Goede dienstverlening van ontwerp tot levering

Luisteren naar wensen, passend aanbod en prima levering!

• Collectie: Trendy eigentijds

Goed product, goede begeleiding

Met al ver uitgewerkte plannen naar de showroom gekomen. Goed begeleid en commentaar gehad op de plannen. Snel een definitief plan gemaakt en alternatieven bekeken. In de showroom de verschillende onderdelen bekeken. Waren er dan ook snel uit en konden een definitieve keuze maken.

zeer goed

Goede aankoopbegeleiding Goede communicatie en bereikbaarheid Goede montage

• Collectie: Design

Ervaring is goed. Toch een paar puntjes van kritiek, want daar hebben jullie wat aan: 1. Als je voor zoveel geld een keuken koopt met hoogwaardige AEG inbouwapparatuur, dan vind ik het storend dat bij deze apparatuur de stekker van de afzuigkap en de CR2032 batterij van de afstandbedie-ning ontbreken. 2. Wij hadden ook gevraagd om twee extra plankjes t.b.v. de twee bovenkasten boven de gootsteen en een extra plankje t.b.v. het gootsteenkastje zelf. Die willen wij graag alsnog met enige spoed geleverd hebben.

goede service

1 jaar nadat mijn keuken is geplaatst door Voortman Keukens Bunnik, ontdekte ik dat het opzetstuk (plintstuk) van de zijkant van een keukenkast niet goed was afgezaagd. Na het mailen van fotos ontving ik al snel een bericht dat ik zelf getekend had voor een goede oplevering van de keuken. Dit klopte ook. Dit had ik nog niet eerder gezien. Vanuit coulance werd een afspraak gemaakt en is een nieuw opzetstuk geplaatst, tot mijn tevredenheid. Conclusie: ik ben zeer tevreden en weer blij met mijn keuken. Bep Odijk Houten

• Collectie: Trendy eigentijds

Op tijd geleverd en netjes in elkaar gezet

Keuken is op afgesproken tijd geleverd. En ook op afgesproken tijd gemaakt. Dat vonden wij erg prettig Wel zijn er een aantal op en aanmerkingen. Na t inmeten was niet duidelijk hoe diep het blad moest zijn 65cm in de tekening terwijl 68,5 nodig was om goed uit te komen. Dit heb ik zelf moeten aangeven, terwijl de beste man die kwam inmeten zelf aan gaf dat 68,5 zou moeten worden. We missen een bestekbak Karton en afval van de keuken werd niet meegenomen. Met 1 persoon de keuken plaatsen is niet altijd handig ivm zware werkbladen. Nu moest ik hierbij zelf helpen. Monteur was top! Fijne vent en werkte zeer netjes en dacht goed mee.

• Collectie: Modern

geweldig ! Van het uitzoeken tot opleveren!

Door Jos geholpen tijdens het uitzoeken en hij dacht dan ook echt met ons mee. Ik had een fijn gevoel bij hem en hij wilde niet perse de duurste keuken verkopen. Geweldige service. Door Khalid gemonteerd thuis, in maarliefst 1 dag! Terwijl hier 2 voor gepland stonden. Geweldig. Hartelijk dank voor deze service en klantvriendelijkheid.

• Collectie: Modern

Een droomkeuken met vlekkeloos advies en montage proces

Door het super deskundige advies van mevr. C., hebben we nu onze droomkeuken. Het klinkt cliché: 'droomkeuken', maar het is écht onze droomkeuken geworden. Mevr. C. dacht heel symmetrisch en praktisch mee, precies zoals we zelf ook naar onze keuken wilden kijken: mooi én praktisch. Ze schatte onze smaak heel goed in en kwam met slimme oplossingen voor problemen waar we zelf niet uitkwamen. Omdat we een oud en niet recht huis hebben, zagen we een beetje tegen het proces van kopen en montage op, maar dat was nergens voor nodig! Ook de montage verliep vlekkeloos. De monteur was zeer professioneel en liet zich niet van de wijs brengen door ons oude huisje.

• Collectie: N.v.t.

Ik ben tevreden met hoe alles gelopen is.

Verbetering is nog mogelijk bij het gesprek in de showroom en bij oplevering van de keuken de uitleg over de apparatuur. Daar heb ik nog wel iets gemist. Voor de rest ben ik uitermate tevreden.

• Collectie: N.v.t.

Afgezien van wat hobbels, verder prima

Goed. Conform afspraken en tijdschema. Maar je moet wel zelf directie voeren. bijv. verzwaring van mijn hoofdaansluiting waarvan ik zelf ontdekte dat hij te licht was (1x25A ipv..1x35A)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring, echter erg lang eerste gesprek met beginnende verkoper

4 sterren: goede service, goed behandeld

Levering exct op de afgesproken tijd. Voortreffelijke installatie. Met twee 'klachten" mijnerzijds.Gemeld aan uw service afdeling, die beginnen met het afwijzen daarvan. bellen, nog eens bellen over mijn terechte klacht. Uiteindelijk zijn deze perfect op gelost.En ben ik heel blij met de door u geleverde keuken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Montage was prima, alleen de bestek bakken ontbraken

• Collectie: Budget

4 sterren: goede service, goed behandeld

De adviseur is prettig in de communicatie en meedenkend in dit toch al lastige proces, precies wat je mag verwachten dus. Keuken is op tijd geleverd, geen beschadigingen en alle maten waren correct. Fijn als de keuken in één keer staat en er verder geen vervolgbezoekjes meer nodig zijn. Voortman Keukens is voor mij een goede beslissing geweest. Het vertrouwen is zo groot dat mocht er een keer service nodig zijn er geen twijfel over bestaat dat deze ook gegeven wordt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik adviseer Voortman keukens aan. Wij zijn geholpen in Bunnik en vanaf het moment van aankoop zijn we goed op de hoogte gehouden. Levering volgens planning. Montage door deskundige en plezierige mannen. Na montage werd de volgende dag ook alle afval opgehaald en afgevoerd. Top geregeld.

• Collectie: Budget

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies, nemen ruim de tijd voor je en denken echt mee in oplossingen. Komen afspraken keurig na, montage verliep soepel en is perfect geregeld

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed bedrijf en goede service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geholpen bij aanschaf keuken en netjes en kundig gemonteerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Echt waar, een goede ervaring met alle afdelingen, van verkoop, levering en plaatsing.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf de start een bedrijf waar je goed wordt geholpen door vakkundige vriendelijke medewerkers. Ook bij aflevering alles snel en netjes gemonteerd.

• Collectie: Klassiek

4 sterren: goede service, goed behandeld

De keuken die we in Bunnik hebben besteld en in oktober afgeleverd is boven verwachting. Door het granieten aanrecht en de granieten achterwanden heeft de keuken een hele chique uitstraling. Goed geholpen in de showroom en de montage liet ook niets te wensen over. Klasse!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn geholpen bij het uitzoeken en samenstellen van de keuken. Uiteindelijk precies geworden zoals in gedachten bedacht. Erg blij met de nieuwe keuken en service van Voortman.

Rumpsterweg 8 B

3981 AK Bunnik

Over Voortman Groep

In de 50 jaar dat wij bij Voortman met keukens bezig zijn, hebben we veel geleerd. Vooral dit: dat elke keuken uniek is. Omdat iedere klant uniek is. We hebben immers allemaal onze eigen lifestyle en voorkeuren. Voor al die verschillende mensen ontwerpen we een keuken die heel precies op hun situatie, smaak en wensen is afgestemd. Dat doen we ook voor u, helemaal op maat volgens uw persoonlijke ideeën en wensen. Een keuken voor vele jaren woon- en kookplezier. Die keuken, uw droomkeuken, brengen we bij Voortman Keukens graag tot leven.