Uitstekend en professioneel

Nogmaals uitstekend en professioneel

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Laag Soeren

we zijn snel en heel goed geholpen

Moeizaam telefonisch te bereiken

Lang aan de lijn gehangen, tot meerdere keren, jammer als er echt nood is...

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Utrecht

Klachten worden niet snel opgepakt

Simon Stevin complex in Ede. Na een stroom storing zitten we nu al een week met een lage waterdruk. De wasmachine moet met een emmer worden bijgevuld. Waarom duurt het zo lang voordat er iemand de klacht oppakt en de storing verhelpt? Zeer teleurgesteld in de daadkracht van de Rebo.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Amersfoort

Wauw, wat een slechte communicatie!

REBO was helaas telefonisch en per mail bijna onbereikbaar voor vragen of overleg. Ook na meerdere malen rappelleren (viermaal) ontvingen wij geen reactie op onze vragen. Zelfs geen ontvangstbevestiging. Tegelijkertijd was berichtgeving vanuit REBO van zeer dwingende strekking. Het lijkt er op dat REBO de prioriteit legt bij de relatie met de klant (Bouwinvest) en niet bij een goede relatie met huurders.

Een hele goede sleuteloverdracht

De begeleiding bij het aangaan van de huurovereenkomst ging heel goed. De sleuteloverdracht ging prima. Erg tevreden over de woning en de ondersteuning van REBO!

Alles top.

Alles perfect voor elkaar en afspraken zijn nagekomen.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Laag Soeren

Fijne ervaring

Vriendelijke en behulpzame medewerkers

Prima proces.

Ging goed, echter paar reparaties nog niet gedaan.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Amsterdam

Tot zover zijn wij tevreden over alles

Tot zover tevreden wij kregen vrij snel antwoorde op onze vragen. Appartement zit er mooi uit , enige minpunt is alleen voor ons de berging i.v.m de trap is niet te doen voor iemand die slecht te been is met fiets en trap. Voor de rest is alles mooi ruim en mooi. Wij hopen er lang hier te blijven wonen. En de medewerkers van Rebo zijn bij vragen altijd snel en correct met beantwoorden. Met vriendelijke groeten, Paul Siousias

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Amersfoort

Contacten verlopen plezierig en correct, maar soms wat traag

Bij het zoeken van een huurwoning werden we eerst afgeschrikt door de bureaucratisch overkomende benadering: eerst 17 documenten overleggen voordat een bezichtiging kan worden ingepland is niet echt klantvriendelijk. Nadat we die horde eenmaal genomen hadden was de communicatie en informatie van REBO goed en plezierig en deskundig. Ook de oplevering verliep correct en plezierig, maar ook hier is het hele traject wat traag. We wachten nog steeds op het schriftelijke protocol van de oplevering.

Geweldig!

Alles is supersmooth verlopen en het appartement is heel netjes opgeleverd. Mijn complimenten voor de overdracht en netjes op schema!

Goed geregeld allemaal

Netjes geregeld en georganiseerd bedrijf Alle aanknopingspunten zeer vlot gedaan Huis keurig aangeleverd complimenten Mvg Bart Schenkelaars

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Amersfoort

Snel schakelen en gelijk een mooie woning!

Nadat de documenten werden aangeleverd was er gelijk een woning beschikbaar die geheel binnen ons wensen viel. Erg fijn!

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Amersfoort

Goede begeleiding naar een nieuwe woning.

Korte en zakelijke kontakten. Daarvoor een duidelijk beeld van wat wordt aangeboden. Van het eerste aanbod van een woning tot aan de sleutel overdracht een prettige begeleiding.

Snelle en goede services

Duidelijke en heldere communicatie in het voortraject, bij de ondertekening van het contract en de overdracht. REBO Huurwoningen heeft zich goed en klantgericht aangepast aan de COVID-19 crisis door delen van het proces te digitaliseren. De woning is zeer compleet, op een prachtige locatie en ziet er gewoon erg netjes uit. Ik geef niet makkelijk vier sterren. Maar dat ken ik graag toe aan REBO Huurwoning.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Amersfoort

Ik ben uitstekend geholpen. Vriendelijk, professioneel.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Deventer

Prima wonen, goed service, fijne mensen!

Nooit problemen gehad. Fijn gewoond. Snelle reacties op vragen. Fijne huismeester.

Zeer correcte afhandeling

Op alle vragen van ons wordt snel en correct gereageerd. Ook de overdrachtsrondleiding liep perfect, alsook de afhandeling van nadien door ons opgegeven gebreken.

Unique rental experience

I already rented 5 other apartments in the Netherlands and REBO offered me the unique experience of being the only one attending the viewing. It avoids a lot of stress and uncertainty. The opportunity to negotiate things with the previous tenant was also nice.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Utrecht

Professioneel, goed bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam.

Zeer tevreden!

Snelle en fijne communicatie

Ik heb me 's avonds ingeschreven voor een woning, werd de volgende dag al uitgenodigd om een bezichtiging in te plannen en 3 weken later had ik de sleutel. Heel blij met de snelle en fijne communicatie. Morgen ga ik verhuizen en heb er erg veel zin in!

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Amsterdam

Erg snel een woning gevonden, wordt goed meegedacht door REBO.

Bij het inschrijven werd ons gelijk een woning aangeboden. Binnen een paar dagen stond alles vast en hadden wij een nieuwe woning. Contact ging soepel en was erg snel.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Utrecht

Goed service en heldere communicatie

Zeer tevreden over jullie service, de duidelijke communicatie en professionaliteit van de medewerkers. Enige frustratie zat zich in de ongekende hoeveelheid documenten die wij moesten aanleveren voor de inschrijving. Veel gescand of ondertekend, kan dit in deze tijden niet efficiënter?

Gewoon prima zoals verwacht

Alle afspraken zijn nagekomen zoals besproken, huis voldoet volledig aan de verwachtingen

Hanzeboulevard 18

3825 PH Amersfoort

Over team verhuur

REBO is een full-service vastgoedpartner met ruim 180 vastgoedspecialisten in huis; een breed opgeleid, gedreven team met een schat aan ervaring. Met een groot landelijk netwerk, kennis van de (lokale) markt en jarenlange ervaring zorgen we dagelijks voor goed gefundeerde vastgoedoplossingen. Ongeacht het vraagstuk staan we op elk moment in de vastgoedcyclus voor je klaar, of het nu gaat om nieuwbouw, beheer, verkoop, uitponden, verhuur of taxatie. Binnen REBO is er altijd een dienst die waarde toevoegt.

Over REBO Vastgoed Groep

REBO Huurwoning maakt deel uit van REBO Groep BV. REBO Groep BV (kvk 09-039351) is een betrokken en professionele partner op het gebied van Vastgoed, VVE Management en Woning- en Bedrijfsmakelaardij. REBO Groep heeft vestigingen in: Laag-Soeren, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Deventer, Dieren, Doetinchem, Doetinchem De Steck, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. REBO Groep is een onafhankelijk familiebedrijf, opgericht in 1976. Haar hoofdkantoor staat in Laag-Soeren en er werken 138 enthousiaste en vakkundige mensen.