proffesionele dienstverlening met een mooi eindresultaat!

Van het eerste gesprek met Voortman Apeldoorn, via heldere tussentijdse communicatie tot en met de plaatsing van de keuken een professioneel proces. Erg blij met het mooie eindresultaat zoals ik dat voor ogen had!

Niet goed

Vanwege evenwicht problemen was ik niet in staat bij aflevering e.e.a. te controleren. Daags daarna constateerde ik het mankementen, die voor zover mogelijk opgelost werden.

Mooie keuken, goed geïnstalleerd

Wij zijn heel prettig geholpen in de zaak bij het uitzoeken naar een nieuwe keuken. Diegene die de keuken zou plaatsen had eerst zijn bedenkingen maar heeft het uiteindelijk toch gedaan, tot onze tevredenheid. Het pleisterwerk is nog niet helemaal droog, dus hij moet nog een keer terugkomen om de muur te verven. Bedankt!

• Collectie: Modern

Topkwaliteit van ontwerp tot oplevering

Van het eerste contact, het uitwerken van onze wensen tot en met het plaatsen van de keuken, op alle fronten kwaliteit en meedenkende mensen.

• Collectie: N.v.t.

Uitstekende ervaring

Professioneel, kwaliteit en ervaren mensen

Mijn ervaring is prima

als ze de boel nog oplossen wat nog moet gebeuren dan is het geweldig

Prachtige eiken.

Ik kocht een nieuwgebouwd appartement boven winkelcentrum Anklaar. In Apeldoorn. Ik moest snel beslissen en ik was nog bezig met de verkoop van mijn huis en wist nog niet wat mijn budget zou zijn. Roland heeft mij prima geholpen om met een klein budget toch al mijn wensen te vervullen. Zoals zoveel mogelijk laden. Achteraf had ik iets meer kunnen besteden. Maar ik ben blij met wat er nu staat. Omdat ik zo snel moest handelen en in de winkel ook nog van kleur veranderde en niet buiten kon kijken naar de kleur, vond ik het iets te donker. Omdat er in de winkel lampen op schijnen is het niet helemaal zoals ik verwacht had. Maar Ik ben er nu wel aan gewend. Het is echt mooi. Één minpuntje. Van het blad was maar een klein stukje te zien en daarop was het werkje heel rustig. En toen de keuken geplaatst was, schrok ik erg van het drukke patroon. Dat vond ik jammer. Hou ik niet van. Ik zag later op andere plankjes dat er een foto achterop stond van een groter stuk blad. Zodat je een beter beeld hebt. Het is heel netjes geplaatsts. En ze zijn nog een keer teruggekomen om het af te kitten, omdat ik geen tegeltjes heb, maar verf met lak. Alles met elkaar wel blij.

• Collectie: N.v.t.

Gewoon goed

Alles prima..geweldige monteur van de keuken. Pietje precies.

Super fijne ervaring

Ik ben heel goed geholpen en goed geadviseerd, de keuken is keurig afgeleverd en heel netjes geplaatst

• Collectie: Modern

Vriendelijke gedegen begeleiding bij oriëntarie en koop en op het juiste moment zorgvuldig geplaatst

Prettig professioneel

• Collectie: Modern

Gastvrije en hartelijke ontvangst, goed advies van een zeer vriendelijke verkoper. Afspraken worden op tijd nagekomen. Tot nu toe goede service. Kortom prachtige keuken en erg tevreden.

• Collectie: Modern

Een prima ervaring, waarbij geluisterd werd naar mijn wensen

De ontvangst was gastvrij. Het tot stand komen van de keuken naar mijn smaak verliep in goed overleg. Daarnaast lukte het ook om tot elkaar te komen qua budget. In mijn wens was opgenomen dat ik stille apparatuur wilde. Hierover denk ik dat ik zelf meer specifiek had moeten zijn, wat voor mij stil is en hoe dat is voor een ander, omdat de afzuigkap en vaatwasser naar mijn smaak te gehorig zijn. Nadat ik dit heb aangegeven, werd ik verwezen naar de afdeling service, om met hen in overleg te gaan voor een oplossing. Fijn dus dat ze het er niet zomaar bij laten zitten.

• Collectie: Klassiek

Prachtige keuken, klantvriendelijk bij uitzoeken en plaatsen

Wij zijn bij het uitzoeken van onze keuken in Apeldoorn goed geholpen door de adviseur. Het mailcontact ging vlot en een noodzakelijke aanpassing is correct afgehandeld. Het plaatsen ging razendsnel maar zorgvuldig en vriendelijk. Complimenten voor jullie service!

• Collectie: Modern

Prachtige keuken en vakkundig gemonteerd.

De adviseur (Apeldoorn) heeft ons op een professionele wijze begeleid in de keuzes en aankoop van onze nieuwe keuken. Goede adviezen en vrijblijvend (helaas andere ervaringen bij keukenleveranciers).

• Collectie: Modern

Echt een top bedrijf en deskundig personeel.

Keuken gekocht voor onze zoon in Barendrecht ,geholpen en geadviseerd door de adviseur, hij weet waar hij over praat en heeft ons geadviseerd voor het nemen van de juiste keuze al met al alles is super,

• Collectie: Modern

Super service en prachtige keuken

We zijn super geholpen bij het uitzoeken van een keuken door de adviseur. Hij luisterde goed naar onze voorkeuren en heeft ons goede adviezen gegeven. Communicatie was uitstekend en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat! Keuken ziet er prachtig uit!

Gewoon goed

Blij met onze nieuwe keuken! Wij zijn goed geholpen door de adviseur en de monteurs waren erg goed en netjes. Wij zijn zeer tevreden over Voortman keukens en raden het zeker aan!

• Collectie: Modern

Geweldige service van de adviseur

bij de aanschaf van onze nieuwe keuken hebben wij goed advies gekregen van de adviseur. hij luistert erg goed en weet precies daardoor wat onze wensen waren mbt de nieuwe keuken. hij heeft ook nieuwe ideeen aangedragen wat er allemaal mogelijk was, dit advies waarderen wij erg en zijn dan ook uitgegaan van zijn jarenlange ervaring mbt verkoop van keukens

• Collectie: Landelijk

Prima service!

👍👍👍

• Collectie: Modern

Deskundig maar enigszins gehaast bij de verkoop, montage prima.

Wij hebben de indruk dat er nogal wat tijdsstress zit bij de verkoop afdeling. Het komt dan gehaast over. Dat is jammer want er was veel deskundigheid aanwezig en ook een goed gevoel voor de klant. Het service niveau is goed. De montage verliep netjes en snel, geen rommel. Er waren 3 handvatten te weinig (??) bij aflevering, zijn inmiddels nageleverd. Per saldo goede ervaring, maar geef de Siematic specialist iets meer tijd.

• Collectie: Modern

Prima geholpen, zowel telefonisch als in de showroom.

zie bovenstaand

• Collectie: Trendy eigentijds

alles op tijd afspraak is afspraak

Vanaf het moment van bezoek tot oplevering alles op tijd en volgens afspraak.

• Collectie: Landelijk

Prima geholpen

Terecht gekomen via de aannemer van het bouwproject. We mochten ook ergens anders een keuken kopen, maar we zijn hier prima geholpen voor een nette prijs (elders even veel kwijt) waardoor we uiteindelijk ook hier gekocht hebben. Monteur was perfect! Was een jonge jongen, alleen, maar heel netjes en verzorgd en zorgde ook goed voor onze keuken. Heb bij buren ook monteurs via Voortman gezien (allemaal ZZP'ers), maar dat waren varkens in vergelijking met de monteur die wij hadden.

• Collectie: Modern

Aardige en vakkundige mensen met goede service

Plezierige ervaring bij het kopen van de in totaal 11 keukens. Goed geholpen, goede service en plezierige mensen.

• Collectie: Modern

Van begin tot eind uitstekend

De adviseur heeft ons heel prettig geholpen en geadviseerd bij het uitzoeken van een keuken. De levering ging prima en de plaatsing ook. Alles functioneerde goed en de service na afloop is ook heel correct. Wij wilden graag dat de onderkant van de bar werd afgetimmerd. Dit hebben ze gratis voor ons gedaan.

Vlijtseweg 210

7317 AN Apeldoorn

055-5221977

Over Voortman Groep

In de 50 jaar dat wij bij Voortman met keukens bezig zijn, hebben we veel geleerd. Vooral dit: dat elke keuken uniek is. Omdat iedere klant uniek is. We hebben immers allemaal onze eigen lifestyle en voorkeuren. Voor al die verschillende mensen ontwerpen we een keuken die heel precies op hun situatie, smaak en wensen is afgestemd. Dat doen we ook voor u, helemaal op maat volgens uw persoonlijke ideeën en wensen. Een keuken voor vele jaren woon- en kookplezier. Die keuken, uw droomkeuken, brengen we bij Voortman Keukens graag tot leven.