bij de aanschaf van onze nieuwe keuken hebben wij goed advies gekregen van de adviseur. hij luistert erg goed en weet precies daardoor wat onze wensen waren mbt de nieuwe keuken. hij heeft ook nieuwe ideeen aangedragen wat er allemaal mogelijk was, dit advies waarderen wij erg en zijn dan ook uitgegaan van zijn jarenlange ervaring mbt verkoop van keukens
πππ
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review! Wij wensen u veel kookplezier in uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Wij hebben de indruk dat er nogal wat tijdsstress zit bij de verkoop afdeling. Het komt dan gehaast over. Dat is jammer want er was veel deskundigheid aanwezig en ook een goed gevoel voor de klant. Het service niveau is goed. De montage verliep netjes en snel, geen rommel. Er waren 3 handvatten te weinig (??) bij aflevering, zijn inmiddels nageleverd. Per saldo goede ervaring, maar geef de Siematic specialist iets meer tijd.
zie bovenstaand
Geachte heer / mevrouw, Wij danken u hartelijk voor uw positieve review. Ook namens uw adviseur wensen wij u bijzonder veel kookplezier in uw prachtige nieuwe keuken. Wij zijn bijzonder verheugd dat wij u van dienst hebben kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Vanaf het moment van bezoek tot oplevering alles op tijd en volgens afspraak.
Terecht gekomen via de aannemer van het bouwproject. We mochten ook ergens anders een keuken kopen, maar we zijn hier prima geholpen voor een nette prijs (elders even veel kwijt) waardoor we uiteindelijk ook hier gekocht hebben. Monteur was perfect! Was een jonge jongen, alleen, maar heel netjes en verzorgd en zorgde ook goed voor onze keuken. Heb bij buren ook monteurs via Voortman gezien (allemaal ZZP'ers), maar dat waren varkens in vergelijking met de monteur die wij hadden.
Plezierige ervaring bij het kopen van de in totaal 11 keukens. Goed geholpen, goede service en plezierige mensen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Wat fijn om te lezen dan wij u meerdere keren naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen. Wij hopen u ook in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze showroom. Wij wensen u heel veel kookplezier in uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
De adviseur heeft ons heel prettig geholpen en geadviseerd bij het uitzoeken van een keuken. De levering ging prima en de plaatsing ook. Alles functioneerde goed en de service na afloop is ook heel correct. Wij wilden graag dat de onderkant van de bar werd afgetimmerd. Dit hebben ze gratis voor ons gedaan.
Leuke middag gehad met de aankoop van de keuken leuk advies en geen opdringende praatjes
Het gehele process om tot de gewenste keuken te komen hebben wij als uitermate positief ervaren. Goed advies, luisteren naar onze wensen, en gezamenlijk tot het eindresultaat komen.
Wij hebben onze keuken bij Voortman in Apeldoorn gekocht. Het prettige overleg met en deskundig advies van Verkoopadviseur resulteerde in een mooie keuken met ingebouwde kookplaat en oven. Woensdag 13 november jl. hebben de monteurs de keuken geplaatst. Besselink en de monteurs hebben wat ons betreft een 10 plus verdiend. Het traject van koop tot installatie is perfect gelopen. De vragen die we na de koop via de mail stelden, werden door Besselink vlot beantwoord. Als alle klanten van keukenzaken zo tevreden zouden zijn als wij zijn over Voortman en de medewerkers, dan zijn er geen boze of ontevreden klanten meer. Onze ervaring met Voortman is uitstekend: 5 sterren!
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van uw 5 sterren review! Uw lovende woorden over Voortman Keukens maken ons erg trots! Namens de adviseur wensen wij u veel kookplezier in uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Van begin tot het eind alles super verlopen
Deze zomer hebben we een keuken uitgezocht bij Voortman keukens in Apeldoorn. De eerste gesprekken waren heel prettig. De adviseur gaf altijd eerlijk advies, goede uitleg en dacht altijd goed mee. Uiteindelijk bracht het ons al snel naar ons uiteindelijke ontwerp. Tijdens de verbouwing van ons huis hebben we zeer regelmatig contact met de adviseur gehad door onze vragen per mail te stellen. Hij gaf altijd direct of binnen een paar dagen antwoord. Geen vraag was te veel. Ook tijdens de oplevering en plaatsing van de keuken was er contact en ook na het plaatsen door een zeer ervaren monteur heeft de adviseur nog contact met ons gezocht over het eindresultaat. Voortman afdeling planning heeft ook heel goed mee gedacht om alles uiteindelijk goed in te plannen nadat een aantal onderdelen naderhand nog geplaatst moesten worden. Wij zijn erg tevreden!
Wij hebben onlangs nieuwe keuken kastjes bij Voortmalt Keukens gekocht. De adviseuse heeft ons prima geholpen met persoonlijke begeleiding en advise. Wij zijn 100% tevreden van de plaatsing (gedaan door de monteur) en de kwaliteit. Alles klopte en wij kwamen niet voor onverwachte verrassingen te staan. Wij kunnen iedereen aanraden hier een keuken aan te schaffen, echt top! Sterker nog, als we ooit een nieuwe keuken nodig hebben komen we graag terug op het hetzelfde adres - Voortman Keukens Apeldoorn!
Contacten verliepen allemaal zeer correct en de service evenzo!
netjes en correct
Onze ervaring is dat we prima zijn geholpen in de zaak bij het uitzoeken van een nieuwe keuken.
Helaas konden we niet helemaal de naar ons gewenste keuken uitzoeken omdat we in een project zaten. De flexibiliteit werd ons niet geboden. Uiteindelijk hebben we het toch nog redelijk naar onze wensen kunnen aanpassen, maar niet helemaal.
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en voor uw aanbeveling. Wij begrijpen dat het soms lastig kan zijn om de keuken volledig naar wens aan te passen binnen de mogelijkheden van uw woning. Helaas zijn er soms technische beperkingen binnen de constructie van de woning waar wij rekening mee moeten houden. Fijn om te horen dat we de keuken toch zo goed mogelijk hebben kunnen afstemmen op uw wensen. Mocht u in de toekomst vragen hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Een prettig bedrijf.. mooie showroom prettige adviseurs en meedenkend, perfecte levering alleen de monteur ( zzp er) liet wat steekjes vallen die dan weer gped zijn opgelost door voortman. Zeker aan te bevelen.
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw aanbeveling! Wij vinden het leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over Voortman Keukens. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Van uitzoeken tot installatie. Alles top geregeld. Superblij met onze keuken!
de levering en plaatsing is volgens afspraak . Enige punt van aandacht is het meenemen van de verpakkingsmateriaal dit moeten wij zelf afvoeren .
Geachte heer / mevrouw, Leuk dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld in deze 4 sterren review! Wat fijn dat de levering en plaatsing volgens afspraak zijn gegaan! Uw punt van aandacht nemen wij intern mee ter verbetering. Wij wensen u vele jaren kookplezier in uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
netjes afgeleverd met uitzondering van het afkitten van het aanrecht en wasbak wat niet is gebeurd
Mooie keuken, prima service en goede adviezen. Deskundige en vriendelijke monteur. Goede communicatie Voortman.
GOEDE VERZORGING GOED PERSONEEL super
De keuken werd prima geplaatst, de monteur was wel veel aan het klagen over van alles en nog wat en had niet het juiste materiaal. Ik moest zelf koppelingen kopen bij de Hoza zodat hij de kraan kon aansluiten en het water er weer op kon. De 2e dag kwamen ze met 2 man en dit ging een stuk beter.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Wij zijn blij te lezen dat uw keuken naar wens is geplaatst. Uw opmerking over de monteur vinden wij erg spijtig. Dit is zeker niet de bedoeling! Uw opmerking zullen wij dan ook intern meenemen ter verbetering. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Vlijtseweg 210
7317 AN Apeldoorn
In de 50 jaar dat wij bij Voortman met keukens bezig zijn, hebben we veel geleerd. Vooral dit: dat elke keuken uniek is. Omdat iedere klant uniek is. We hebben immers allemaal onze eigen lifestyle en voorkeuren. Voor al die verschillende mensen ontwerpen we een keuken die heel precies op hun situatie, smaak en wensen is afgestemd. Dat doen we ook voor u, helemaal op maat volgens uw persoonlijke ideeΓ«n en wensen. Een keuken voor vele jaren woon- en kookplezier. Die keuken, uw droomkeuken, brengen we bij Voortman Keukens graag tot leven.