4 sterren: goede service, goed behandeld

Jammer dat een makelaar de tussenpersoon was. Verschrikkelijke slechte communicatie ervaren. Contact met jullie was een opzienbarende verbetering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Er worden onterecht veel te veel persoonlijke gegevens gevraagd,gegevens die niet relevant zijn voor het huren van een woning en lijken op kikken op paarse krokodillen.

Prima!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ben totaal niet tevreden over de staat waarin mijn woning gehaast is opgeleverd. Hierdoor loop ik dus ook vertraging op met mijn verhuizing. Er was toegezegd dat de woning 'als nieuwbouw' zou worden opgeleverd. Bij de sleuteloverdracht blijken nu de meeste zaken niet te zijn opgepakt. Ik heb ook niet alle sleutels ontvangen. Ik verwacht wel een passende oplossing voor de kosten die ik nu extra moet maken door deze vertraging. Bovenstaande is ook gemeld en bekend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In het begin wat onduidelijkheid over wanneer er een toewijzing werd gedaan over een huurwoning. Later bleek dat er "pas" actie wordt ondernomen bij het overhandigen van een kopie verkoop eigen woning.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Contact gehad met meneer Jubbega, snelle gang van zaken, goede communicatie en een ontzettend fijne woning!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Netjes geholpen met de afhandeling van de aanvraag

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Communicatie, deskundigheid en informatieverstrekking is prima! In het totaal oordeel heb ik de staat van de woning meegenomen bij de sleuteloverdracht.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Heel erg goed! Vaak snel een reactie op de mail en bij sleuteloverdracht uitgebreid informatie gehad.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Rebo, in haar functie van beheerder in dienst van de eigenaar, behartigt de belangen van deze opdrachtgever. Dat deze opdrachtgever maximaal rendement wenst te halen uit haar bedrijfsvoering is evident. Hiervoor zijn procedures opgesteld welke wellicht juridisch en theoretisch verklaarbaar zijn maar pragmatisch niet altijd tot het gewenste resultaat leiden. Face to face geeft vaak beter resultaat. Onze ervaring met Rebo is positief, meldingen worden correct verwerkt, afspraken worden nagekomen en wij worden op een correcte en vriendelijke wijze geïnformeerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij willen nog wel even mededelen,dat de vorige bewoner het niet netjes heeft achtergelaten.veel viezigheid!!Dit heeft ons al veel tijd gekost om het eerst schoon te maken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Toen we eenmaal aan de voorwaarden voldeden werden we erg snel geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Positief, snel geholpen en duidelijke communicatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn hartstikke goed geholpen door de medewerkers. De afspraken voor de bezichtiging waren goed verlopen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijke en kundige medewerk(st)ers, fijne bezichtiging gehad, oplevering woning accuraat en deskundig, hoog serviceniveau, super! Verademing in vergelijking met mijn vorige verhuurder (MVGM).

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Heeeeel slecht... Weet niet, kan niet, mag niet. Totaal niet meewerkend. Dure huur maar slechte service. Afspraken niet nakomen. Vieze woning, geen nieuwe toiletbrillen, stront in de potten, kortsluiting tuinverlichting, geen werkende wasmachine kraan in bijkeuken, een garage deur die niet op slot kan, vuilcontainers die vol zitten met vuil van de vorige huurder, en ga zo maar door.... Kortom 1 grote deceptie en verdriet. En dat voor 880 euro per maand en nu al 1300 euro huur tevoren betaald...

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer duidelijk in communicatie en super snel in de afhandeling van vragen. Zeer professionele aanpak bij de woningoverdracht met een duidelijke rapportage. Kleine mankementen werden allemaal onmiddellijk gerepareerd. Om dit zo te houden geef ik een 9 maar natuurlijk is dit een 10 waard.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke mensen, zeker in mijn situatie was er veel begrip.

Hanzeboulevard 18

3825 PH Amersfoort

Over team verhuur

REBO is een full-service vastgoedpartner met ruim 180 vastgoedspecialisten in huis; een breed opgeleid, gedreven team met een schat aan ervaring. Met een groot landelijk netwerk, kennis van de (lokale) markt en jarenlange ervaring zorgen we dagelijks voor goed gefundeerde vastgoedoplossingen. Ongeacht het vraagstuk staan we op elk moment in de vastgoedcyclus voor je klaar, of het nu gaat om nieuwbouw, beheer, verkoop, uitponden, verhuur of taxatie. Binnen REBO is er altijd een dienst die waarde toevoegt.

Over REBO Vastgoed Groep

REBO Huurwoning maakt deel uit van REBO Groep BV. REBO Groep BV (kvk 09-039351) is een betrokken en professionele partner op het gebied van Vastgoed, VVE Management en Woning- en Bedrijfsmakelaardij. REBO Groep heeft vestigingen in: Laag-Soeren, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Deventer, Dieren, Doetinchem, Doetinchem De Steck, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. REBO Groep is een onafhankelijk familiebedrijf, opgericht in 1976. Haar hoofdkantoor staat in Laag-Soeren en er werken 138 enthousiaste en vakkundige mensen.