4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben een volledige keuken aangeschaft bij Voortman keukens. Alles is goed gegaan met dank aan de adviseur. Tijdens het plaatsen van de keuken hebben wij paar fouten ontdekt die vervolgens zijn gecorrigeerd door de zzp'er die de keuken plaatst. Helaas ontdekten wij dat er iets goed was. Hierbij heeft de adviseur ons enorm geholpen met zijn klantvriendelijkheid en vooral het geleverde service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Na een stroeve start heeft het verkoopproces tot een mooie keuken geleid, die netjes is geplaatst

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn heel tevreden over Voortman keukens Apeldoorn. We werden goed geadviseerd en de keuken is precies volgens afspraak gerealiseerd. Ook het plaatsen van de keuken is heel vakkundig gedaan en verliep zonder problemen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima advies van onze adviseur. Accurate levering en een deskundig, geduldig en perfectionistisch montageteam, waarvoor hulde!

• Collectie: Landelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze verkoper ging naar een ander filiaal tijdens het hele proces. Hij heeft op afstand ons verder begeleid. Dat was geen succes; dat werkt niet. Daarom wat minder op communicatiegebied. We hadden achteraf gezien liever dat iemand ter plekke de begeleiding had overgenomen; we raden u aan dat in de toekomst wel te doen in voorkomende gevallen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is aan te bevelen,wat een vakman van een monteur hebben we gehad .bedankt daarvoor.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn zeer tevreden over Voortman Keukens. In ons geval was Voortman als projectleverancier gekoppeld aan ons nieuwbouwproject en we zijn blij dat we ervoor hebben gekozen om hier niet van af te wijken. Dit is een bedrijf waar de klant centraal staat en je niet alleen vooraf maar ook na plaatsing goed en persoonlijk geholpen wordt. Onze Siematic keuken is heel netjes geplaatst en we hebben er veel plezier van. Bij de servicepuntjes en vragen die nadien nog opkwamen werd steeds binnen één dag contact opgenomen en alles netjes afgehandeld. We kwamen er twee maanden na de verhuizing achter dat vanwege wisselingen in Siemens-lijn een verkeerde vaatwasser was geplaatst (door drukte hadden we dit niet eerder goed gecontroleerd). Deze werd zonder enig probleem snel omgewisseld voor een nieuw model. Zeker ten opzichte van de verhalen die normaliter de ronde doen over keukenleveranciers is wat ons betreft Voortman absoluut een positieve uitschieter.

• Collectie: Landelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

klant vriendelijk,geen druk om gelijk je keuken te bestellen

• Collectie: Budget

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eigenlijk was alles goed behalve dat er te weinig stopcontacten in ons huis waren. Dit betreft project Vlierhoeve Parkant in Nieuwegein. Jullie hebben alles geregeld als projectleverancier maar nu zit ik met teveel apparaten op te weinig stopcontacten. Dat is echt bijzonder slecht.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Eindresultaat erg tevreden maar de communicatie erg moeizaam en traag, klachten meteen richting service hoofdkantoor dan wordt het snel opgepakt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke afspraken, geen onzin verhalen maar doeltreffend en goed advies & uitvoering. Van harte aanbevolen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gehele traject van oriëntatie, verkoop tot levering en montage was prima in orde.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

alles goed voor elkaar. goede gezellige sfeer hangt er in de showroom. keuken goed geplaatst.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super service een bedrijf wat hun afspraken nakomt De verkoper uit Apeldoorn is een top adviseur

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles was en is prima zoals mijn rapportcijfers al laten zien.

4 sterren: goede service, goed behandeld

prettige winkel, ervaren verkoper, nette levering en keurige plaatsing!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn contact gehad, ook toen er nog wat nageregeld moest worden. Snel en adequaat geholpen en ik kan na een paar maanden nu zeggen dat de keuken prima bevalt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snel en deskundig onze nieuwe keuken geplaatst en sneller dan verwacht.Alles past precies.We zijn zeer tevreden hoe alles gegaan is.

• Collectie: Klassiek

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Onze keuken is mooi geworden. Alleen met de Etna apparatuur waren we niet zo gelukkig,vertoonde nog al wat gebreken

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Slechte communicatie voor als er problemen zijn. We hebben geconstateerd dat het blad wat tegen de vaatwasser aan het einde zit, gewoon totaal krom getrokken is. Ook is de plaat die onder het gasstel hoort te zitten, om de warmte tegen te houden, ook niet gemonteerd is. Ook vonden we reserve onderdelen die gewoon bij het afval waren gegooid. En ook het feit dat het restafval niet mee werd genomen zat ons ook niet lekker. Al met al reden genoeg voor mij om niet gauw weer een keuken aan te schaffen bij Voortman keukens te Apeldoorn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige en deskundig advies gehad bij het uitzoeken van de keuken

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tot en met de levering van de keuken zijn we tevreden. Installatie van de keuken is prima gegaan op een puntje na. De inductiekookplaat was niet goed geïnstalleerd. De hele afhandeling hiervan (service) is moeizaam en niet naar tevredenheid gegaan. Het excuus was dat jullie het zo druk hebben. Hebben wij als klant geen boodschap aan. Wij willen nadat wij op tijd betaald hebben een goede keuken. En wij willen niet wachten totdat Voortman een keer tijd heeft om ons opleverprobleem te verhelpen. Is onze fout niet. Ons advies zet een monteur in voor klanten die een probleem hebben direct na oplevering waardoor je deze mensen direct kunt helpen om zo een tevreden klant te houden.

Vlijtseweg 210

7317 AN Apeldoorn

055-5221977

Over Voortman Groep

In de 50 jaar dat wij bij Voortman met keukens bezig zijn, hebben we veel geleerd. Vooral dit: dat elke keuken uniek is. Omdat iedere klant uniek is. We hebben immers allemaal onze eigen lifestyle en voorkeuren. Voor al die verschillende mensen ontwerpen we een keuken die heel precies op hun situatie, smaak en wensen is afgestemd. Dat doen we ook voor u, helemaal op maat volgens uw persoonlijke ideeën en wensen. Een keuken voor vele jaren woon- en kookplezier. Die keuken, uw droomkeuken, brengen we bij Voortman Keukens graag tot leven.