4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles is heel soepel en correct verlopen vanaf eerste aanmelding tot sleuteloverdracht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

In eerste stadium, bij zoeken naar een huis, goed bereikbaar, vriendelijk en informatief. Na tekenen van het contract is het contact echter belabberd geweest. Mails worden traag beantwoord, inspectie gebeurt onnauwkeurig en reparaties laten op zich wachten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles verliep vlot en in goed overleg. De herstelwerkzaamheden i.h.k.v. onderhoud van de woning zijn ook conform afspraak uitgevoerd. Prettig, waarvoor hartelijk dank.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb een e-mail gestuurd over een gebrek. Dit op verzoek van mij telefonisch contact. En daar heb ik nog steeds geen reactie op gekregen. We zijn nu 4 A 5 weken verder.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles rondom het regelen van contract en sleuteloverdracht is prima verlopen. Ik ben heel blij met het huis, het ziet er mooi uit. Badkamer, keuken en toilet zijn ook wel echt mooi vind ik. Er werd duidelijk gecommuniceerd over alle zaken. Ik beveel jullie zeker aan, heb al tegen veel mensen gezegd dat ze zich moeten inschrijven aangezien dit het eerste huis was waar ik me op inschreef en het dus meteen gelukt is. Wel waren er wat tegenslagen (hoort uiteraard wel bij nieuwbouw): Er zat beton in mijn doucheput, gelukkig had ik hem getest voor ik verhuisde. Dit werd overigens echt super snel opgepakt, wel vervelend dat er iets van 15 verschillende bouwvakkers voor over de (net nieuw gelegde) vloer moesten komen. Was gelukkig wel netjes afgedekt en er is een schoonmaker langsgekomen achteraf. Verder heb ik sinds 8 dec al een storing aan mijn ventilatiesysteem. Ik heb contact gehad met next nrg. Twee weken lang was het niet duidelijk wat ermee zou gebeuren, ik kreeg er geen terugkoppeling over. Ik heb de technische dienst van REBO en ik heb iemand van jullie receptie erbij betrokken en ik moet zeggen dat zij allebei meteen actie hebben ondernomen, om te zorgen dat ik wel werd teruggebeld. Ik begreep van next nrg dat zij de melding hadden doorgezet en ik eigenlijk door een andere partij benaderd zou moeten zijn. Laatste wat ik gehoord heb is dat het bij itho daalderop ligt, maar zij hebben nog niets laten horen. Nog even afwachten dus.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede opvolging vanuit Jesse en collega’s kantoor! Wacht echter nog wel op follow-up vanuit technische dienst voor openstaande items. Kan natuurlijk ook aan de feestdagen liggen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Er was mij toegezegd dat er ook een afwasmachine zou komen, die heb ik nog niet maar ik heb er alle vertrouwen in dat deze wel komt. Ik vind de keuken heel fijn, mooi en compleet! De ramen zijn sterk veroudert en heeft daardoor mankementen dat de roosters niet meer werken en dat er zelfs ramen niet op slot kunnen en dat er een stok tussen de schuivende delen moet komen. Hiervoor is er een monteur langs geweest en heeft niet alles kunnen oplossen. Waar ik me zorgen om maak is dat jaarlijks de huurprijs maximaal omhoog gaat. Ik zou hier heel graag voor een hele lange tijd in willen wonen, maar of dat ook betaalbaar blijft is de vraag. De communicatie verloopt verder prima.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben zeer tevreden over de woning. De woning is mooi, schoon en prettig om in te wonen. De reden dat ik de algehele beoordeling wat lager in gezet heb is omdat ik op mijn mails geen antwoord krijg. Ik had wat gebreken aan de woning doorgegeven en toen zijn monteurs onaangekondigd langsgekomen. Ook wil ik graag mijn rekening wijzigen voor het afschrijven van de huur, maar tot dusver geen reactie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle service en op maat. Uitgebreide screening welk veel info vergt maar hierdoor wel tot een mooi persoonlijk resultaat leidt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Klacht ingediend dat de woning niet voldeed aan de omschrijving op de website (wanden waren niet gewit) - kreeg antwoord terug (na herhaalde emails) dat daar "geen rechten aan ontleent kunnen worden" en dat ik maar blij moest zijn ivm de lage huurprijs - jammer vanuit een machtspositie. Verder is de woning prima in orde.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ben zeer tevreden tot nu toe.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Communicatie kan beter zijn, informatie komt vaak te laat

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig ervaring met Rebo vastgoed!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De vestiging moet Dieren zijn echter deze staat niet in de lijst.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben een hele prettige woning/appartement aangeboden gekregen aan de Ruimzichtlaan in Doetinchem. Alleen de badkamer viel ons wat tegen, niet helemaal in overeenstemming met het begrip Urban Villa.

Hanzeboulevard 18

3825 PH Amersfoort

Over team verhuur

REBO is een full-service vastgoedpartner met ruim 180 vastgoedspecialisten in huis; een breed opgeleid, gedreven team met een schat aan ervaring. Met een groot landelijk netwerk, kennis van de (lokale) markt en jarenlange ervaring zorgen we dagelijks voor goed gefundeerde vastgoedoplossingen. Ongeacht het vraagstuk staan we op elk moment in de vastgoedcyclus voor je klaar, of het nu gaat om nieuwbouw, beheer, verkoop, uitponden, verhuur of taxatie. Binnen REBO is er altijd een dienst die waarde toevoegt.

Over REBO Vastgoed Groep

REBO Huurwoning maakt deel uit van REBO Groep BV. REBO Groep BV (kvk 09-039351) is een betrokken en professionele partner op het gebied van Vastgoed, VVE Management en Woning- en Bedrijfsmakelaardij. REBO Groep heeft vestigingen in: Laag-Soeren, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Deventer, Dieren, Doetinchem, Doetinchem De Steck, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. REBO Groep is een onafhankelijk familiebedrijf, opgericht in 1976. Haar hoofdkantoor staat in Laag-Soeren en er werken 138 enthousiaste en vakkundige mensen.