Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor deze fantastische cijfers! Het doet ons goed om te zien dat u zo tevreden bent! Heeft u in de toekomst nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Heel veel (kook)plezier met uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Na onze eerste keuken (22jaar geleden) kwamen we ook nu weer bij Voortman in Elst terecht. Prima geholpen door de adviseur; hij denkt heel goed mee en maakt een prachtig voorstel. Levering, montage en service prima verlopen! Ook als er iets niet goed is, wordt dit bethes verholpen! We zijn erg tevreden en raden Voortman zeker aan!
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie woorden en vertrouwen. Het is voor ons een eer dat u na 22 jaar opnieuw voor Voortman heeft gekozen! Fantastisch om te horen dat uw verkoper zo goed heeft geholpen en dat alles naar wens is verlopen. Dat zullen wij zeker aan hem doorgeven! Mocht u ons in de toekomst nodig zijn, neemt u dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Geheel volgens wens.
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw review! We zijn blij te vernemen dat alles geheel naar wens is verlopen. Als er in de toekomst nog iets is waarmee we u van dienst kunnen zijn, horen we het graag. Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Wij zijn bij 3 vestiging gen van Voortman geweest. Moet zeggen dat Amsterdam wel de mooiste showroom had. Maar dat doet niets af aan het deskundige advies wat we in Elst kregen. Er werd meegedacht en fijn advies gegeven. De installatie is ook vlot verlopen, zonder noemenswaardige hindernissen. De koelkast was bij de levering niet meegekomen, maar ook dat was snel opgelost en twee dagen later was de koelkast erin gezet. Wij zijn zeer tevreden! Ps de versgebakken appeltaart in de showroom was ook erg lekker.
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Fijn te horen dat de adviseur in Elst u zo goed heeft geholpen! Wij streven naar klanttevredenheid, dus we zijn blij om te vernemen dat wij het probleem met de koeler adequaat en naar uw tevredenheid hebben kunnen oplossen. En mocht u zin hebben in een stukje appeltaart, dan bent uiteraard van harte welkom! Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Advisering adviseur(s) is op zich prima, zit wel wat verschil in aanpak en advisering. Plaatsing goed, vaatwasser later geleverd op zich ook prima, installatie ervan was een ramp, 4,5 uur over gedaan en nog niet goed! Later behoorlijk goed opgelost! Communicatie met Voortman is echter wel goed, men doet er alles aan om het naar wens op te lossen.
Na prettige verkoop fase, kwamen in afronding meerdere schoonheidsfoutjes aan het licht. Materiaal en kwaliteit van de keuken zelf prima. Na bestelling Nov 2020 incl Miele vaatwasser, begin Maart 2021 verzoek door Voortman ander type, dit geaccepteerd tegen meerprijs. Dag voor afleveren, zonder uitleg, geld op onze rekening gestort. Tijdens afleveren bleek vaatwasser niet meegeleverd te zijn, dit verklaarde ontvangst geld. Na diverse pogingen tot contact met centrale, geen enkele reactie. Ontbreken vaatwasser leidde tot complicatie bij afronden installatie in eigen beheer. Via locale verkoper (Elst) werd verklaard dat Miele leveringsproblemen zou hebben. Zelf vaatwasser besteld, die probleemloos werd geleverd en keurig kostenloos werd geplaatst binnen 3 werkdagen. Konklusie: het gaat Voortman te goed, kijkend naar hautaine opstelling bij orderafhandeling.
Tijdens het uitzoeken van de keuken liet de verkoper steeds zien welke mogelijkheden er waren, wat dat koste en hoe het er uitzag. Daarna nog een keer een laatste gesprek gehad om de keuzes definitief te maken. Ook het afleveren van de keuken en het installeren was prima verzorgd. Wat ons betreft hoor je op deze manier geholpen te worden. Enige minpuntje was dat je na installatie van de keuken binnen een maand je apparatuur moest registeren voor verlengde garantie. Dat heb ik dus niet gered, ivm drukte met onze nieuwe woning.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Uw beoordeling maakt ons erg trots! Voor uw opmerking betreffende de verlengde garantie, hebben wij een melding gemaakt bij onze serviceafdeling. Zij zullen z.s.m. contact met u opnemen. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Alles is naar wens, precies zoals we hadden gehoopt. Deskundig advies, geen minpunten te bedenken! Ga zo door.. heel erg bedankt!
Prachtige keuken, goede communicatie. Voorbereidend werk en montage binnen de afgesproken tijd. Prima planning en uitvoering
Halverwege dit jaar hadden we de knoop doorgehakt. Tijd voor een nieuwe keuken. Omdat het toch om een smak geld gaat zijn we gaan shoppen en vergelijken. De opstelling die we hadden als basis maar dan verbeterd. Uiteindelijk bij Voortman in Elst aangekomen en een fijn gesprek met adviseur gehad. Stap voor stap zijn we mee genomen en tot een deal gekomen. Daarna de levering en plaatsing. Ook hier liep alles eigenlijk goed. Supervakman van een monteur. Enigste wat jammer was, is dat we alle af te voeren materiaal daarna zelf hebben weggebracht. Misschien dat dit beter zou kunnen.
In de de showroom goed geadviseerd door adviseur uit Elst. Geen vraag was hem te veel. Nam alle rust. Drukte niks door! Luisterde goed en kwam met een mooi voorstel. Bezorgen keuken. Zeer vakkundig en netjes afgeleverd. Monteur, snel maar vakkundig, bijna alles in één keer goed geinstalleerd!
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw review! Het maakt ons blij om te lezen dat u zo tevreden bent! Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Zeer goed. Bij het uitzoeken van de keuken heeft de verkoper de verschillende mogelijkheden steeds laten zien en was ik goed op de hoogte vande kosten. Alle afspraken zijn uitstekend nagekomen.
Super goed geholpen door Marco. Erg deskundig weet waar hij het over heeft. Wij hebben onze droom keuken!
Ondanks een klein oponthoud bij de plaatsing toch tevreden en blij met de Voortman keuken.
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review! Wij vinden het fijn om te lezen dat u blij bent met uw nieuwe keuken! Wij wensen u heel veel kookplezier! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Levering met enkele horten, welke redelijk snel werden opgelost. Ons inziens een duidelijker uitleg m.b.t. het ssnrechtnlad was wel op zijn plaats geweest. Wat wel tegenvalt is dat de beloofde keukenmachine nu na 2 1/2 maand nog niet geleverd is. Wat is daar nu zo.mpeilijk aan?
Helaas werd onze keuken niet goed en niet netjes afgeleverd. Direct hebben wij hiervan melding gemaakt: 1) de naden zijn niet netjes afgekit; 2) een kastdeur sluit niet goed, de strip binnen laat los 3) er is hoogte verschil tussen de bladen van het aanrecht tegen de muur 4) er is geen gat naar buiten gemaakt voor de afvoer van de wasemkap !! 5) zowel de koelkast en de vriezer een brom geluid. Voor zo'n dure keuken hadden wij meer service verwacht! Daarbij was Voortman kantoor en service moeilijk bereikbaar (diverse telefoontjes moesten verricht worden totdat wij de juiste persoon konden bereiken); helaas is ook de afwerking van onze vragen ook niet goed: wij moesten maar wachten totdat iem ons zal bellen, wanneer kon men niet zeggen, terwijl wij midden in onze verhuizing zitten en wij snel de zaken klaar willen hebben. Tot nu toe wachten wij op bericht!! Heel erg jammer.
Geachte heer, mevrouw, Wij verbazen ons over deze review. Wij herkennen ons absoluut niet in uw woorden. Wij hebben meermaals zeer plezierig telefonisch contact met u gehad, waarbij u niets van dit bovenstaande aan ons hebt laten weten. Zoals bij u bekend, komt er op zeer korte termijn een monteur om de servicepunten voor u op te lossen! Wij wensen u in ieder geval alvast heel veel kookplezier. met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Enige minpunt was de montage. Heeft erg lang geduurd en kregen niet echt updates.
Prettige ontvangst en fijn geholpen
Geachte heer/mevrouw, Wij danken u hartelijk voor uw positieve review. Ook namens uw adviseur wensen wij u bijzonder veel kookplezier in uw prachtige nieuwe keuken. Wij zijn bijzonder verheugd dat wij u van dienst hebben kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Meedenkend, veel geduld, goede adviezen, goede service.
Begint met het advies in de winkel. Ruim de tijd. Daarna goede adviezen bij opmeten. En als laatste natuurlijk het plaatsen. Vakkundig en binnen afgesproken tijd perfect geregeld
Bij aanschaf nieuwbouwwoning was de keuken zorgenkindje, echter bleek niets minder waar. Voortman Elst was projectleverancier, uitgenodigd in showroom, fijn orientatiegesprek en advies gehad. Bij tweede gesprek keuze gemaakt. Vlak voor definitieve bestelling nog kort opfris gesprek gehad om te zien of we nog achter onze keuzes stonden, kleine aanpassingen mogen doen. Levering was op tijd en super, montage leek spannend ivm ziektemelding monteur op dag voor plaatsing maar dezelfde dag werd nog vervanger gestuurd. Deze heeft supermooi werk geleverd! Eindresultaat is prachtig. Ook service en nazorg verloopt soepel.
Communicatie verliep netjes en correct, montage idem, monteur uitstekend. Schaafpuntjes: - niet bij mij bekend dat ik zelf voor afval-verwijdering moet zorgen (karton, piepschuim en plastics) -helaas is niet kenbaar gemaakt dat voor de esthetische waarde de koelkast niet uiterst rechts geplaatst zou worden maar 1 kast meer naar het midden. Snap deze keuze en ben er ook tevreden mee, maar had aangegeven mogen worden. - apothekerskast sluit niet 100%, volgens de monteur zou dit komen omdat de kast nog niet geladen is. Nu na het inruimen echter nog steeds niet 100% sluitend. Jammer voor een dergelijk duur product. Al met al prima en net bedrijf met prettig manier van omgang en werken. Er mag wel nog aan de genoemde punten geschaafd worden.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor het delen van uw ervaring! Uw punten van kritiek nemen wij intern mee ter verbetering. Wij hebben vernomen dat onze afdeling planning inmiddels contact met u heeft opgenomen voor het plannen van een afspraak voor uw apothekerskast. Wij wensen u veel kookplezier in uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
De keuken is op afgesproken dag geleverd en vervolgens op afgesproken dagen netjes en vakkundig gemonteerd. Eén onderdeel was verkeerd geleverd maar is snel en correct hersteld. Kortom, wij zijn dik tevreden over Voortman Elst.
Perfect geholpen, geregeld en gemonteerd..helemaal top!!
Erg goede begeleiding en advies over inrichting en proces. De installatie had wat nauwkeuriger gemogen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van uw review en deze mooie cijfers! Uw punt van kritiek nemen wij intern mee ter verbetering. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Nieuwe Aamsestraat 44
6662 NJ Elst
In de 50 jaar dat wij bij Voortman met keukens bezig zijn, hebben we veel geleerd. Vooral dit: dat elke keuken uniek is. Omdat iedere klant uniek is. We hebben immers allemaal onze eigen lifestyle en voorkeuren. Voor al die verschillende mensen ontwerpen we een keuken die heel precies op hun situatie, smaak en wensen is afgestemd. Dat doen we ook voor u, helemaal op maat volgens uw persoonlijke ideeën en wensen. Een keuken voor vele jaren woon- en kookplezier. Die keuken, uw droomkeuken, brengen we bij Voortman Keukens graag tot leven.