5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zoals 16 jaar geleden en ook deze keer weer prima/ professioneel geholpen door Anne en zijn collega's. Well done!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn door Anne heel prettig geholpen bij het aanvragen en rond krijgen van onze hypotheek. Hierbij was Anne altijd zeer goed bereikbaar, en zocht hij ook aanvullende vragen voor ons uit. Hiervoor onze dank!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Annemarie gaf ons vanaf het begin af aan het gevoel dat ze ons perfect kon helpen. Ze nam rustig de tijd voor al onze vragen en legde het waar nodig wel 4 keer uit. Daarnaast had was ze heel zorgvuldig, kwam ze afspraken goed na en belde ze soms ook gewoon om te vragen hoe het ging met het hele proces bij de notaris. Aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed geadviseerd en heb zelf nergens naar om hoeven kijken

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben geholpen door Anne Bosma. Vanaf het eerste contact tot het tekenen van de offerte ben ik uitstekend geholpen. Anne geeft een heel duidelijk advies, reageert heel snel als je vragen hebt, kortom geen enkele aanmerking te maken. Normaal geef ik geen 10, maar in dit geval is een 10 echt de score die ik moet geven, want ik ben fantastisch geholpen. Anne bedankt voor al je hulp. Groet Raymond Henzing

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gewoon goed! In 7 jaar tijd de 3e hypotheek en zoals van Anne verwacht deed hij ook deze keer weer zijn best om alles zo snel en zo goed mogelijk te bewerkstelligen. En uiteraard is dit weer gelukt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

overal best tevreden hier er daar kan wat verbeterd worden zeker kwa communicatie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige atmosfeer, goede en adequate voorlichting, ruim de tijd genomen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn geholpen door Annemarie!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

15 jaar geleden had ik goed advies ontvangen van HWN, dus deze keer kwam ik bij voormalig HWN, nu de Leeuw hypotheken, terecht. Het eerste contact met Anne Bosma was meteen heel prettig. Zijn uitleg was volledig begrijpelijk, hij is geduldig en toegankelijk, met humor. Gedurende het traject was hij altijd bereikbaar voor vragen, belde altijd terug of ik kon een antwoord per mail verwachten. Anne maakt daarnaast ook een enthousiaste en betrokken indruk. Het was een heel prettige ervaring

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer vriedelijk en proffesioneel geholpen door Anne Bosma. Dankzij zijn hulp in een hoog tempo de hypotheek rond gekregen. Blij met de keuze hem in te schakelen als adviseur. Er komt veel op je af bij het kopen van een huis. Ik kon met al mij vragen bij hek terecht en kreeg hier hulp bij.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het advies werd op zeer professionele wijze gegeven. Regelde alles in het voordeel van de klant en bewaakte de mogelijk- en onmogelijkheden. Zeer content met de afhandeling en zullen niet schromen aan kennissen om te adviseren een gesprek aan te gaan indien zij financieel advies willen hebben bij de aankoop van hun woning. Hardtstikke bedankt voor de correcte afhandeling. Met vriendelijke groet Wilma en Coen Peet

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer vriendelijk geholpen, altijd bereikbaar zelfs op zaterdag.Als iets niet duidelijk is altijd kunnen bellen maakt niet uit hoe vaak, blijft altijd vriendelijk en geduldig. Zeer goede ervaring!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Advies van de heer van Maanen was zeer deskundig! Heeft ons goede duidelijke voorlichting gegeven en ons niet onnodig lastig gevallen waardoor wij waar dat kon volledig ontzorgt zijn. Goede bij onze situatie passende hypotheek verkregen.Van overige medewerkers aantal x verzoeken gekregen om documenten aan te leveren die al aangeleverd waren en terugbel afspraken die niet werden nagekomen. Verder over het geheel zeer tevreden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Anne Bosma. Hij heeft mij en mijn vriendin perfect begeleid in deze toch wel spannende periode omtrent het verkrijgen van een hypotheek. Alles is binnen 2 weken geregeld. Geweldig! Kortom, ik beveel de Leeuw Hypotheken en in het bijzonder Anne Bosma zeker aan voor toekomstige klanten!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles is super goed verlopen en volledig volgens afspraak. Gaf heel gerust gevoel. Groetjes Leo en Erica van Beelen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zaken goed op orde en goed geregeld. Afspraken nagekomen. Vertrouwen vanaf het eerste gesprek. Conclusie: Goede ervaring.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aanvankelijk was de eerste afspraak niet goed afgestemd. Na enig overleg en flexibiliteit is de afspraak alsnog tot stand gekomen. Bij de notariële afhandeling bleek Aegon de foutieve bedragen te hanteren. Na zeer accuraat optreden van Annemarie van Beveren is een en ander naar tevredenheid opgelost!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onze ervaring met de Leeuw Hypotheken en met onze adviseur Anne Bosma is erg positief! Zowel Anne als het kantoor zijn altijd goed bereikbaar en reageren snel op vragen. Het advies van Anne is duidelijk, proffesioneel en gericht op onze eigen situatie. Anne denkt goed met je mee. Zo heeft hij ons er bijvoorbeeld vroegtijdig op gewezen dat wij voorafgaand aan de hypotheek aanvraag alvast een inkomemsverklaring bij een geaccrediteerd accountantskantoor moesten aanvragen. Hierdoor konden wij de stukken op tijd en volledig aanleveren voor het aanvragen van de hypotheek. Daarnaast is Anne erg betrokken, vriendelijk en prettig in de omgang! We zijn blij dat Anne ons zo goed heeft geholpen en we hebben hem ook al aanbevolen bij enkele vrienden van ons die ook een huis willen kopen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Helpful all the way with every situation possible. Thanks to Annemarie, we managed to get a mortgage. Thank you De Leeuw for everything, professional till the end.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Anne is erg klantvriendelijk, veel gehad aan zijn uitleg en tips en hij heeft gezorgd dat ik binnen no time mijn hypotheek rond heb gekregen! Ik zou hem zeker aanbevelen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben een hele goede ervaring met Anne bosma kan hem altijd bellen voor vragen, bij geen gehoor een snelle reactie zelfs op zaterdag.

Over Heilbron Leiden

Vertrouwd, maar in een nieuw jasje: De Leeuw Verzekeringen gaat verder onder de naam Heilbron Leiden. Door onze regionale aanwezigheid en de gebundelde krachten met Heilbron kunnen wij u nog beter bedienen. Onze onderhandelingspositie en inkoopkracht bij verzekeraars worden versterkt, daar profiteert u van. Iedere dag weer is het ons streven om u te voorzien van onze persoonlijke service. Onze vaste aanspreekpunten en de regionale aanwezigheid blijven zoals u dat van ons gewend bent. Met Heilbron heeft u altijd het beste advies omdat wij alle kennis en expertise in huis hebben én omdat wij op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in uw branche.