Prettig contact, goed meedenken, prima service, betaalbaar

Wij hebben onze compleet nieuwe keuken gekocht bij Voortman keukens te Bunnik. Vanaf het begin t/m de plaatsing positieve ervaringen. Verkoper dacht op een creatieve manier mee en kwam met prima ideeën. Het inmeten en de plaatsing verliep prima. Een paar kleine servicepunten , o a verkeerde kraan en plaatsing vaatwasser, werden goed en adequaat opgelost. Een verbeterpuntje is nog wel om de communicatie nadat de bestelling is gedaan persoonlijker te maken, is zeer zakelijk en administratief gericht.

Montage en communicatie slecht

Goede ervaring met ontwerpen en uitzoeken van keuken. Aftersales helaas ronduit slecht. Als de keuken eenmaal afbetaald is kan het Voortman niets meer schelen hoe het allemaal verder verloopt. Geen informatie wanneer de koof van de keuken wordt afgemaakt. Schilderer dus weer verplaatst. Keuken is nog niet af en geen idee wanneer Voortman dit gaat oplossen maar het lijkt mij logisch dat je de verdere stappen met je klant zsm gaat bespreken. Niet dus en wij zijn echt teleurgesteld over dit bedrijf en gaan nooit meer in zee met Voortman.

• Collectie: Modern

Alles klopte zoals uitgezocht.

Alles netjes geleverd en de keuken is netjes geplaatst. We zijn heel tevreden. Vr.gr. Fam. Daalhuizen.

• Collectie: Landelijk

Prettige ontvanst in de showroom met een mooi resultaat thuis.

In Bunnik werd ik uitstekend geholpen door de adviseur, die heel goed begreep wat ik wilde, goed meedacht en met uitstekende suggesties en oplossingen kwam. Bovendien wist hij ook maanden later, bij een tweede en derde bezoek nog precies de details te herinneren. De installatie is zorgvuldig gedaan en de restpunten netjes opgelost. Dit alles heeft geleid tot een mooie en fijne keuken, waar ik elke dag van geniet.

Absoluut een aanrader

Van het begin tot het einde keurig geholpen.

• Collectie: Trendy eigentijds

Mijn ervaring met Voortman is redelijk goed.

Top, uitmuntend

Ben even de naam vergeten van onze monteur. Maar wat een topper is dat. Vol enthousiasme en passie aan het werk.

• Collectie: Design

Prima koopervaring en heel mooie keuken (montage maart 2020)

Het uitkiezen en kopen van de keuken en alle bijkomende zaken was een plezierige en positieve ervaring. Geen gedoe met zogenaamde kortingen. Goede adviezen en absoluut geen onnodige druk om te tekenen. Professioneel en vriendelijk. We hadden misschien iets meer moeten doorvragen over de keukenlijn van Hacker die gekozen is, maar de kwaliteit van de keuken is wat ons betreft helemaal in orde. Een zeer goede ervaring met de verkoper dus. Hij is ook tijdens de after sales correct en snel. Op locatie Bunnik hebben we via de verkoper van Voortman ook de vloer en vloerverwarming uitgezocht (bij een ander bedrijf, in dezelfde showroom). Ging ook prima. De montage/installatie was absoluut vakwerk, complimenten voor deze enthousiaste en kundige vakman. Er is wat servicewerk, maar dat gaat allemaal ook goed. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Misschien niet de goedkoopste (maar dat is nog maar de vraag), maar zeer zeker een kwalitatief zeer goede keuken.

• Collectie: Modern

Veel keuze, goede voorlichting en netjes geïnstalleerd

Het aankoopproces is prettig verlopen, de adviseur nam alle tijd voor ons. Levering verliep niet helemaal goed door een communicatiefout tussen Voortman en vervoerder Brinks maar dat is goed opgelost. Plaatsing moest in delen ivm verkeerd geleverd werkblad, ook dat is goed opgelost.

• Collectie: Modern

Prettig, deskundig en zeer correct contact met een prachtig resultaat.

Van begin tot einde zeer correct en vriendelijk behandeld. Meedenkend en attent. Deskundig opgebouwd keuken die er goed uitziet. Resultaat mag er zijn!

Deskundig, gedegen en plezierig

Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Advies van de adviseur deskundig en prettig. Nam alle tijd en geen flauwekul. Informatie van begin tot eind prima. Wij hebben de sloop van de oude keuken en de inbouw van de nieuwe keuken allemaal laten verzorgen door Voortman. Installatie door de monteur bijzonder prettig en vakkundig. Alles ziet er tiptop uit.

• Collectie: Modern

Prima geholpen en alles verliep volgens plan zodat ik nu heerlijk sta te koken in de nieuwe keuken!

Verkoper heeft er voor gezorgd dat ik niet alleen een praktische kueken heb maar ook dat de keuken er net even 'anders dan anders' uit ziet en toch tijdloos is.

• Montage en levering

Ontzettend blij met onze vakkundig geplaatste keuken.

Het begon al in de showroom in Bunnik. We zijn goed geadviseerd en rondgeleid. Het transport van de keuken ging erg voorspoedig en voorzichtig. De volgende dag werd onze keuken geplaatst door een vakkundige monteur die onze prachtige keuken heeft weten te plaatsen in ons scheve maar onwijs charmante huis.

• Collectie: Trendy eigentijds

Denken mee en net even anders dan anderen

Wegens verhuizingen hebben wij onlangs onze 4e keuken bij Voortman Keukens gekocht. Het feit dat het onze 4e keuken is moet genoeg zeggen over hoe tevreden wij zijn over de dienstverlening van Voortman. Ze denken met je mee en vaak net even anders dan al die andere keukenzaken. Hierdoor hebben wij wederom een supergave en hele mooie keuken in ons huis. Ze stunten niet met keukens, je krijgt gewoon altijd een keuken voor de prijs wat de keuken waard is. Vele vrienden en bekenden hebben na onze aanbeveling inmiddels ook een Voortman Keuken en zijn net als ons erg tevreden. Als ik nu weer zou verhuizen zou ik wederom voor Voortman Keukens kiezen!

• Collectie: Design

Geweldig niks op aan te merken

Word heel fijn geholpen ,

• Collectie: Design

uitstekend, prachtige keuken, montage, alles goed

Perfecte keuken, zeer tevreden

Geweldig service

Mooi bedrijf, vriendelijk en deskundig personeel, alles keurig volgens afspraak, monteur leverde mooi werk. wij genieten iedre dag van onze mooie keuken

• Collectie: Trendy eigentijds

Alles is top van eerste kennismaking tot en met de montage en oplevering

Geen minpuntje te bedenken. We zijn fijn, professioneel geholpen met alles

• Collectie: Modern

zeer plezierige en deskundige contacten

zowel de verkoop als de kwaliteit van het product en de installatie waren op hoog niveau.

• Collectie: Modern

prima ervaring, goede adviesgesprekken en nette, foutloze installatie

We hebben prettige gesprekken gevoerd met de verkoper, die ons goed aviseerde en meedacht. Flexibel en klantgericht. Ook na opdracht (richting de installatie) was Voortman flexibel mbt gewenste wijzigingen in planning en keuken ontwerp. Installatie verliep goed en foutloos. Geen restpunten. Aanrader!

Veel 'keukenzorg' uit handen genomen

Een lastig proces, vond ik, was het selecteren van een goede keukenleverancier. Na lang online speuren en vergelijken kwam ik uit bij Voortman Keukens in Bunnik. De showroom is prachtig en de diverse adviesgesprekken verliepen in een plezierige en gemoedelijke sfeer. Dus geen agressief ‘dozengeschuif’! En, niet onbelangrijk, Voortman heeft me geholpen aan een ervaren vakman die de keuken kwam installeren. Ik ben erg blij met het eindresultaat. De keuken ziet er schitterend uit en alles functioneert prima.

• Collectie: N.v.t.

Erg goed geholpen!

Verkoper denkt goed mee en zet alles meteen in een 3D schets zodat je kunt zien hoe het wordt. Ook tussentijds heel goed benaderbaar voor aanvullende vragen. Bij problemen achteraf wordt meteen een serviceafspraak gemaakt om het te verhelpen. We zijn erg tevreden!

• Collectie: Modern

Uitstekende service. Keurige, nette, vriendelijke,vakbekwame monteur. Heel tevreden van het begin tot aan het einde.

• Collectie: Modern

Keuken uitzoeken perfect, daarna wat issues

Tijdens het uitzoeken van de keuken ging alles perfect. Jos dacht echt mee. Echter na levering waren er problemen met de kookplaat en magnetron. De vervanging hiervan hebben we zelf moeten regelen met de leverancier. Dit heeft uiteindelijk tijd gekost. Dit had anders gekund. Tevens heeft men geen contact meer opgenomen om de keukenkastjes te laten stellen, zal hier ook achteraan moeten......jammer

Prima werk, volgens afspraak

Het was een hele verbouwing van onze keuken, maar alles werd op tijd geleverd en volgens plan uitgevoerd. We zijn een tevreden klant van Voortman, en zijn blij met onze nieuwe keuken.

Rumpsterweg 8 B

3981 AK Bunnik

Over Voortman Groep

In de 50 jaar dat wij bij Voortman met keukens bezig zijn, hebben we veel geleerd. Vooral dit: dat elke keuken uniek is. Omdat iedere klant uniek is. We hebben immers allemaal onze eigen lifestyle en voorkeuren. Voor al die verschillende mensen ontwerpen we een keuken die heel precies op hun situatie, smaak en wensen is afgestemd. Dat doen we ook voor u, helemaal op maat volgens uw persoonlijke ideeën en wensen. Een keuken voor vele jaren woon- en kookplezier. Die keuken, uw droomkeuken, brengen we bij Voortman Keukens graag tot leven.