Voortman Keukens heeft ons van begin tot eind goed begeleid, met goed advies en heldere communicatie. De levering van de keuken was op tijd en goed uitgevoerd. De installatie was door één persoon in één dag gedaan. Heel knap!
Geachte heer, mevrouw, Bedankt voor uw positieve review! Wat geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en communicatie. Het is altijd ons doel om een keukenproject soepel te laten verlopen, en we zijn blij dat dit bij u goed is gelukt. Wij zullen uw complimenten zeker doorgeven aan onze monteur! Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Van het moment van bestellen tot het moment van plaatsen in één woord Geweldig !
Vanaf het vriendelijke adviesgesprek tot aan de montage van de keuken een zeer prettige en professionele partij om mee samen te werken. Alles klopte tot in de puntjes!
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor deze prachtige woorden! Wat fijn om te mogen vernemen dat u het gehele proces, van advies tot montage, als zo positief heeft ervaren! Mocht u in de toekomst vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Heel veel plezier met uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Deskundig advies, goed geholpen om totaal plaatje helder te krijgen. Afleveren en installeren en service prima. Afval ophalen moest wel een keertje extra voor gebeld, maar dat werd uiteindelijk ook snel opgelost.
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw feedback. Heel fijn om te horen dat u tevreden bent met ons advies, de installatie en onze service. Onze excuses voor het extra telefoontje over het afval, maar fijn dat het daarna snel is opgelost. We hopen dat u volop geniet van uw nieuwe keuken! Heel veel (kook)plezier toegewenst! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Wij gingen met een eigen idee voor de keuken in ons nieuwe huis naar Voortman en kwamen de winkel uit met een totaal ander plaatje. En dat nieuwe plaatje heeft zich fantastisch uitgepakt. Er staat nu een geweldige keuken die onze verwachtingen heeft overtroffen. Er zijn altijd wel wat dingen die niet lopen zoals verwacht maar de service van Voortman zorgt ervoor dat dit ook snel wordt opgelost. Wij zijn echt een tevreden klant en bevelen Voortman van harte aan.
Geachte heer, mevrouw, Wat een geweldige review! Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat ons team uw oorspronkelijke ideeën heeft kunnen omzetten in een keuken die zelfs uw eigen verwachtingen heeft overtroffen. We begrijpen dat er altijd onverwachte dingen kunnen gebeuren, en we zijn blij dat onze service heeft bijgedragen aan een positieve ervaring. Uw aanbeveling betekent veel voor ons. Heel veel plezier met uw prachtige nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Bij de showroom top geholpen. Levering en montage super netjes en het resultaat precies zoals verkocht. Wij zijn er super blij mee.
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Het verheugt ons enorm te horen dat uw keuken volledig aan uw verwachtingen voldoet! Wij hopen dat u veel plezier zult beleven aan uw prachtige nieuwe keuken. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Heel goed geholpen. Er werd goed meegedacht met wat de mogelijkheden waren. Ik heb een oud huis waarvan de muren verspringen en waar rare hoeken inzitten, maar daar werd heel goed over meegedacht!
Vreselijk slechte service. Oplevering was gepland week 50 2020. Uiteindelijk heeft het hun bijna 12 maand geduurd om alles op te leveren. Vanaf dat je met de service te maken krijgt heb je echt een probleem. Dat is, als je al contact krijgt. Want je kan enkel met de receptie bellen en hopen dat je terug opgebeld wordt (gemiddeld 2 weken wachten!). Heel veel spijt dat we hun de opdracht hebben gegeven. Ik raad niemand dit bedrijf aan!!!
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw waardevolle feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet naar wens is geweest. We begrijpen dat de vertraging en communicatie niet het niveau waren dat u van ons mag verwachten. Wij zullen uw opmerkingen zorgvuldig bespreken en kijken hoe we onze processen kunnen verbeteren om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen. Verder hebben wij van onze serviceafdeling vernomen dat de openstaande servicepunten inmiddels zijn opgelost. Dank u voor uw feedback en we wensen u alsnog veel plezier met uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Wij zijn zeer prettig en vakkundig geholpen. De showroom bood voldoende keuze betreffende apparatuur, frontjes, greepjes en aanrechtbladen.
Geachte heer/mevrouw, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden ben over uw bezoek aan onze showroom! Hartelijk dank voor uw aanbeveling! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Blij met het meedenken van de adviseur. Keuken is helemaal top!
Geachte heer/mevrouw, Dat horen wij graag! Bedankt voor het plaatsen van uw review! Wij wensen u veel (kook) plezier in uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Genieten nu al weer een tijdje van onze prachtige nieuwe keuken! Zijn goed geholpen door Gerben rustige gezellige vent! Maar weet zeker waar hij het over heeft en heeft een verfrissend ontwerp gemaakt!
Erg tevreden met onze keuken. Onze adviseur Gerben Ter Maat begreep meteen onze wensen en voorkeuren. Hij heeft een origineel en creatief plan getekend waar we meteen enthousiast van waren! We genieten elke dag van onze keuken!
Goed advies, heldere afspraken, tijdige levering en goede montage.
Alles naar wens verlopen. Keuken die we met de medewerker hebben ontworpen is naar onze verwachtingen geleverd en geplaats.
Wij zijn bij de keuze van onze keuken uitstekend geholpen. De verkoopster dacht goed met ons mee en was flexibel. Het resultaat is prachtig. Zowel wat uitvoering betreft als het functioneren van de apparaten.
Het staat en valt bij de verkoper, wij troffen Gerben in Bunnik, daarover gaat deze beoordeling. Het klikte vrij snel en de adviezen waren op ons lijf geschreven waardoor wij redelijk vlot knopen konden doorhakken. Kopen van een keuken is 1 maar bij ons komt het ook zeker aan op kwaliteit, de "click" met de verkoper en of je elkaar wat gunt. Dat zat wel snor met Gerben, wij kunnen hem iedereen aanbevelen. Helaas een andere ervaring een aantal weken later in de nieuwe showroom in Lijnden. Wat een desillusie. Blij dat wij in Bunnik waren en Gerben tegenkwamen, het moest zo lopen, zo zie je dat de persoon het verschil maakt. In Lijnden werd niet eens de moeite genomen vanachter een bureau op te staan, te vragen of we wilde kijken of hulp nodig hadden, een kop koffie aan te bieden of andere beleefdheidsvorm, alles leek te veel voor deze man. Later toch een vraag tijdens ons rondkijken. We moesten terug naar zijn bureau en konden hem met moeite en diepe zucht erachter vandaan krijgen. Non verbaal bleek aan alles dat hij niet van plan was energie in ons te steken, er was verder niemand in de hele showroom en pas later kwam er een collega waarna ze samen aan de koffie gingen.
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw feedback. We zijn verheugd te horen dat uw ervaring in Bunnik zo positief was en dat u tevreden was met zijn advies en service. We zullen uw complimenten zeker aan hem doorgeven. Het spijt ons echter te horen over uw teleurstellende ervaring in onze nieuwe showroom in Lijnden. We nemen uw opmerkingen zeer serieus en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren. Nogmaals bedankt voor uw waardevolle feedback. Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
in de showroom rustig kunnen kijken zonder te worden lastig gevallen door een verkoper wij hebben zelf een adviseur er bij geroepen en onze keus doorgegeven
De monteur was geweldig De communicatie was wisselend
In het eerste ontwerp werd geen oplossing voor een scherpe hoek geboden, Toen wij daar later zelf mee kwamen was de reactie: waarom hebben wij dat niet zelf eerder bedacht. Een gemiste kans van de ontwerper/verkoper.
Meedenkende verkoopster,vakkundige installateurs. Organisatie omtrent aflevering,installatie en afvoer van verpakkingsmateriaal heel goed verzorgd.
Het begon met deskundig advies. We werden gewezen op aandachtspunten, waar we zelf niet aan dachten. B.v. gebruik van de keuken met het ouder worden. De druk om snel te beslissen, die wij bij andere winkels ervaarden, was totaal niet aanwezig. We kregen alle tijd en ruimte die nodig was om te beslissen. Eenmaal gekocht, was de communicatie steeds goed, vriendelijk en duidelijk. Er was voldoende tijd om de eigen werkzaamheden, voorafgaande aan de installatie, uit te voeren. Afspraken werden nagekomen en bij vragen werd de tijd genomen. De keuken werd geplaatst door een zeer deskundige monteur. Hij ging heel precies te werk. Alles goed geïnstalleerd en er was geen nawerk. Wij raden iedereen een Voortman (Bunnik) keuken aan :)
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Voortman Keukens. Het maakt ons erg blij om te lezen dat u deskundig en vriendelijk bent geholpen. Wij wensen u heel veel kookplezier in uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Wij troffen een zeer enthousiaste verkoopster die goed luisterde naar onze wensen en meedacht om onze droomkeuken in onze nieuwe woning te kunnen realiseren. In de showroom staan veel keukenopstellingen die verschillende producten en mogelijkheden laten zien voor de klant, erg handig! Wij zijn super tevreden met onze donkerblauwe strakke eilandkeuken met betonlook-werkblad. Levering en plaatsing prima. Er zijn nog 2 servicepunten overgebleven die binnenkort worden opgelost (o.a. barblad, verkeerde maat geleverd).
fijne begeleiding met het maken van keuzes Voor de levering worden er nog aanpassingen besproken en indien mogelijk uitgevoerd. Keurige aflevering aan huis en geplaatst. De verpakkingen worden later netjes meegenomen.
Verkoopproces erg goed en zorgvuldig en tevens de installatie perfect en in 1 keer compleet!
wij zijn goed geholpen en blij met de keuken en de installatie van de keuken. 2 punten waarom het niet een 10 is: - het was soms lastig om de adviseur telefonisch te pakken te krijgen. hij reageerde wel goed op de mail dus dat was fijn! - Wij hebben een vaatwasser van AEG die op een hele bijzondere wijze dicht moet: je moet de bovenste la eerst naar beneden duwen en dan naar binnen duwen. vervolgens kan je de klep van de vaatwasser dichtdoen. dit is wel onhandig.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Wij vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent over de montage van uw keuken! Uw melding over de vaatwasser nemen wij graag in behandeling bij onze serviceafdeling. Wij willen u graag verzoeken contact met ons op te nemen op telefoonnummer 0548 515 055. Uiteraard wensen wij u veel kookplezier in uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Rumpsterweg 8 B
3981 AK Bunnik
In de 50 jaar dat wij bij Voortman met keukens bezig zijn, hebben we veel geleerd. Vooral dit: dat elke keuken uniek is. Omdat iedere klant uniek is. We hebben immers allemaal onze eigen lifestyle en voorkeuren. Voor al die verschillende mensen ontwerpen we een keuken die heel precies op hun situatie, smaak en wensen is afgestemd. Dat doen we ook voor u, helemaal op maat volgens uw persoonlijke ideeën en wensen. Een keuken voor vele jaren woon- en kookplezier. Die keuken, uw droomkeuken, brengen we bij Voortman Keukens graag tot leven.