professioneel

Prettig

Goede dienst verlening

We waren al een poosje op zoek naar een huurwoning en met een aantal makelaars contact gehad. De dienstverlening van REBO is gelukkig heel anders en niet zozeer gericht op snel mogelijk een deal te maken. De huurprijzen zijn ook een stuk aantrekkelijker omdat niet het optimale rendement gemaakt hoeft te worden. Het contact met REBO is goed gegaan en de medewerkers denken met je mee.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Amsterdam

Fijn geholpen! Meedenkend en netjes. Al met al heel tevreden.

Gematigd positief

Op 29 juni vond de sleutel overdracht plaats. Door de bouw inspecteur van Rebo zijn een aantal herstel punten aan gegeven. Hiervoor zou er met ons contact worden opgenomen om een afspraak te maken. Dit is tot dusverre niet gebeurd.

Super snel geholpen, vriendelijk

Gewoon goed

Communicatie verloopt goed, snel antwoord op vragen. Prettige samenwerking tot nu toe.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Amersfoort

Blije huurder

Ik ben enorm te spreken over de level van services. Vanaf het eerste contact(reageren op woningen) tot aan de sleuteloverdracht heb ik als aangenaam ervaren.

Goede sleuteloverdracht

Het was erg warm, daardoor kort gehouden

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Zwolle

Vakkundig te woord gestaan.

Vakkundige vriendelijke medewerkers. Wel was het moment van de sleutel overdracht wellicht te vroeg gezien het aantal restpunten.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Deventer

Fijne verhuurder, zijn goed bereikbaar!

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Amsterdam

Zo ver een goede ervaring

Ik heb met REBO te maken gehad omdat ik interesse had in een woning die zij aanboden. In communicatie verliep alles goed tijdens het proces van bezichtigen tot verhuur. Ik heb tot zover geen issues ervaren met REBO

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Amsterdam

Fijn appartement, maar onduidelijk in de communicatie

Ik hoor niks van de verantwoordelijken, terwijl mij meer dan een week terug is beloofd dat lekkages opgelost zouden worden. Dat vind ik wat jammer, aangezien het niet direct opgelost hoeft te worden maar communicatie over de planning wel het minimale is...

• Deskundigheid N.v.t.

Onverwacht snelle toewijzing.

Mijn vriend en ik hadden ons begin mei ingeschreven bij REBO Bouwinvest, na de website via google te hebben gevonden. We hebben zo snel mogelijk ons dossier compleet gemaakt, omdat we in aanmerking wilden komen voor een specifieke woning die al werd aangeboden. Helaas niet geselecteerd voor die woning, maar toen een vergelijkbare woning online kwam te staan, hebben we direct gereageerd en zijn we vrij snel gecontacteerd dat we een voorlopige toewijzing hadden. Dit allemaal in een tijdspanne van maar 4 dagen! Al met al binnen een maand alles geregeld en verhuisd. Ik vermoed dat wij gewoon ongelooflijk veel geluk hebben gehad. Het verliep allemaal erg soepel. Het enige wat zeker een verbeterpunt is, is dat er een bug in het systeem zit, waardoor je na een mail met voorlopige toewijzing, ook direct een mail krijgt dat je niet geselecteerd bent voor diezelfde woning (deze wordt blijkbaar automatisch naar alle geïnteresseerden gestuurd na een voorlopige toewijzing). Dit veroorzaakte bij ons nogal wat verwarring en onzekerheid, aangezien we op de vrijdagmiddag werden gebeld met de toewijzing, en deze zelfde medewerker ook nog eens afwezig was de week erna. Ook het ontvangen van het contract na acceptatie duurde naar ons idee wat lang. Maar dit had hoogstwaarschijnlijk te maken met het verlof van de medewerker. Al met al een fijne ervaring!

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Utrecht

Ik heb een hele deskundige, accurate en snel proces ervaren bij Reno.

Ik heb vanaf begin van inschrijving tot nu een zeer fijne ervaring gehad. Hierbij werd ik goed begeleid met goede communicatie en het snelle handelen tijdens het proces van toewijzing tot sleuteloverdracht. Ook na dit proces was er een gebreke in het huis dat direct werd opgepakt.

helemaal prima

Fantastisch geholpen, top woning op een top locatie.

Professioneel

• Deskundigheid N.v.t.

Heel goed

Rebo is heel klant vriendelijk vergeleken andere partijen. Snel door het proces gegaan dankzij de snelle en goede service. Wij zijn helemaal blij!

over het algemeen goed

De aanvraag en bezichtiging waren prima. De overhandiging van de sleutels vond ik minder. Er lagen een partij sleutels waarvan gezegd werd dit zijn 2 bosjes en nog een bosje van de meterkast. verder moet je het zelf maar uitzoeken er zijn sleutels bij waar ik geen benul van heb waar die voor zijn. Ik vond het nogal wat gehaast allemaal. Ook de controle van het appartement kan beter.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Zwolle

Fijne sleuteloverdracht

De technisch inspecteur was vriendelijk en laagdrempelig. Snelle terugkoppeling vanuit Rebo.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Laag Soeren

Goede ervaring, duidelijke communicatie

Prettige ervaring waarbij er een duidelijke communicatie was en helder wat er van mij werd verwacht

Goede dienstverlening

Snel afspraken gemaakt die worden nagekomen

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Deventer

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Amsterdam

Fijne en duidelijke gang van zaken met goede communicatie.

Altijd goed en makkelijk contact gehad. De verhuur liep soepel en we hebben nooit problemen ondervonden.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Amersfoort

Ik zal iedereen aanraden

Goede en snelle service en vriendelijkheid

Top organisatie !

Fijne, behulpzame en service gerichte medewerkers. Zeer persoonlijke en professionele begeleiding. Men reageert zeer snel en is helder in de communicatie. Nog nooit zo snel een fantastische woning gevonden, zeker ook door het geautomatiseerde systeem. In alles beter dan onze vorige woningverhuurder, daar waren wij een nummer. Bij Rebo dus niet. Dank jullie wel dat jullie er voor ons zijn !!!!!

Hanzeboulevard 18

3825 PH Amersfoort

Over team verhuur

REBO is een full-service vastgoedpartner met ruim 180 vastgoedspecialisten in huis; een breed opgeleid, gedreven team met een schat aan ervaring. Met een groot landelijk netwerk, kennis van de (lokale) markt en jarenlange ervaring zorgen we dagelijks voor goed gefundeerde vastgoedoplossingen. Ongeacht het vraagstuk staan we op elk moment in de vastgoedcyclus voor je klaar, of het nu gaat om nieuwbouw, beheer, verkoop, uitponden, verhuur of taxatie. Binnen REBO is er altijd een dienst die waarde toevoegt.

Over REBO Vastgoed Groep

REBO Huurwoning maakt deel uit van REBO Groep BV. REBO Groep BV (kvk 09-039351) is een betrokken en professionele partner op het gebied van Vastgoed, VVE Management en Woning- en Bedrijfsmakelaardij. REBO Groep heeft vestigingen in: Laag-Soeren, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Deventer, Dieren, Doetinchem, Doetinchem De Steck, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. REBO Groep is een onafhankelijk familiebedrijf, opgericht in 1976. Haar hoofdkantoor staat in Laag-Soeren en er werken 138 enthousiaste en vakkundige mensen.