Kleur, aanrechtblad, apparatuur, handgrepen, noem maar op. Zij weten wat mooi staat bij elkaar en zorgen ervoor dat de keuken die je wilt, nog net even naar een hoger level wordt getild. Perfect verlopen, alle werkzaamheden op elkaar afgestemd en nu zijn wij aan het genieten van onze droomkeuken. Dank je wel voor de geweldige hulp bij al die lastige keuzes!

• Collectie: Design

Levering, plaatsing aardig, keuken mooi maar matig

Inmiddels hebben we de keuken een jaar in gebruik. Een goed moment voor een recensie. Levering en montage verliepen netjes. De bezorger en de technische mensen waren aardig en kundig. Wij vinden de keuken erg mooi geworden. De apparatuur werkt goed en ziet er strak uit. De keuken is in het gebruik niet optimaal: - wasbak is niet verzonken, wat gewoon hinderlijk is met het schoonmaken van het werkblad; - kruimels en dergelijke komen tussen de gasplaat en het werkblad, dit moet je verwijderen met een tandenstoker; de kraan-wasbakcombinatie is ongelukkig te noemen: nog nooit heb ik zo'n spetterkraan gehad. Tijdens het verkoopgesprek heb ik aangegeven dat ik graag en vaak kook. Je verwacht dan dat met voornoemde punten rekening wordt gehouden. Daarnaast werd met het verstrekken van de technische tekening pas duidelijk dat een extra groep nodig was, terwijl wij in het verkoopgesprek aan hadden gegeven niet te willen klussen. Dit had wat mij betreft uitgelegd mogen worden tijdens het gesprek en ieder geval kort na aanschaf. Je bent toch vrij overdonderd na zo'n dag in een showroom. De communicatie van de adviseur was sowieso bedroevend, na verkoop moet je het echt zelf doen. Hierdoor voel je ook niet de behoefte om verdere aanpassingen (extra plank, betegelde muur) na te bestellen bij Voortman.

Geweldige service!!

Erg goed geholpen door de adviseur. Mijn keuken is mooi en netjes op tijd geleverd. Ook de monteurs hebben super werk verricht Wij zijn zeer tevreden met Voortman.

Uitstekend geholpen, aanrader!

Wederom uitstekend geholpen door de adviseur. Wij hebben enkele aanpassingen laten doen aan een bestaande keuken, o.a. nieuwe frontjes. Voor relatief weinig geld voor ons gevoel een nieuwe keuken, met goed advies van de adviseur.

• Collectie: Modern

Communicatie tijdens verkoop was super, na aflevering zeer slecht

Mijn verkoopadviseur was top, dacht mee en gaf hier en daar de aanvulling die ik nodig had. De plaatsing was ook prima tot de monteur erachter kwam dat de vriezer en een paneel niet geleverd was. De monteur had het afval wat van de keuken overblijft aangemeld en na 5 dagen is dit uiteindelijk ( na tig keer bellen ) een keer opgehaald. Normaal zou dit 1 a 2 werkdagen zijn. Tijdens de verkoopgesprekken was mij beloofd dat indien mijn bestelde apparatuur niet geleverd kon worden ik in elk geval een complete keuken zou krijgen en dus leen apparatuur. Niks van dat is waar en er is geen leen apparaat leverbaar. Ik kan een goedkope vriezer aanschaffen van *** eu en de firma Voortman geeft gewoon niet thuis. Een grote schande vind ik de service van een bedrijf op dit niveau. Mailing wordt pas na een aantal dagen beantwoord en telefonisch denk je dat je geholpen bent maar daarna mag je nog tig keer bellen. Communicatie na plaatsing (lees betaling ) is ronduit zeer slecht te noemen!!! Ik koop een keuken van heel veel geld en het voelt als een auto die nog in de verpakking zit en na het verwijderen hiervan ontbreken de deuren! Mij krijg je niet heel snel boos en de keuken is prachtig maar de communicatie voor de laatste punten is erg slecht.

• Collectie: Design

Wij hebben hier ons keuken gekocht. We zijn zo super blij mee, Met de service en klantcontact en natuurlijk Alle afspraken die we hebben gemaakt na komen. Andere keukenbedrijven beloofde ons van alles, maar uiteindelijk niet wat ik wil.

Uitstekend bedrijf, aanrader!

Goede service, advies en sfeer! Ben zeker tevreden.

Zeer slechte service

Tijdens het koopproces zeer vriendelijk en deskundig. Service daarna waardeloos. Maken zich ervan af en hebben geen enkele zin je behulpzaam te zijn.

• Collectie: N.v.t.

Klant vriendelijk en een luisterend oor wat wenst de klant

Uitstekend en deskundig geadviseerd door verkoper mw. Manon En de nazorg is ook uitstekend. Hulde aan Voortman keukens

• Collectie: Klassiek

Uitstekend van begin tot eind

Voor de 2e keer een keuken bij Voortman gekocht. Zeer plezierig en vakkundig geholpen door Henk (Voortman Keukens Apeldoorn). Hij heeft zeer goed geluisterd naar onze wensen en gekeken naar de ruimte waar de keuken geplaatst moest worden. Dit heeft hij vertaald naar een mooi ontwerp en ons goed geadviseerd over de te plaatsen apparatuur. Zeker geen commerciële praatjes of het duurste willen aansmeren, maar juist wat het beste past bij onze wensen. De keuken is in mei geplaatst door zeer vakkundige monteurs. Wij genieten er elke dag van.

Prima!

Goede tips, service en uitleg. De monteur dacht heel goed mee en heeft de enkele kleine problemen goed opgelost!

Vlijtseweg 210

7317 AN Apeldoorn

055-5221977

Over Voortman Groep

In de 50 jaar dat wij bij Voortman met keukens bezig zijn, hebben we veel geleerd. Vooral dit: dat elke keuken uniek is. Omdat iedere klant uniek is. We hebben immers allemaal onze eigen lifestyle en voorkeuren. Voor al die verschillende mensen ontwerpen we een keuken die heel precies op hun situatie, smaak en wensen is afgestemd. Dat doen we ook voor u, helemaal op maat volgens uw persoonlijke ideeën en wensen. Een keuken voor vele jaren woon- en kookplezier. Die keuken, uw droomkeuken, brengen we bij Voortman Keukens graag tot leven.