Hele slechte service

Zo gauw de keuken geplaatst is en er gaat iets stuk. Vergeet het maar. Ze verzinnen van alles maar een monteur sturen?

• Collectie: N.v.t.

Fijn bedrijf met vriendelijk meedenkend personeel

Van de eerste stap in de showroom tot het laatste stukje montage, over alles ben ik heel tevreden.

meedenken en servicegericht!

De verkoopster luisterde goed naar onze wensen en wist daar adequaat op in te spelen. Ze was volop bereid om een nieuwe variant uit te werken. Ze kende de mogelijkheden, had dus een goede 'warenkennis'. Ze was vriendelijk en behulpzaam. De levering en de nazorg was goed georganiseerd en werd uitstekend uitgevoerd.

• Collectie: N.v.t.

De hele procedure als prettig ervaren.

Wij zijn zeer tevreden over het hele proces, van uitzoeken tot en met plaatsen. Alleen hebben ze met plaatsen de verpakkingsmateriaal laten liggen en volgens ons was de afspraak dat ze dat mee zouden nemen.

• Collectie: Modern

Top van verkoop tot aflevering, plaatsing en nazorg.

Voor de 2de keer een keuken gekocht en laten plaatsen. Wederom vol lof over de goede service van verkoopmedewerker Thom en de plaatsing door Rik. Ook het contact met het hoofdkantoor verliep naar wens.

Positief

Zeer positief over verkoopadviseur resp montagebedrijf. Service montage behoeft qua communicatie verbetering. Een telefoontje dat vorige serviceklus uitloopt is hé minste wat verwacht kan worden. Tot 2 keer toe zelf actie moeten ondernemen waar servicemonteur bleef. Wat ook opviel in negatieve zin was dat servicemonteur materiaal moest verwerken dat fabrieksmatig niet was voorbereid. Voorbeeld. Geen spotjesgaten voorgeboord, geen snoersleuven gefreesd. En dat leidt dus tot fors uitlopen van de serviceklus.

• Communicatie
  • Persoonlijk advies N.v.t.
  • Collectie: Modern

Tevreden over begeleiding en verkoop, uitvoering en service

• Collectie: N.v.t.

Probleemloze bestelling van mijn keuken

Na het prettige persoonlijke verkoopgesprek is er vanaf dat moment uitstekend gecommuniceerd tot het moment van de werkelijke plaatsing, ruim twee jaar later.

Fijne keukenleverancier

Goede service, wordt goed op de hoogte gehouden van wijzigingen. Aflevering en plaatsing is prima verlopen.

• Collectie: Modern

Een prima keukenzaak met veel keus.

Er was veel keus in mooie keukens. We werden goed geholpen. De keuken werd mooi op tijd geleverd en goed gemonteerd!

• Collectie: Trendy eigentijds

Op advies van een ander naar dit bedrijf gegaan. Geen spijt van.

We werden goed geadviseerd. Er werd meegedacht wat de wensen waren en wat mogelijk was. We kregen niet het gevoel dat we een beperkte tijd hadden. Ruim tijd en aandacht.

• Collectie: Modern

Volledig ontzorgd en conform afspraak geleverd en geïnstalleerd.

Wij hebben gebruik gemaakt van Voortman Apeldoorn als projectleverancier voor ons nieuwbouwhuis. Vakkundig advies, flexibele instelling en conform afspraak geleverd en vakkundig geplaatst.

• Collectie: Modern

Super geholpen en de keuken is prachtig.

Super service van begin tot het eind!

• Collectie: Modern

Er is een prachtige keuken geïnstalleerd, binnen de beloofde tijd.

Bij enkele problemen werd er goed gecommuniceerd en in goed overleg snel afgewikkeld. Afspraken werden nagekomen.

Waar voor je geld!

Super blij met mijn nieuwe keuken! Alles in 1 keer geleverd en niks beschadigd, kleuren en apparatuur komen overeen met wat ik heb besteld en past allemaal keurig in elkaar! Goed geholpen en niks zelf hoeven regelen, Heerlijk!! In het bijzonder een compliment aan de jongeman die de keuken heeft geplaatst, alles super strak, gemonteerd en geïnstalleerd en hij werkte super netjes en professioneel! Mijn volgende keuken wordt weer een Voortman keuken! ;)

Zeer klantvriendelijk en deskundig

Uit een scala van wensen is op een deskundige wijze een mooie keuken samengesteld. Zelfs net voor de levering konden verschillende wensen nog bijgesteld en ingewilligd worden. De showroom was een plaatje om van te smullen.

• Collectie: Modern

Het eerste tot het laatste gesprek hebben wij als meer dan positief ervaren!

Geweldig mooie keuken!

De firma Voortmankeukens Apeldoorn heeft ons op uiterst professionele wijze aan een mooie keuken geholpen.

• Collectie: Design

Uitstekend vakmanschap en service.

Alle contacten met Voortman, vanaf showroom tot montage, hebben wij als zeer positief ervaren. De keuken is van goede kwaliteit en voldoet aan al onze verwachtingen. Dikke pluim voor Voortman.

• Collectie: N.v.t.

Zeer deskundig advies en voortreffelijk geboden service

We zijn zeer goed geïnformeerd en geadviseerd door Henk de Vries over de verschillende mogelijkheden. Hetgeen we besproken hadden werd vervolgens in duidelijke tekeningen gepresenteerd. Plaatsing gebeurde soepel en door een vakkundige monteur die zijn vak goed begrijpt. Van het bezichtigen t/m het plaatsen is alles heel goed verlopen.

• Collectie: Modern

Nette leverening en nog nettere plaatsing

Super netjes gewerkt! Netjes geplaatst echt super strak! Zeer tevreden over deze vriendelijke vakman!

• Collectie: Modern

Voldoet volledig aan verwachting.

Hele traject was een prettige ervaring. Thom heeft ons prima geholpen. De plaatsing nam slechts 1 dag in beslag, dik tevreden over de montage. We zijn superblij met onze nieuwe keuken.

Superervaring en beleving

Keuken laten plaatsen door Voortman, vandaag afgerond. Verkoop door de adviseur naar volle tevredenheid! Mooie kwaliteit en plaatsing gebeurde soepel en door een nette installateur die de tijd nam voor de keuken en zijn vak begrijpt. Er moet nog een plekje wat open blijft worden opgemeten dat wisten we van tevoren, Ga er vanuit dat dit net zo netjes verloopt. Al met al, erg blij en prijs m.b.t. bijv. een keukenbudget bedrijf nog steeds concurrerend!

Duidelijkheid en vakkundigheid bij Voortman Keukens

Goede ervaring gehad door hulp van vakkundige keukenadviseur. Na het uitzoeken van onze keuken waarbij we diverse tips van de adviseur kregen werden we steeds tijdig geïnformeerd over het proces. Ook de installatie van de keuken werd gedaan door 2 nette vakkundige mensen.

• Collectie: Trendy eigentijds

Goed advies, uitstekende keuken!

Tijdens het bezoek aan de showroom voorzien van degelijk advies. We zijn erg blij met de keuken. Levering en montage verliep netjes zoals gepland.

Vlijtseweg 210

7317 AN Apeldoorn

055-5221977

Over Voortman Groep

In de 50 jaar dat wij bij Voortman met keukens bezig zijn, hebben we veel geleerd. Vooral dit: dat elke keuken uniek is. Omdat iedere klant uniek is. We hebben immers allemaal onze eigen lifestyle en voorkeuren. Voor al die verschillende mensen ontwerpen we een keuken die heel precies op hun situatie, smaak en wensen is afgestemd. Dat doen we ook voor u, helemaal op maat volgens uw persoonlijke ideeën en wensen. Een keuken voor vele jaren woon- en kookplezier. Die keuken, uw droomkeuken, brengen we bij Voortman Keukens graag tot leven.