Klant vriendelijk!

Uitstekende service.

Snel en secuur

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Deventer

Zeer duidelijk en snelle communicatie

Ik ervaar rebo zover de aanmelding en de communicatie goed. Ook netjes bij de inspectie de kleine herstel punten nagekeken en hiervoor een vervolg afspraak gemaakt. Tot nu toe heb ik niks aan te merken en verwacht dat dit verder ook niet zal veranderen.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Amersfoort

Slecht voorbereid op de bezichtiging huis niet netjes oogeleverd .

In het begin hadden we een bezichtiging waarbij de vrouw het huis nog niet had gezien , daarna hadden we afspraken over vervangen radiator , en de keuken apparatuur dat deze voor 16 november klaar was . Dit is niet gebeurd en daarbij dat het huis niet netjes is afgeleverd door de vorige eigenaar.

Slecht te bereiken

Slecht te bereiken, niet behulpzaam. Reageren niet op mails en terugbel verzoeken

Perfecte oplevering

Prettig contact gehad

Goede afspraken, vriendelijke contacten

Zowel de telefonische als persoonlijke contacten waren prettig en professioneel. De afspraken worden snel en goed vastgelegd. Alleen het naamplaatje moet nog geregeld worden. Hopelijk z.s.m.

klantvriendelijk

De hulp is goed, procedures zijn helder. Omdat de werkzaamheden iets eerder waren afgerond, kregen we de sleutels ook eerder (erg fijn)

Snel en professioneel!

Binnen no-time was het contract rond, en de sleuteloverdracht verliep prettig.

Fantastisch

Goede bereikbaarheid. Duidelijk.

Snel en efficiënt

De contacten met Rebo zijn best fijn en snel. Toch merk je wel dat het een commercieel bedrijf is. Niet onlogisch, maar een klein beetje meer tijd voor uitleg en service kan voor beide partijen winst zijn.

Amazing:)

They were very helpful with the process of renting my first apartment in the Netherlands!

• Poleciłbyś nas? Tak
  • Niedostępne

Slechte communicatie en slordig.

Informatie wordt extreem laat gedeeld. Bijna alle gedeelde informatie is opgevolgd met extra mails om fouten uit de eerste mails te corrigeren. Pas een dag voor de sleutel overdracht werd informatie over de zaken die je zelf moet regelen verstrekt.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Laag Soeren

duidelijk wat betreft de toewijzing en huur overeenkomst

Sleuteloverdracht ging niet naar wens. Schemerig/donker. Niet alles gecontroleerd De man had weinig tijd. Er werd ook niets uitgelegd. De woning was erg vies/vet,5 jaar niets aan gedaan NU IS HET APPARTEMENT PRACHTIG

mijn ervaring was uitstekend

ik en mijn vriendin kregen snel al een huisje toegewezen, daarna ging het als een sneltrein, bezichtiging en sleutel overdracht. alles werd goed uitgelegd als wij vragen hadden konden wij altijd bellen en werden dan altijd vriendelijk te woord gestaan.

Slechte communicatie

De dhr. Milad Alio, is een ondergeschikt in zijn huidige functie als eind inspecteur. De communicatie met hem lieten veel te wensen over. Ook de communicatie tussen kantoor en de uiteindelijke eind inspecteur Lieten teveel wensen over. Waardoor de goede lange ervaringen met REBO Verhuur Deventer naar een eindoordeel Die negatief is te noemen.

Jammer dat ik geen 0 sterren kan selecteren

Zeer onvriendelijk DisRespectvol Onprofessioneel Duur in verhouding met kwaliteit Meerde klanten maken het zelfde mee en ik ben niet de enige dus Zodra je een contract tekent zit je vast en wordt er niet naar oplossingen gekeken

Duidelijke communiactie

Ik heb een huurwoning via de REBO gehuurd, vanaf het eerste cntact tot het moment dat we de sleutel kregen was de communicatie hardstikke prima!

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Deventer

Tot zover een zeer prettige ervaring

Vanaf het eerste moment goede communicatie. Dank aan mevrouw Pierens!

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Amsterdam

Ze hebben kennis van zaken.

De kennis van de verhuur woningen is duidelijk, maar voor een computer leek is het niet eenvoudig om je in te schrijven bij de Rebo

Good

Was quick and efficient. The agent could not speak English and I don't speak Nederlands. That was a constraint - but it was managed by the leaving tenant who served as translator.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Amsterdam

Snel en correct

Snel en correct verholpen. Kundig en precies gemaakt.

• Informatieverstrekking
  • Met welke vestiging heeft u contact gehad? N.v.t.

Nette service

Duidelijke informatie Vriendelijke sleuteloverdracht Jammer dat de beoordeling van mijn aanvraag twee weken duurde Verder geen aanvullingen

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Laag Soeren

geen professionele organisatie

REBO heeft kapotte tag geleverd en het duurde vele weken voordat de technische dienst van REBO reageerde op mijn verzoek voor een ik een nieuw kon krijgen. Daarnaast was een van de sleutels verbogen; ik moest zelf een nieuwe gaan halen ergens in Utrecht. gelukkig wel op kosten van REBO. Na 8 weken was de organisatie er nog niet in geslaagd een nieuw naambordje op de brievenbus te doen. Mevrouw Josette Landskroon reageert wel snel op mijn mails.

Hanzeboulevard 18

3825 PH Amersfoort

Over team verhuur

REBO is een full-service vastgoedpartner met ruim 180 vastgoedspecialisten in huis; een breed opgeleid, gedreven team met een schat aan ervaring. Met een groot landelijk netwerk, kennis van de (lokale) markt en jarenlange ervaring zorgen we dagelijks voor goed gefundeerde vastgoedoplossingen. Ongeacht het vraagstuk staan we op elk moment in de vastgoedcyclus voor je klaar, of het nu gaat om nieuwbouw, beheer, verkoop, uitponden, verhuur of taxatie. Binnen REBO is er altijd een dienst die waarde toevoegt.

Over REBO Vastgoed Groep

REBO Huurwoning maakt deel uit van REBO Groep BV. REBO Groep BV (kvk 09-039351) is een betrokken en professionele partner op het gebied van Vastgoed, VVE Management en Woning- en Bedrijfsmakelaardij. REBO Groep heeft vestigingen in: Laag-Soeren, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Deventer, Dieren, Doetinchem, Doetinchem De Steck, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. REBO Groep is een onafhankelijk familiebedrijf, opgericht in 1976. Haar hoofdkantoor staat in Laag-Soeren en er werken 138 enthousiaste en vakkundige mensen.