Snelle reactie

Na het aanleveren van flink wat papierwerk hadden we vrij snel antwoord. De persoonlijke uitleg op het kantoor vond ik erg prettig.

fijne afwikkeling.

Alles ging goed. Alleen jammer dat het gasfornuis zo ontzettend verwaarloosd is. Echt niet meer schoon te krijgen.

Excellent Service

The options REBO provided to me are good and they have good number of apartments for rent. They provided a good rental apartment for me and my family to live. A big Thanks to the REBO team.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Utrecht

Klantvriendelijk, goede service, snelle reactie. Heeft ons perfect geholpen met het vinden van een woning

• Informatieverstrekking
  • Met welke vestiging heeft u contact gehad? N.v.t.

Zeer goed bedrijf

Tot op heden zeer meegaand geen problemen en etc

Prettig contact !

Vriendelijke personeel , service goed , behalve klacht rioollucht , nog steeds niet op gelost. ( bericht gekregen 17/6 dat men komt kijken en oplossen ?)

vriendelijk doch afstandelijk.

vlotte verwerking. Bij een huuraanvraag wordt wel erg veel informatie opgevraagd. Vindt de borg die men moet betalen als ondernemer onevenredig hoog. is 3x zo hoog als voor een normale huurder, wat het verschil ook moge zijn.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Amersfoort

Snelle en duidelijke reacties.

Mijn contactpersoon was duidelijk en goed bereikbaar via mail. Nette woning gevonden met een zorgvuldige overdracht.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Deventer

Snelle reacties en goede service

Snelle antwoorden op mijn vragen. Goede dienstverlening m.b.t. huurwoning.

Super snel en heel goed

Goeie en heel snelle hulp bij een mooie woning

Professioneel en vriendelijk.

Ook een hele prettige en uitgebreide 'incheck' gehad bij de sleuteloverdracht. Wel veeleisend als het gaat om documenten/ingangseisen voor huurders.

Zeer vriendelijk, duidelijke communicatie

Positieve ervaring

Over algemeen goed

Het op tijd komen op afspraken is een punt van kritiek. Van de in totaal 3 afspraken is het 1x voorgekomen dat de afspraak redelijk op tijd was. Eerste afspraak ging zelf niet eens door omdat er niemand kwam opdagen. Dit is ook de rede waarom ik niet hoger heb gescoord dan een 6.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Utrecht

Snelle en goede afhandeling van zaken

Aangenaam

Klantvriendelijkheid na aanleiding van telefonisch contact voor vragen ed worden netjes afgehandeld, informatie is duidelijk en wanneer er afspraken met bedrijven waar REBO zaken mee doet voor onderhoud kort worden gemaakt wordt snel geregeld.

• Informatieverstrekking
  • Met welke vestiging heeft u contact gehad? N.v.t.

Excellent experience

Great experience in our search for a house in Utrecht, very professional service and stuff is extremely helpful

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Utrecht

Er is actief met mij mee gezocht naar een passende woning

Meerdere plezierig verlopen bezichtigingen, op basis waarvan actief met mij is mee gezocht. Resultaat is een passende woning op goede locatie.

Heel Goed.

Vriendelike diens voor expats.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Amersfoort

Nette woning echter wel wat opmerkingen

Overdracht, tot stand komen huur zeer tevreden Echter de toiletten (potten) zijn verouderd en vies met kringen die er niet uitwillen.... wij voelen ons hier zeer ongemakkelijk bij

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Laag Soeren

Goede en duidelijke service.

N.v.t.

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Amersfoort

Mooi appartement maar communicatie kan beter

Het eerste contact met Rebo verliep ondanks dat wij nog in een ver buitenland verbleven prima en vriendelijk. Nadat wij de woning door onze dochter hadden laten bezichtigen besloten wij tot huur over te gaan. Eenmaal in Nederland hebben wij de woning pas gezien en waren niet teleurgesteld. Een mooi ruim appartement met helaas een tamelijk gedateerde keuken. De communicatie over hoe wij de woning zouden krijgen, d.w.z. de staat van overdracht verliep echter erg onduidelijk. De medewerkster verhuur, de vorige huurder en uiteindelijk degene van de technische dienst die de sleuteloverdracht begeleide hadden alle drie verschillende informatie. Dit varieerde van de staat waarin de vorige bewoner de woning kreeg is niet bekend, tot alle behang moet eraf tot, als het behang is overgeschilderd met witte verf is het goed ..... Het is uiteindelijk door medewerker van de vorige bewoner het tweede geworden zodat we na veel schoonmaakwerk van behanglijm en behangresten en reparatie van krasen en putten de wanden met redelijk resultaat konden schilderen. Onduidelijkheid is echter gebleven. Alles gaat over teveel schijven, verhuurmedewerker, technische dienst, onderhoudsbedrijf (onderhoud afgekocht) waardoor opdrachten en verzoeken verminkt worden doorgegeven of (lang onbeantwoord blijven) en beloftes niet of pas na lange tijd worden nagekomen. Zo zou de oven eerst worden vervangen, toen worden gerepareerd en toen plotseling toch vervangen (was ook nodig trouwens) en werd eerst een nieuw rekje voor de oude vaatwasser gestuurd en toen plotseling aangekondigd dat een heel nieuw apparaat werd geleverd (is ook een verbetering trouwens). Verschillende verzoeken blijven in tussen liggen en de meest irritante daarvan is nog wel het al een maand ontbreken van de afstandbediening voor de parkeergarage. Al met al voldoende door het appartement zelf en de ligging daarvan vlak bij het OV en in een goede wijk maar veel verbeterpunten in de bedrijfsvoering.

Friendly and helpful

Nicole was very friendly and helpful, all the relevant information was given to us, however we are still waiting for someone to contact us with regards to the repairs identified in in the key exchange

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Utrecht

Geen gedoe, gewoon een eerlijke verhuurder!

Prettig en snel in contact, heldere procedure en in verwachtingen. Correcte afhandeling van vragen. Fijn meedenken met mij als huurder.

Deskundig en vriendelijk

• Met welke vestiging heeft u contact gehad? Laag Soeren

I will rate it very good once you are shortlisted

Good experience. Things move very swiftly once you are shortlisted for an accommodation.

Hanzeboulevard 18

3825 PH Amersfoort

Over team verhuur

REBO is een full-service vastgoedpartner met ruim 180 vastgoedspecialisten in huis; een breed opgeleid, gedreven team met een schat aan ervaring. Met een groot landelijk netwerk, kennis van de (lokale) markt en jarenlange ervaring zorgen we dagelijks voor goed gefundeerde vastgoedoplossingen. Ongeacht het vraagstuk staan we op elk moment in de vastgoedcyclus voor je klaar, of het nu gaat om nieuwbouw, beheer, verkoop, uitponden, verhuur of taxatie. Binnen REBO is er altijd een dienst die waarde toevoegt.

Over REBO Vastgoed Groep

REBO Huurwoning maakt deel uit van REBO Groep BV. REBO Groep BV (kvk 09-039351) is een betrokken en professionele partner op het gebied van Vastgoed, VVE Management en Woning- en Bedrijfsmakelaardij. REBO Groep heeft vestigingen in: Laag-Soeren, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Deventer, Dieren, Doetinchem, Doetinchem De Steck, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. REBO Groep is een onafhankelijk familiebedrijf, opgericht in 1976. Haar hoofdkantoor staat in Laag-Soeren en er werken 138 enthousiaste en vakkundige mensen.