5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De enige minpuntjes waren : inmeetfout van het aanrechtblad en een defect aan het armpje van de pannencaroussel dat aan het deurtje verbonden is. Ook na vervanging werkt het niet.Het eerste is uitstekend opgelost. het tweede moeten wij nog melden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een zeer prettig bedrijf en goede communicatie En een goede werktekening dus oordeel toppie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Jammer dat als er een vraag is gesteld, je erzelf steeds achteraan moet voor antwoord. Ook minder is dat de monteur het afval (karton en plastic) niet heeft meegenomen. Stond niet in zijn papieren!! Terwijl bij dit bij de buren wel gebeurde. Toch het zelfde bedrijf? Ik kom drie rijden naar de stort.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Mooie keukens, duidelijke communicatie, inmeten had preciezer gemoeten (koelkast pastte niet), tijdens montage ontstond een breukje in composietplaat, reparatie en service worden netjes opgepakt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Je hoort vaak dat er iets niet klopt of het wordt na bezorgd maar onze keuken staat in 1x. Top. Vakkundige begeleiding, goede bezorging en prima plaatsing. Er werd met je mee gedacht. Zeer tevreden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een half jaar geleden zijn we op de bonnefooi bij Voortman keukens in Apeldoorn binnen gestapt. Na een uitstekende indruk van de mooie showroom hebben gekregen, zijn we aan de praat geraakt met de verkoper. Mede door zijn goede ideeen en adviezen hebben we een 3D-tekening laten maken. Dit gaf goede inzichten in de mogelijkheden. Omdat ons gevoel bij Voortman keukens goed was en de níet opdringerige verkoper ons van uitstekende adviezen had voorzienzijn we overgaan tot aankoop van de keuken. Ons enthousiasme en goede gevoel werd tijdens de montage nog meer versterkt! Wat een vakmensen! Keuken in haar geheel in één keer foutloos. Na onze keuken enkele weken in gebruik te hebben genomen, werden we keurig gebeld door de verkoper of alles naar wens is. En dat is het! Een dikke 10 voor Voortman keukens!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Verkoper / advies en communicatie voortreffelijk. Echter zwaar teleurgesteld in de monteur. Reden Vulringen voor veiligheid stopcontacten aangebracht door installateur weggehaald en niet gebruikt. Daarnaast is vaatwasser niet waterpas geplaatst, koelkastdeur liep aan en magnetron scheef geplaatst. Dit is adequaat opgelost. Verder was inductiekookplaat stuk gegaan bij het plaatsen en werd netjes verholpen. Over service afd. alle lof. Wij hebben mails gestuurd en gebeld over de problemen en dit kunt u nagaan in ons dossier. Tevens verkoper hierover geïnformeerd via mail, echter vind het jammer, dat hij geen contact heeft opgenomen om te informeren over gang van zaken. Het is niet zijn verantwoordelijkheid maar toch. Nog 1 TIP als iemand 4 apparaten koopt krijgt hij bij Siemens verlengde garantie van 2 tot 5 jaar. Wij hadden er 3 gekocht en 1 van ETNA. Mocht u de kosten van installateur willen betalen, dan kunt u van mij hierover een factuur ontvangen. Ik vind het jammer dat onze ervaring op het gebied van het plaatsen zo teleurstellend is verlopen en onze plezier van een nieuwe keuken werd hierdoor enorm getemperd. Hopelijk kunt u met mijn opinie een verbetering hierin laten aanbrengen. De andere servicemonteurs die geweest zijn waren TOP.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Op 4 december jl. heb ik het volgende bericht aan Bauknecht gemaild: Sinds kort is in onze woning een nieuwe keuken door Voortman Apeldoorn ingebouwd. In deze keuken zijn drie apparaten van Bauknecht ingebouwd te weten een oven/magnetron, een koffiemachine en een steamer type iXelium. De bedieningstableaus van alle drie apparaten zijn alleen in het centrum verlicht. De verschillende bedieningen op de tableaus zelf zijn (tot onze grote verbazing) niet verlicht en slecht zichtbaar. Is hier een verbetering mogelijk door een ander (wel volledig verlicht) display mogelijk dan wel heeft u mogelijk iets dergelijks als stickervellen? Hoor graag wat mogelijk is om dit probleem te verhelpen. Vervolg: Op 4 december jl. heb ik aan Bauknecht een mail verstuurd waarop ik een "no reply" bericht terug heb ontvangen met aanvraagnummer 15139. Tot op heden geen enkele verdere reactie mogen ontvangen. De betekenis van het woord service is waarschijnlijk binnen uw bedrijf niet bekend. Gelukkig hebben wij onze keuken bij Voortman in Apeldoorn gekocht die wederom blijk gaven van een enorme service gerichtheid. Alle Bauknecht apparatuur wordt komende week vervangen door Siemens. Uiteraard zal ik een en ander ook via de verschillende media publiceren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De adviseur weet alles in keukenland en dat merk je gelijk. Van A-Z begreep hij onze wensen en dat heeft onze droomkeuken gerealiseerd. Bedankt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke behandeling en goede levering en montage. de monteur heeft net werk afgeleverd en was vriendelijk. Ook de de adviseur heeft ons goed geholpen en was altijd aanspreekbaar. MVG Fam: Mulder.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Via goede vrienden zijn wij in contact gekomen met Voortman Keukens in Apeldoorn. Vanaf onze eerste kennismaking met hem en dit bedrijf hadden wij een klik die heeft geresulteerd in een fantastische keuken. Zowel in de planontwikkeling, uitwerking en realisatie hebben wij Voortman leren kennen als een vakbekwame en betrouwbare partner. Bij ons heeft het gehele proces een warm gevoel achtergelaten en wij kunnen Voortman dan ook van harte aanbevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring goed advies. Toen hij gemonteerd was zagen we dezelfde avond alleen nog dat er aan 1 kastdeurtje een kleine beschadiging zat en op 1 plek van de gefrijnde rand van het aanrechtblad is en blijft het donkerder dan de rest van het blad. Het lijkt nar maar het is dit niet. We denken dat het kit is waarmee ze afgekit hebben. Alles direct de volgende ichtend gemeld en fotos naar servicepunt gestuurd. Nog niets gehoord maar neem aan dat ook dit naar volle tevredenheid opgelost wordt. Ik zal jullie aanbevelen aan mijn collegas die ook bezig zijn om een nieuwe keuken uit te zoeken. Ik wacht nog even op antwoord servicepunt

• Collectie: Landelijk

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Positieve ervaring met Voortman keukens en een prettige en professionele wijze van werken van de adviseur.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een mooie showroom met erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Het aanbod aan keukens is ruim voldoende, een keus maken hieruit is met behulp van de verkoper zeer goed te doen! Enorm veel plezier van onze keuken. Voortman bedankt!

• Collectie: Budget

4 sterren: goede service, goed behandeld

De medewerkers hebben zeer veel geduld gehad. Iedereen zeer correct in het contact. Fijn dat de monteur vooraf even contact opnam om aan te geven wanneer hij kwam.

Prima service na plaatsing

4 sterren: goede service, goed behandeld

10 jaar geleden keuken bij voortman gekocht, wegens verbouwing nu weer een gekocht. Beide keren zijn wij heel blij met het geheel.Kan iedereen aanraden om naar Voortman te gaan. Henk en Metty

• Collectie: Budget

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Algehele indruk is goed. Communicatie was wat minder via de telefoon. Erg veel moeten bellen en mensen op het kantoor wisten vaak niet van elkaar dat er gebeld was naar ons. Levering van de keuken was goed, montage kon beter. Man was wat onvoorzichtig. Daardoor deukjes in de muur gekomen. Keuken staat er verder wel prachtig bij.

Vlijtseweg 210

7317 AN Apeldoorn

055-5221977

Over Voortman Groep

In de 50 jaar dat wij bij Voortman met keukens bezig zijn, hebben we veel geleerd. Vooral dit: dat elke keuken uniek is. Omdat iedere klant uniek is. We hebben immers allemaal onze eigen lifestyle en voorkeuren. Voor al die verschillende mensen ontwerpen we een keuken die heel precies op hun situatie, smaak en wensen is afgestemd. Dat doen we ook voor u, helemaal op maat volgens uw persoonlijke ideeën en wensen. Een keuken voor vele jaren woon- en kookplezier. Die keuken, uw droomkeuken, brengen we bij Voortman Keukens graag tot leven.