4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben direct na montage veel problemen gehad met de geleverde vaatwasser, deze is diverse malen door de leverancier gerepareerd. Nu was hij weer stuk, dit gemeld bij Voortman. En binnen twee dagen door de serviceafdeling opgelost door een nieuwe te plaatsen. Dus voor Service zit je goed bij Voortman!

2 sterren: slechter dan verwacht

M.n. communicatie over levering , en service kan veel beter. In de showroom goed geholpen, maar helaas is de keuken door een z.z.p.-er geplaatst die niet volledig op de hoogte was.

2 sterren: slechter dan verwacht

Mijn keuken is geplaatst op 18-7-2016 met de spoelbak op de verkeerde plaats. Dit is ontstaan door of verkeerde tekeningen naar de aannemer, of de aannemer heeft de aansluitingen verkeerd gemaakt. De aannemer heeft namelijk alwel meerdere dingen fout gedaan. Maar links of rechts. Dit is dus blijkbaar niet gecontroleerd vooraf of dit goed was. Ik heb op mijn e-mails naar Voortman vooralsnog geen reactie gehad (3 weken terug). Ik vind dit echt niet normaal. Ik wil mijn huis afkrijgen. Zit nu met een keuken die niet is uitgevoerd zoals de tekening, geen reactie hierop gekregen. Spijt van dat ik alles al betaald heb.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig contact tijdens de besluitvorming en keuze van onze keuken. Veel opties aangedragen en er werd goed mee gedacht. Inmeten en plaatsing van de keuken werd allemaal tijdig gedaan. Plaatsen van de keuken door zeer vriendelijke monteur met kennis van zaken. Het ter plekke aanpassen van een kastje en werkblad werd zorgvuldig gedaan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

wij begrijpen niet dat jullie aangeven in 2 dgn een keuken te kunnen monteren daar waar ze uiteindelijk ruim 3 dagen bezig zijn geweest! ik zou dit graag willen toelichten. ook functioneert de zeeppomp niet (is servicemelding van gemaakt) en 1 kastdeur is beschadigd (worden nieuwe geleverd)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top!!! Prima monteurs! Ook de service erna. Zijn erg tevreden over adviseur. Heeft ons goed geadviseerd!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Jammer dat er niet mee is gedacht om tot een oplossing te komen om de afwerking van de mdf platen naar tevredenheid af te leveren/monteren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service, alleen jammer dat de communicatie op het eind een beetje achterbleef. Kan de beste overkomen! Top monteur! Erg tevreden.

• Collectie: Budget

4 sterren: goede service, goed behandeld

It is my first experience to have a house with new kitchen. It would be much better if Voortman could inform customer that the material is delivered some day before the date of kitchen installation (for me I have assumed that the installation is just after the delivery within the same working day).

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles is snel en soepel verlopen, complimenten!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Wij hebben onze keuken op 20 juni 2015 vast gelegd. De keuken is uiteindelijk op 20 mei 2016 geleverd. De eerste afgesproken levering zou 20 april 2016 zijn geweest maar 5 dagen ervoor kregen wij telefoon dat er problemen waren met het leveren van de keukenkastjes. Afgesproken was een noodkeuken. Die hebben we gekregen en hoe. Een vies smerig keukentje met 2 gaspitjes met kraan en spoelbak. Deze spoelbak had wel een ketting voor de stop maar de stop zelf ontbrak. Deze zou worden nageleverd en wel 1,5wk later. Bij het keukentje zat een klein keukenkastje met lade en een magnetron. Echt te slecht voor woorden

• Showroom N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service, hardwerkende monteurs, mooie afwerking. alleen de afzuiger is niet goed die is afgemonteerd door de monteur maar is niet volgens verwachting.

Nieuwe Aamsestraat 44

6662 NJ Elst

0481-377 946

Over Voortman Groep

In de 50 jaar dat wij bij Voortman met keukens bezig zijn, hebben we veel geleerd. Vooral dit: dat elke keuken uniek is. Omdat iedere klant uniek is. We hebben immers allemaal onze eigen lifestyle en voorkeuren. Voor al die verschillende mensen ontwerpen we een keuken die heel precies op hun situatie, smaak en wensen is afgestemd. Dat doen we ook voor u, helemaal op maat volgens uw persoonlijke ideeën en wensen. Een keuken voor vele jaren woon- en kookplezier. Die keuken, uw droomkeuken, brengen we bij Voortman Keukens graag tot leven.