3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Appartement niet schoon opgeleverd. Geen voorinspectie gedaan voordat wij kwamen. Dezelfde vergane manderijn (!) lag er nogsteeds na 1e bezichtiging, kortom niet naar omgekeken. Filters niet schoongemaakt, koelkast muf. Naamplaatje laat nu al 8(!) weken op zich wachten. Kortom; Genoeg verbeterpunten om een woning met een prettiger gevoel te betreden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Everything was good. So far I have no comments/complaints. Good job!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gewoon goed, zoals het hoort, en dat geeft goed gevoel en vertrouwen: nette communicatie, erg snelle reactie (sneller dan ik zou verwachten, bijv dezelfde dag of zodra de mail de volgende ochtend wordt gelezen als ik s avonds iets stuur). Ik wordt altijd aangesproken als ‘mevr’ en ‘u’ , dat is logisch natuurlijk en hoort zo, voor mij persoonlijk hoeft dat dan weer niet...

4 sterren: goede service, goed behandeld

VRIENDELIJK CONTACT MET DEZE DAME.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Makkelijk telefonisch bereikbaar en snelle reparaties.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vlot, gericht en vriendelijk aan de juiste woning geholpen. Meer dan tevreden over de service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Eens we een woning aangeboden kregen verliep alles zeer vlot, maar tot die tijd ging de communicatie wel eens mis. Informatie kregen we uitsluitend via kant en klare e-mails.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De communicatie met de dame van kantoor (Mechteld van den Berg) was fantastisch. Zij reageert uiterst vlot op mails en heeft me zeer goed en vakkundig geholpen. Vandaar de hoge score op het gebied van communicatie. De informatieverstrekking was daarentegen dramatisch. De meneer die de sleuteloverdracht verzorgde was meer dan twintig minuten te laat en had geen tijd om dingen uit te leggen. De gehele sleuteloverdracht was uiterst chaotisch en zeker geen goede reclame voor REBO, helemaal niet na de prettige ervaring die ik tot dan toe had met de dames van kantoor.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Helaas kan ik nog geen oordeel geven wat betreft de deskundigheid .

• Deskundigheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vind wel dat de technische dienst heel langzaam reageert.

Goed!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Netjes geholpen maar zijn wel dingen die nog niet goed werken zoals video Bel buiten deur klemt afzuig systeem veel herrie maar verder alles. is naar wens mvrg

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Mooie woning, goed afgewerkt en opgeleverd. De communicatie verliep wat moeizaam. Bij toewijzing geregeld moeten nabellen. Waren slecht bereikbaar.

• Deskundigheid N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het huis ziet er prima uit. Erg tevreden over, ook de sleuteloverdracht was prettig. Het contact daarvoor hebben wij als erg onflexibel ervaren. Er was nergens enige ruimte om met ons mee te denken. Hierbij gaat het bijvoorbeeld over de dag van de start van de huur, hoe het werkt met borg en een buitenlandse werkgever, de exacte datum van de sleuteloverdracht. Alles stond zo muurvast dat wij hoog en laag konden springen, maar er niets mogelijk was en het ons in een lastig parket heeft gebracht qua planningen.

Hanzeboulevard 18

3825 PH Amersfoort

Over team verhuur

REBO is een full-service vastgoedpartner met ruim 180 vastgoedspecialisten in huis; een breed opgeleid, gedreven team met een schat aan ervaring. Met een groot landelijk netwerk, kennis van de (lokale) markt en jarenlange ervaring zorgen we dagelijks voor goed gefundeerde vastgoedoplossingen. Ongeacht het vraagstuk staan we op elk moment in de vastgoedcyclus voor je klaar, of het nu gaat om nieuwbouw, beheer, verkoop, uitponden, verhuur of taxatie. Binnen REBO is er altijd een dienst die waarde toevoegt.

Over REBO Vastgoed Groep

REBO Huurwoning maakt deel uit van REBO Groep BV. REBO Groep BV (kvk 09-039351) is een betrokken en professionele partner op het gebied van Vastgoed, VVE Management en Woning- en Bedrijfsmakelaardij. REBO Groep heeft vestigingen in: Laag-Soeren, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Deventer, Dieren, Doetinchem, Doetinchem De Steck, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. REBO Groep is een onafhankelijk familiebedrijf, opgericht in 1976. Haar hoofdkantoor staat in Laag-Soeren en er werken 138 enthousiaste en vakkundige mensen.