Van het eerste gesprek met Voortman Apeldoorn, via heldere tussentijdse communicatie tot en met de plaatsing van de keuken een professioneel proces. Erg blij met het mooie eindresultaat zoals ik dat voor ogen had!
Vanwege evenwicht problemen was ik niet in staat bij aflevering e.e.a. te controleren. Daags daarna constateerde ik het mankementen, die voor zover mogelijk opgelost werden.
Geachte heer, mevrouw, Graag willen wij u erop wijzen dat, wanneer er servicepunten zijn, u altijd contact kunt opnemen met onze serviceafdeling. Zij zijn gespecialiseerd in het adequaat behandelen van dergelijke meldingen en kunnen u snel verder helpen. Helaas zien wij dat er soms servicemeldingen buiten de gebruikelijke kanalen om worden gedaan, wat de afhandeling kan vertragen. Wij raden u dan ook aan om bij eventuele servicepunten altijd z.s.m. contact op te nemen met onze serviceafdeling. Mocht u verdere vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Originele beoordeling
Vanwege evenwicht problemen was ik niet in staat bij aflevering e.e.a. te controleren. Daags daarna constateerde ik het ontbreken van planken, het ontbreken van schapdragers, display van de ijskast werkte niet, Deurtje van de vuilnis staat los
Wij zijn heel prettig geholpen in de zaak bij het uitzoeken naar een nieuwe keuken. Diegene die de keuken zou plaatsen had eerst zijn bedenkingen maar heeft het uiteindelijk toch gedaan, tot onze tevredenheid. Het pleisterwerk is nog niet helemaal droog, dus hij moet nog een keer terugkomen om de muur te verven. Bedankt!
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Voortman Keukens! Wij zijn erg blij te lezen dat u prettig bent geholpen in onze showroom! Wij wensen u veel kookplezier in uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Van het eerste contact, het uitwerken van onze wensen tot en met het plaatsen van de keuken, op alle fronten kwaliteit en meedenkende mensen.
Professioneel, kwaliteit en ervaren mensen
als ze de boel nog oplossen wat nog moet gebeuren dan is het geweldig
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Fijn om te horen dat uw ervaring tot nu toe prima is! We gaan er uiteraard alles aan doen om de laatste punten zo snel mogelijk op te lossen, zodat het voor u helemaal geweldig wordt. Mocht er nog iets zijn, laat het ons gerust weten! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Ik kocht een nieuwgebouwd appartement boven winkelcentrum Anklaar. In Apeldoorn. Ik moest snel beslissen en ik was nog bezig met de verkoop van mijn huis en wist nog niet wat mijn budget zou zijn. Roland heeft mij prima geholpen om met een klein budget toch al mijn wensen te vervullen. Zoals zoveel mogelijk laden. Achteraf had ik iets meer kunnen besteden. Maar ik ben blij met wat er nu staat. Omdat ik zo snel moest handelen en in de winkel ook nog van kleur veranderde en niet buiten kon kijken naar de kleur, vond ik het iets te donker. Omdat er in de winkel lampen op schijnen is het niet helemaal zoals ik verwacht had. Maar Ik ben er nu wel aan gewend. Het is echt mooi. Één minpuntje. Van het blad was maar een klein stukje te zien en daarop was het werkje heel rustig. En toen de keuken geplaatst was, schrok ik erg van het drukke patroon. Dat vond ik jammer. Hou ik niet van. Ik zag later op andere plankjes dat er een foto achterop stond van een groter stuk blad. Zodat je een beter beeld hebt. Het is heel netjes geplaatsts. En ze zijn nog een keer teruggekomen om het af te kitten, omdat ik geen tegeltjes heb, maar verf met lak. Alles met elkaar wel blij.
Geachte heer, mevrouw, Dank u wel voor uw feedback! Fijn om te horen dat u blij bent met de keuken en dat u de verkoper u naar tevredenheid heeft kunnen helpen! Wij begrijpen dat het aankopen van een keuken best spannend kan zijn, het is immers een grote beslissing! Natuursteen is een materiaal met een unieke uitstraling, waardoor elk blad wat kan variëren in kleur en patroon. We begrijpen dat dit even wennen kan zijn, maar zijn blij dat het uiteindelijk naar tevredenheid is. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Alles prima..geweldige monteur van de keuken. Pietje precies.
Ik ben heel goed geholpen en goed geadviseerd, de keuken is keurig afgeleverd en heel netjes geplaatst
Geachte heer, mevrouw, Wat een mooie woorden, dank u wel! We zijn blij dat de begeleiding en plaatsing zo goed bevallen zijn. Geniet van uw prachtige nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Prettig professioneel
Gastvrije en hartelijke ontvangst, goed advies van een zeer vriendelijke verkoper. Afspraken worden op tijd nagekomen. Tot nu toe goede service. Kortom prachtige keuken en erg tevreden.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van uw 5 sterren review! Wij zijn erg blij met uw aanbeveling. Wij wensen u heel veel kookplezier in uw prachtige nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
De ontvangst was gastvrij. Het tot stand komen van de keuken naar mijn smaak verliep in goed overleg. Daarnaast lukte het ook om tot elkaar te komen qua budget. In mijn wens was opgenomen dat ik stille apparatuur wilde. Hierover denk ik dat ik zelf meer specifiek had moeten zijn, wat voor mij stil is en hoe dat is voor een ander, omdat de afzuigkap en vaatwasser naar mijn smaak te gehorig zijn. Nadat ik dit heb aangegeven, werd ik verwezen naar de afdeling service, om met hen in overleg te gaan voor een oplossing. Fijn dus dat ze het er niet zomaar bij laten zitten.
Wij zijn bij het uitzoeken van onze keuken in Apeldoorn goed geholpen door de adviseur. Het mailcontact ging vlot en een noodzakelijke aanpassing is correct afgehandeld. Het plaatsen ging razendsnel maar zorgvuldig en vriendelijk. Complimenten voor jullie service!
Geachte heer/mevrouw, Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor het delen van uw ervaring bij ons in de showroom! Wij zijn erg blij met uw positieve review en aanbeveling! Wij wensen u heel veel kookplezier in uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
De adviseur (Apeldoorn) heeft ons op een professionele wijze begeleid in de keuzes en aankoop van onze nieuwe keuken. Goede adviezen en vrijblijvend (helaas andere ervaringen bij keukenleveranciers).
Keuken gekocht voor onze zoon in Barendrecht ,geholpen en geadviseerd door de adviseur, hij weet waar hij over praat en heeft ons geadviseerd voor het nemen van de juiste keuze al met al alles is super,
We zijn super geholpen bij het uitzoeken van een keuken door de adviseur. Hij luisterde goed naar onze voorkeuren en heeft ons goede adviezen gegeven. Communicatie was uitstekend en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat! Keuken ziet er prachtig uit!
Geachte heer / mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van uw 5 sterren review! Uw mooie complimenten maken ons erg blij! Wij wensen u heel veel kookplezier toe! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Blij met onze nieuwe keuken! Wij zijn goed geholpen door de adviseur en de monteurs waren erg goed en netjes. Wij zijn zeer tevreden over Voortman keukens en raden het zeker aan!
bij de aanschaf van onze nieuwe keuken hebben wij goed advies gekregen van de adviseur. hij luistert erg goed en weet precies daardoor wat onze wensen waren mbt de nieuwe keuken. hij heeft ook nieuwe ideeen aangedragen wat er allemaal mogelijk was, dit advies waarderen wij erg en zijn dan ook uitgegaan van zijn jarenlange ervaring mbt verkoop van keukens
👍👍👍
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review! Wij wensen u veel kookplezier in uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Wij hebben de indruk dat er nogal wat tijdsstress zit bij de verkoop afdeling. Het komt dan gehaast over. Dat is jammer want er was veel deskundigheid aanwezig en ook een goed gevoel voor de klant. Het service niveau is goed. De montage verliep netjes en snel, geen rommel. Er waren 3 handvatten te weinig (??) bij aflevering, zijn inmiddels nageleverd. Per saldo goede ervaring, maar geef de Siematic specialist iets meer tijd.
zie bovenstaand
Geachte heer / mevrouw, Wij danken u hartelijk voor uw positieve review. Ook namens uw adviseur wensen wij u bijzonder veel kookplezier in uw prachtige nieuwe keuken. Wij zijn bijzonder verheugd dat wij u van dienst hebben kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Vanaf het moment van bezoek tot oplevering alles op tijd en volgens afspraak.
Terecht gekomen via de aannemer van het bouwproject. We mochten ook ergens anders een keuken kopen, maar we zijn hier prima geholpen voor een nette prijs (elders even veel kwijt) waardoor we uiteindelijk ook hier gekocht hebben. Monteur was perfect! Was een jonge jongen, alleen, maar heel netjes en verzorgd en zorgde ook goed voor onze keuken. Heb bij buren ook monteurs via Voortman gezien (allemaal ZZP'ers), maar dat waren varkens in vergelijking met de monteur die wij hadden.
Plezierige ervaring bij het kopen van de in totaal 11 keukens. Goed geholpen, goede service en plezierige mensen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Wat fijn om te lezen dan wij u meerdere keren naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen. Wij hopen u ook in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze showroom. Wij wensen u heel veel kookplezier in uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
De adviseur heeft ons heel prettig geholpen en geadviseerd bij het uitzoeken van een keuken. De levering ging prima en de plaatsing ook. Alles functioneerde goed en de service na afloop is ook heel correct. Wij wilden graag dat de onderkant van de bar werd afgetimmerd. Dit hebben ze gratis voor ons gedaan.
Vlijtseweg 210
7317 AN Apeldoorn
In de 50 jaar dat wij bij Voortman met keukens bezig zijn, hebben we veel geleerd. Vooral dit: dat elke keuken uniek is. Omdat iedere klant uniek is. We hebben immers allemaal onze eigen lifestyle en voorkeuren. Voor al die verschillende mensen ontwerpen we een keuken die heel precies op hun situatie, smaak en wensen is afgestemd. Dat doen we ook voor u, helemaal op maat volgens uw persoonlijke ideeën en wensen. Een keuken voor vele jaren woon- en kookplezier. Die keuken, uw droomkeuken, brengen we bij Voortman Keukens graag tot leven.