Goed geregeld

Goed georganiseerd en ik ben blij met mijn woning.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Laag Soeren

Goede en duidelijke communicatie

Alles verliep soepel!

Formeel, maar correct

Er zijn veel voorwaarden en regels, maar als je daar aan voldoet krijg je waar je recht op hebt.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Laag Soeren

Communicatie ging goed

Het contact met de makelaar die ons hielp verliep heel soepel. Als ik vragen had kon ik bellen of mailen. Daarnaast was de makelaar heel vriendelijk en heeft ze ons goed geholpen met onze eerste huurwoning.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Amsterdam

Tot nog toe ben ik uitermate tevreden!

Gezien mijn situatie (co-ouderschap) was ik dringend op zoek naar een eengezinswoning, bij Rebo worden er regelmatig woningen te huur aangeboden die aan mijn woonwensen voldoen. Al snel werd ik geselecteerd, en ben nu ook huurder bij U. Het hele proces was helder en duidelijk. We zijn nu aan het inrichten, hopelijk snel onze plek gevonden voor de komende jaren.

Vriendelijk, snel, eenvoudig en duidelijk

Vriendelijk, snel, eenvoudig en duidelijk

Gewoon: prima in alles.

Meermalen telefonisch contact gehad. Ik heb prima uitleg en voorlichting gekregen.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? N.v.t.

You can not deliver a house with the broken shower!

My experience was excellent until the key handover... From my side was everything arranged, but my surprise is that we can't use the shower because is leaking internally in the wall. Also the sink in the same toilet is broken. I am still waiting to get some information when the shower will be repaired.

• Would you recommend us? No
  • Communication
  • Expertise
  • Provision of information
  • Which establishment did you contact? Amersfoort

Snelle reacties als er vragen gesteld worden of als er iets hersteld moet worden. Fijne overdracht van de sleutel. Moesten zelf wel kritisch zijn want niet alles was opgemerkt door de sleutel overdrager. Maar verder heel netjes geregeld allemaal en een vriendelijke sleutel overdrager waar je alles mee kon bespreken.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Amersfoort

Communicate is perfect, oplevering had strakker gemogen.

Communicatie gaat super, ze zijn goed bereikbaar en het portaal werkt top. De oplevering en de staat van de muren had beter gekund. Het aanmelden van reparaties gaat makkelijk, echter de opvolging is slecht.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Zwolle

Zeer prettig en fijne medewerkers

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Amersfoort

Prima ervaring. Communicatie ging goed. Alles werd snel opgepakt. Enige verbeterpunt zou zijn de sleuteloverdracht. Er bleken toch wel meer gebreken in de woning te zitten, die niet waren opgemerkt. Dit wordt allemaal verder keurig en zeer snel opgelost.

Geweldige communicatie

Goed meegedacht en de onderlinge communicatie is helder en prettig.

Awesome!

Considering the housing market status in Amsterdam, Rebo managed to provide me with the ultimate experience finding a home in the City

top

zeer prettig contact met de verhuurder en zaken snel en goed geregeld!

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Deventer

REBO komt zn afspraken na met vriendelijke behulpzame mensen.

Ik kan niet anders zeggen dat ik vanaf het eerste contact tot de sleuteloverdracht bijzonder goed geholpen ben. Ook de afhandeling van de kleine gebreken die geconstateerd werden, was efficient en snel geregeld. Als Beter Bed half zo goed was als REBO, had ik nu allang mn dekbedden gehad.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Amsterdam

Wanneer er eenmaal een woning is toegewezen is de service goed

Positief!!!!

Blij met de bezichtiging....zo snel. Fijn gesprekje gehad met Megteld... Deze bezichtiging is prima verlopen. Rebo is tot nog toe duidelijk voor me. Het enige waar ik gisteren over heb gebeld... is dat het naamplaatje nog niet in orde is. Verder ben ik zeer blij met dit appartement....

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Deventer

Correcte ondersteuning, prima overdracht, genoeg gelegenheid om met bestaande bewoner af te spreken

Ik vond het aanvankelijk vanwege het online aanmelden wat onpersoonlijk en ook onduidelijk maar gaandeweg vanaf de mogelijkheid van bezichtiging werd dat beter. Dat je zelf kunt afspreken met bewoner is fijn, en de overdracht was netjes en correct t. Het was fijn en noodzakelijk om een contact persoon te hebben die je kunt bellen

Goede ervaring

Vriendelijk en snel in het contact. Je hoeft geen weken of maanden te wachten

Goed, snel en vriendelijk

Goed verlopen

Alles is administratief goed verlopen. Bij de oplevering zaten wat verbeter puntjes.

Sneller dan verwacht

Snel, deskundig en goede dienstverlening.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Deventer

Duidelijk en snelle communicatie.

Prettig als het contact gelegd is. Voor huurovereenkomst een aantal keer contact proberen te zoeken met bepaald persoon binnen REBO maar niet bereikbaar of geen reactie. Pas bij dubbel aantonen dat het aan onze kant (qua inkomenseisen) goed zat snel bericht terug en vanaf dat moment is alles duidelijk en snel opgepakt. Algemene communicatie kan dus beter maar eenmaal 'in de molen' geen klachten en alleen maar duidelijk.

Perfect!

Onze complimenten gaan uit naar de verhuurspecialist. Tijdens onze zoektocht naar een woning in Maarssen hebben wij fijn contact gehad met de medewerker. Wij hebben duidelijke informatie gekregen, er is makkelijk en snel contact met de medewerker te krijgen en de communicatie is erg duidelijk. Mails worden snel beantwoord en zaken worden snel opgepakt en geregeld!

Hanzeboulevard 18

3825 PH Amersfoort

Over team verhuur

REBO is een full-service vastgoedpartner met ruim 180 vastgoedspecialisten in huis; een breed opgeleid, gedreven team met een schat aan ervaring. Met een groot landelijk netwerk, kennis van de (lokale) markt en jarenlange ervaring zorgen we dagelijks voor goed gefundeerde vastgoedoplossingen. Ongeacht het vraagstuk staan we op elk moment in de vastgoedcyclus voor je klaar, of het nu gaat om nieuwbouw, beheer, verkoop, uitponden, verhuur of taxatie. Binnen REBO is er altijd een dienst die waarde toevoegt.

Over REBO Vastgoed Groep

REBO Huurwoning maakt deel uit van REBO Groep BV. REBO Groep BV (kvk 09-039351) is een betrokken en professionele partner op het gebied van Vastgoed, VVE Management en Woning- en Bedrijfsmakelaardij. REBO Groep heeft vestigingen in: Laag-Soeren, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Deventer, Dieren, Doetinchem, Doetinchem De Steck, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. REBO Groep is een onafhankelijk familiebedrijf, opgericht in 1976. Haar hoofdkantoor staat in Laag-Soeren en er werken 138 enthousiaste en vakkundige mensen.