4 sterren: goede service, goed behandeld

Het traject is goed gelopen tot de oplevering. Daarna is er weinig respons op die zaken die niet lopen. Appartement niet goed afgewerkt, lekkages, lift in gebouw werkt niet terwijl er verhuisd moet worden. Erg vervelend.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Communicatie vooraf vaak te laat en regelmatig ondeskundig. Ondanks dat wel altijd netjes en beleefd. Antwoorden laten weken op zich wachten. Oplevering ook beleefd en netjes, maar wederom niet erg deskundig. Vaststaande tijden en contracten erg star, geen ruimte voor flexibiliteit!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Rebo is zeer traag na het melden van een klacht/storing aan de woning. Wij hebben onze huidige woning in Epse op 30-5 in ontvangst genomen, met deze oplevering zijn er diverse punten besproken die hersteld moeten worden. Hier een mail van gehad als bevestiging, maar tot op de dag van vandaag, 11-6, nog steeds niemand gezien of gehoord...

Alles verliep prima.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goed contact gehad met een van de werknemers.rustig en luisterend persoon. Ik kon altijd bellen voor vragen, was nooit een probleem. Werkzaam bij Makelaar Rebo in Utrecht. Voor een huurwoning op de Operettelaan. Wij zijn zeer tevreden!!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Huisje mager geoutilleerd en afgewerkt. Overigens goede lokatie ,ruime tuin en ik ben bezig er iets moois van te maken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn dik tevreden met onze nieuwe woonplek en de service en het contact met REBO vastgoed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goede ervaringen met uw werknemers. Ik vind t echter wel opmerkelijk in welke staat ik mijn nieuwe woning heb gekregen en hoe weinig Rebo vindt dat zij iets moeten verbeteren. Ik snap dat klein onderhoud voor de huurder is, maar heel veel.klein onderhoud maakt mijn kostplaatje nu wel erg hoog. Dat is jammer.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Informatieverstrekking N.v.t.

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik vond dat er slecht werd gecommuniceerd. Er werden dingen beloofd die niet werden nagekomen. Ik moest steeds zelf bellen om te vragen hoe het er voor stond. Ik voelde mij een lastige zeur en geen klant.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Alle vebeteringen zijn uitgevoerd.Rond het betrekken van de woning is de communicatie niet helemaal goed gegaan maar dat is daarna allemaal goedgekomen..

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn indruk van REBO Huurwoning is zeer positief. Ik ben altijd snel en goed te woord gestaan en daarom ook zeer tevreden. Daarnaast is er bij oplevering van de woning zeer kritisch naar de staat van de woning gekeken en zijn alle kleine gebreken gelijk opgelost.

Klantgericht en snel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Huis is slecht opgeleverd. Gehele woning is niet voorzien van plinten terwijl dat wel belooft was. Verscheidene sluitingen van deuren en raamwerk werken niet naar behoren. De nieuwe wc en keuken zijn wel erg mooi geworden en ook netjes dat daar gelijk gesaust is.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dankjewel voor de hele fijne communicatie en actie! Dankzij jullie hebben wij nog net op tijd een huurhuis kunnen vinden. Ik zal Rebo dan ook aan iedereen aanraden.

• Deskundigheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

REBO heeft me snel en adequaat geholpen. Het huis is gesitueerd in een mooie, levendige omgeving. De communicatie vanuit REBO is duidelijk en snel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geregeld, redelijk snel de zaken opgepakt!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

In de woningen die we aangeboden kregen werd echt gelet op onze wensen. Daardoor kreeg ik het idee dat onze contactpersoon ons goed ' in beeld ' had. Eenmaal in de woning getrokken, moet je als huurder erg achter de te repareren onderdelen van de woning aan en dat valt me dan weer iets tegen.

Hanzeboulevard 18

3825 PH Amersfoort

Over team verhuur

REBO is een full-service vastgoedpartner met ruim 180 vastgoedspecialisten in huis; een breed opgeleid, gedreven team met een schat aan ervaring. Met een groot landelijk netwerk, kennis van de (lokale) markt en jarenlange ervaring zorgen we dagelijks voor goed gefundeerde vastgoedoplossingen. Ongeacht het vraagstuk staan we op elk moment in de vastgoedcyclus voor je klaar, of het nu gaat om nieuwbouw, beheer, verkoop, uitponden, verhuur of taxatie. Binnen REBO is er altijd een dienst die waarde toevoegt.

Over REBO Vastgoed Groep

REBO Huurwoning maakt deel uit van REBO Groep BV. REBO Groep BV (kvk 09-039351) is een betrokken en professionele partner op het gebied van Vastgoed, VVE Management en Woning- en Bedrijfsmakelaardij. REBO Groep heeft vestigingen in: Laag-Soeren, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Deventer, Dieren, Doetinchem, Doetinchem De Steck, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. REBO Groep is een onafhankelijk familiebedrijf, opgericht in 1976. Haar hoofdkantoor staat in Laag-Soeren en er werken 138 enthousiaste en vakkundige mensen.