Duidelijk en gemakkelijk

Het proces verliep duidelijk en gemakkelijk. Het stond overal goed uitgelegd.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Amersfoort

Doelgericht, goede informatie, correcte communicatie

In mijn eerste telefonische contacten werd ik keurig geholpen, kreeg duidelijke antwoorden op mijn vragen, kreeg de noodzakelijke informatie.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Laag Soeren

Afspraak voor overdracht was te lang onduidelijk

De overdracht van het huis zelf was prima, vooral efficient. Maar omdat wij uit het buitenland komen en een internationale verhuizing moesten plannen duurde het feitelijk te lang voordat het duidelijk was wanneer de overdracht van de woning kon plaatsvinden. Hierdoor konden wij de verhuisdatum alleen in een heel laat stadium definitief vastleggen.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Deventer

Prettig contact, gastvrije overdracht

Één minpuntje: geen enkele flexibiliteit in startdatum huren - ook al zat deze zeer kort op de datum van bezichtigen - en sleuteloverdracht enkele dagen na deze startdatum. Een snellere reactie op de getoonde interesse zou de rest van het traject minder haastig hebben gemaakt. Verder: heldere communicatie, prettige ontvangst en uitleg bij sleuteloverdracht, overall prima.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Utrecht

Fijn dat Persoonlijk contact mogelijk was.

Vele verhuurders gebruiken sites waar je alles dient te regelen. Ook Rebo, maar persoonlijk contact was ook mogelijk waardoor alles nog vlotter verliep. Fijne manier om te werken en met een heel mooi huur resultaat.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Amersfoort

Vlot en vriendelijk geholpen!

Het verhuur proces en aanbieding van de woning is erg vlot en soepel verlopen. Ons contactpersoon heeft onwijs snel geacteerd en heeft ons altijd snel en inhoudelijk goed te woord gestaan. Ook heeft ze ons enorm goed geholpen met het verhuren van onze huidige Rebo woning. Daarvoor dank, we vonden en vinden dat we erg prettig geholpen zijn door je. Dit doe je echt onwijs goed

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Amsterdam

Uitstekend is de beoordeling soms te professioneel altijd beter dan nonchalance zijn.

Het is gelukt

Rebo heeft een digitale omgeving waarin je de gevraagde documenten makkelijk kunnen uploaden. Dit werkt heel fijn. Wel wordt er bijzonder veel gevraagd, het voelt alsof een hypotheek verkrijgen makkelijker is. Ook het ondertekenen van documenten (huur overeenkomst) gaar digitaal, best wel makkelijk. Mijn dank voor alle hulp gaat uit naar ons contactpersoon. Zij heeft ons geweldig bijgestaan.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Amsterdam

Alles goed geregeld en goed geholpen

Zie bovenstaand

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Amsterdam

Goed en adequaat geholpen bij onze zoektocht naar een appartement in Amstelveen

Wij werden zowel bij de bezichtigingen als bij het bespreken van het huurcontract vriendelijk en correct te woord gestaan. Onze vragen werden afdoende en duidelijk beantwoord.

Mijn ervaring was goed.

Ik had een probleem met mijn elektriciteit. Mijn woonkamer, toilet en slaapkamer zaten zonder stroom. Ik belde in de middag rond een uur of 4 naar REBO. Zij maakte meteen een spoed melding voor mij. De volgende dag kwam de elektricien al langs en heeft mijn probleem opgelost. Ik ben dik tevreden met de snelle handeling van REBO.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Amersfoort

Een hele fijne ervaring. Ruim de tijd voor alles genomen

Het was een heel fijne overgang naar ons nieuwe huis. Altijd bereikbaar en fijne hulp wanneer dit gewenst was. Erg tevreden over hoe alles gelopen is.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Zwolle

Krijg een appartement wat niet bewoonbaar is.

Rebo was erg gehaast met het zo snel mogelijk verhuren van het appartement, maar zorgt er niet voor dat het appartement ook bewoonbaar is. Zo zijn de geconstateerde gebreken nog niet opgelost en zit ik hier nu op te wachten. Ik kan o.a. niet eens in mijn meterkast komen. Al meerdere malen gebelt om hier aandacht op te vestigen maar men voelt zich hier duidelijk niet verantwoordelijk voor.

• Informatieverstrekking
  • Met welke vestiging heeft u contact gehad? N.v.t.

Fijne en vriendelijke communicatie

Meedenkend en vriendelijk. Fijne en snelle communicatie.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Utrecht

Over het algemeen goed. Communicatie met medewerkers Rebo verliep af en toe traag.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Utrecht

Voortraject was goed als je erin gaat moet nog veel gebeuren en er komt geen contact

Het aanmelden via het portaal verliep soepel ook het bezichtigen ging snel. Alleen het contact kon beter. Deadlines voor het doorgeven was heel krap en dan viel op dat de medewerker niet eens werkt als je dingen moet doorgeven. Sleuteloverdracht op zich goed geregeld, maar veel dingen waren nog niet klaar zoals traprenovatie, keuken, tuin service, glazen op dakterras. Tot nu toe nog geen contact gekregen over wanneer iemand komt om dit te fixen. Dus kan zeker beter.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Utrecht

Ik ben prima geholpen en te woord gestaan

Het is in de vrije sector verhuur branche een verademing om iemand te kunnen bellen en spreken. Weliswaar keurig en zakelijk maar erg fijn Ik heb bij andere bedrijven beslist anders meegemaakt. Voor mij maakt persoonlijk contact het verschil

Goed keuze

We zijn zeer tevreden dat we op kort termijn een woning hebben toegewezen wat bij ons past . De constructie met aanleveren papierwinkel vraagt veel een hypotheekaanvraag gaat bij wijze van spreken makkelijker. Men wil erg veel weten. Communicatie is zeer klantvriendelijk verlopen. Bij het in gebruik nemen van de vaatwasser bleek deze toch defect te zijn en lekte water. Dit gemeld met foto's maar nog niets vernomen wanneer deze gerepareerd wordt. Nu genieten van het woongenot. Willem

Fijne overdracht, fijn contact

Snel een geschikte woning gevonden, persoonlijk contact (één persoon die dossier beheerd) en heldere en fijne communicatie. Dank!

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Utrecht

Good but difficult to get the apartment

In order to get the apartment, one needs to be on the website throughout the day. When something comes available, the email notification takes time and the apartment would already be gone. Apart from that, once you get a viewing everything else flows seamlessly. The employee from Nijmegen was always helpful to answer questions. The process is safe and secure. The apartment prices are the best. I will certainly recommend Rebo Huurwoning to everyone. Good luck!

• Informatieverstrekking

Uitmuntende ervaring: vriendelijk, meedenkend, snel

Contact met alle werknemers van REBO was top! Eerste contact gelegd met een medewerker, die ons vriendelijk eerst telefonisch te woord heeft gestaan en de bezichtiging op zeer korte termijn kon regelen. Daarna met een andere medewerker het contract geregeld, wat net zo snel werd gedaan als de bezichtiging. Ten slotte de sleuteloverdracht met een andere medewerker, wat ook goed geregeld was. Voor het kleine mankement dat wij ontdekten is meteen een reparatieverzoek aangemaakt. Al met al ging het proces dus snel en goed, en iedereen was enorm behulpzaam!

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Amsterdam

Empahtisch vermogen is ver te zoeken

Na het slechte bericht dat de keuken niet op tijd gereed zou zijn is er door (rebo) PTG niet meegedacht in een oplossing. Helaas waren de mensen niet beschikbaar voor commentaar en was het slikken of stikken voor ons. Het heeft zelfs tot een zitting bij de rechtbank moeten komen, om uiteindelijk akkoord te gaan met de door ons eerder voorgestelde oplossing. Deze gang van zaken had makkelijk voorkomen kunnen worden in mijn ogen.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Deventer

Nvt

Nvt

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Amsterdam

Geweldige begeleiding bij t huren van een appartement in Amsterdam!

De medewerker heeft mij ontzettend goed geholpen en stond echt voor mij klaar om het huur process zo soepel te laten verlopen.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Amsterdam

Ging super echt super snel!

De overdracht ging verliep best wel snel en was duidelijk. Ik kreeg mijn bevesteging/en overdracht lijstje ook ter plekke via een mailtje toegestuurd. Erg prettig!

Hanzeboulevard 18

3825 PH Amersfoort

Over team verhuur

REBO is een full-service vastgoedpartner met ruim 180 vastgoedspecialisten in huis; een breed opgeleid, gedreven team met een schat aan ervaring. Met een groot landelijk netwerk, kennis van de (lokale) markt en jarenlange ervaring zorgen we dagelijks voor goed gefundeerde vastgoedoplossingen. Ongeacht het vraagstuk staan we op elk moment in de vastgoedcyclus voor je klaar, of het nu gaat om nieuwbouw, beheer, verkoop, uitponden, verhuur of taxatie. Binnen REBO is er altijd een dienst die waarde toevoegt.

Over REBO Vastgoed Groep

REBO Huurwoning maakt deel uit van REBO Groep BV. REBO Groep BV (kvk 09-039351) is een betrokken en professionele partner op het gebied van Vastgoed, VVE Management en Woning- en Bedrijfsmakelaardij. REBO Groep heeft vestigingen in: Laag-Soeren, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Deventer, Dieren, Doetinchem, Doetinchem De Steck, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. REBO Groep is een onafhankelijk familiebedrijf, opgericht in 1976. Haar hoofdkantoor staat in Laag-Soeren en er werken 138 enthousiaste en vakkundige mensen.