Voortman keukens is geweldig. Eind 2013 hebben wij een keuken gekocht bij Voortman keukens. Onze privé situatie werd destijds geteisterd door de grote K-ziekte van mij echtgenote. We hadden een appartement gekocht (casco) en alles moest snel geleverd worden. Zelfs de feestdagen zaten hier tussen en in januari 2014 moest het geplaatst worden. De adviseur van Voortman Apeldoorn heeft al onze zorgen weggenomen en alles werd uitstekend door hem gemeten en uitgewerkt. Alleen al de aandacht voor onze situatie was hartverwarmend. De plaatsing werd gedaan door de monteur van Voortman en alles was perfect. Nu 2017, en een aantal handgrepen werden minder mooi en de koelkastdeur leek een beetje krom te worden (volgens een monteur van AEG) Gebeld en geen probleem. Ze kwamen niet eens kijken. Een aantal weken later een mail voor een afspraak voor de vervanging. Nieuwe deur en nieuwe grepen. Toen bleek dat de nieuwe handgrepen mat waren ipv glimmend . Gebeld en wat bleek, de glimmende werden niet meer geleverd. Geen probleem. Nog eens 8 nieuwe matte handgrepen, zonder probleem. Voortman is top. Geen geschreeuw met van/voor prijzen maar gewoon nette prijzen en een TOP SERVICE
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw reactie. Wij stellen het bijzonder op prijs dat u onze service met zulke fantastische cijfers heeft beoordeeld! Wij wensen u, ook namens onze serviceafdeling, nog vele jaren plezier met uw keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Fijne keuken met vriendelijke verkoper en instalateurs
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw aanbeveling, en uiteraard uw positieve cijfers! Wij zijn verheugd dat wij u van dienst hebben kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
De monteur heeft de installatie zodanig aangepast dat de keuken geplaatst kon worden. We hebben geen mm-ruimte over.
We zijn fantastisch geholpen tijdens het uitzoeken en samenstellen van onze keuken. Verkoper denkt erg goed mee en smeert geen dure dingen aan. De bezorgers van de keuken hebben de voorzijde van het huis geveegd voordat ze de keuken binnen brachten, zodat er geen zand en andere vervuiling mee ging. De monteur die de keuken geplaatst heeft, heeft dit in z'n eentje aardig snel gedaan en heel goed. Keuken ziet er prachtig uit en we zijn blij dit bij Voortman gekocht te hebben.
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te mogen vernemen dat wij u naar wens hebben kunnen helpen met de aankoop van uw prachtige nieuwe keuken. Wij wensen u vele jaren (kook)plezier! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Ben zeer tevreden over Voortman keukens. Prettig geholpen. Alles is naar alle tevredenheid gegaan. Ben zeer tevreden over de. Onteer die de keuken heeft geplaatst. Hij is na plaatsing nog twee keer geweest. De eerste keer om de achterwand te plaatsen en daarna nog een keer omdat er iets met de achterwand niet goed was afgewerkt. Dit laatste gedeelte was niet bij ons bezorgd op de dag dat de monteur het zou plaaatsen en is toen eigenhandig naar Rijssen gegaan om het op te halen en het alsnog te plaatsen. Mijn complimenten.
Geachte heer, mevrouw, Wij danken u voor uw review. Wij vinden het uiteraard erg spijtig dat u ons met deze cijfers heeft beoordeeld. Klanttevredenheid staat bij ons erg hoog in het vaandel! Wij vinden het dan ook jammer dat u de cijfers niet heeft toegelicht. Wij wensen uiteraard wel heel veel plezier met uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Keuken is keurig geplaatst. Niets op aan te merken. Ook de achterwand die later is geplaatst. Verder problemen met de verlichting onder de kastjes, maar dat is ook naar alle tevredenheid opgelost. Klasse.
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te mogen vernemen dat wij u naar wens hebben kunnen helpen met uw prachtige nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Prettig en netjes geholpen in de showroom. Tijdens het plaatsen een zeer ervaren en bedreven monteur.
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en een goede communicatie, dus wij vinden het bijzonder fijn om te mogen vernemen dat dit naar wens is verlopen! Wij wensen u uiteraard nog jaren lang plezier in uw prachtige nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Vooral montage was erg goed. Bij de bestelling ging wel één en ander mis maar alles wordt goed en naar tevredenheid opgelost
Tevreden alleen de laatste afwerking heel erg slordig!! Hij is na 1 mei geplaatst te zijn nog steeds NIET OPGELEVERD!!omdat de verlichting nog niet geplaatst is!!
Geachte heer, mevrouw, Wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen voor het plaatsen van deze review. Hartelijk dank voor uw aanbeveling en mooie cijfers! Wij vinden het uiteraard heel vervelend dat de keuken nog niet volledig af is. Echter zal de verlichting binnen afzienbare tijd gemonteerd worden. Mochten wij u in de toekomst verder van dienst kunnen zijn dan horen wij dit graag. Wij wensen u veel kookplezier in uw schitterende nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
nogmaals bedankt om de planning naar voren te halen!!!
Dik te vreden over klant vriendelijk verkoop en begeleiding, erg tevreden net werk geleverd
De afspraken zijn strak en goed gepland en nagekomen. Alleen had ik wel willen weten dat de door Voortman geleverde koof niet behandeld (niet wit zoals mijn keuken) was. Nu moet ik hem alsnog laten schilderen, terwijl de keuken al geplaatst is en dat is niet prettig.
Geachte heer, mevrouw, We stellen het zeer op prijs dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten! Hartelijk dank voor de mooie cijfers! Het is een plezier om te vernemen dat u ons aanbeveelt! Uw opmerking met betrekking tot de geleverde koof, zullen wij uiteraard met de desbetreffende medewerker bespreken. Mochten wij u in de toekomst nog verder van dienst kunnen zijn horen wij dit uiteraard graag! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
De verkoper, die ons overigens prima heeft geholpen en geadviseerd, bleek een paar weken na de aankoop weggegaan te zijn bij Voortman Keukens, dit gaf nogal wat belemmeringen in de communicatie. Verder geen op- of aanmerkingen, zeer tevreden over onze keuken en Voortman in het algemeen.
Geachte heer, mevrouw, We zijn verheugd om te mogen vernemen dat u het persoonlijk advies, montage / levering en onze showroom als positief heeft ervaren en heeft beoordeeld met zulke mooie cijfers! Vervelend om te horen dat de communicatie niet geheel naar wens is verlopen. Wanneer er werkzaamheden overgedragen worden naar andere collega’s is ons streven om dit uiteraard zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij zullen uw opmerking daarom dan ook doornemen met de desbetreffende medewerkers. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken en willen u danken voor de genomen moeite om een review achter te laten. Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Echt de moeite waard. Je hoort veel horror verhalen, maar bij Voortman kun je goed terecht. - Mooie showroom - Goed beeld gekregen door 3-d tekening - prijs/kwaliteit goed - goede communicatie en goede montage 100 % aanrader, Voortman Bedankt!
Geachte heer, mevrouw, Wat fijn om te mogen vernemen dat u ons met zulke mooie cijfers heeft beoordeeld! Wij zullen de betrokken medewerkers zeker op de hoogte brengen van uw lovende woorden! Dat zullen zij bijzonder waarderen. Wij wensen u heel veel kookplezier in uw nieuwe keuken. Met vriendelijk groet, Voortman Keukens
Vriendelijk , goede adviezen! Wij hebben het oude granieten aanrechtblad en granieten achterblad laten zitten. De vakman die de keuken plaatste was een top vakman. Hij wist wat hij deed en heeft de keuken zeer vakkundig geplaatst. Eén keukenkastje was beschadigd, ook deze werd vervangen en geplaatst. Wij zijn heel erg tevreden over Voortman keukens en de vakkundige vaklieden.
prima service
top keuken en top service
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve cijfers! Wij stellen het bijzonder op prijs dat u de moeite heeft genomen een review achter te laten. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Zeer positief. Het advies om geen afzuigkap te plaatsen, verraste ons, maar blijkt geheel correct. De keuken bevalt uitstekend!
Vlijtseweg 210
7317 AN Apeldoorn
In de 50 jaar dat wij bij Voortman met keukens bezig zijn, hebben we veel geleerd. Vooral dit: dat elke keuken uniek is. Omdat iedere klant uniek is. We hebben immers allemaal onze eigen lifestyle en voorkeuren. Voor al die verschillende mensen ontwerpen we een keuken die heel precies op hun situatie, smaak en wensen is afgestemd. Dat doen we ook voor u, helemaal op maat volgens uw persoonlijke ideeën en wensen. Een keuken voor vele jaren woon- en kookplezier. Die keuken, uw droomkeuken, brengen we bij Voortman Keukens graag tot leven.