Louter positieve ervaringen

Ostrica belooft niks te veel. Gewoon super tevreden over duidelijke uitleg bij vragen over wat dan ook.

snelle reactie

Mijn ervaring met Perlas/Ostrica is goed, ze reageren snel en deskundig.

Degelijk, betrouwbaar en contentieus

De contacten met Ostrica zijn altijd professioneel, snel en accuraat. Ik stel het op prijs dat je ook altijd een goede terugkoppeling krijgt en bij onttrekking gewezen wordt op eventuele consequenties voor de lange termijn. Men houdt zich voorbeeldig en wet- en regelgeving die voor dit soort instellingen ook terecht geldt.

Mijn portefeuille herstelt goed

In maart daalde mijn Ostrica portefeuille minder hard dan mijn portefeuille elders. Blij met de beschermingsstrategie van Ostrica.

Snel & klantgericht

Er moesten wat aanpassingen gebeuren in mijn account. Dit is zeer snel gedaan en vragen werden snel beantwoordt. De persoonlijke aanpak van Ostrica spreekt mij erg aan.

betrouwbaar beleggen

we hebben niet veel ervaring met beleggen. op advies van ervaren beleggers voor Ostrica gekozen.

• Bereikbaarheid N.v.t.

Goed contact

Op tijd de kwartaal delen

• Klantvriendelijkheid

Stabiel rendement in rustige maar zeker ook in roerige tijden

Beschermd beleggen geeft een stabiel rendement over langere periode, maar daarmee ook vooral rust.

• Klantvriendelijkheid

geen zorg, wel rendement.

geen zorg, wel rendement. al 12 jaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd goed contact en vertrouwelijk!

4 sterren: goede service, goed behandeld

denkt mee met persoonlijke situatie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een vlotte afwikkeling en toelichting omtrent geschiktheidsverklaring.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pas sinds een paar jaar belegger bij Ostrica. Voor gekozen vanwege het afdekken van risico, op een manier die ik zelf nooit zou kunnen , mij bijzonder aansprak. Het is voor mij nog niet de "kip met de gouden eieren". Maar ik slaap in ieder geval rustig en kijk slechts 1 a 2x per jaar naar de resultaten, wetende dat een goed team voortdurend over mijn ondernemend vermogen waakt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer duidelijk en correct goede begeleiding van de tussen persoon frank vogel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het resultaat van de beleggingen over de afgelopen 12 jaar is boven MSCI index. De service is betrouwbaar en goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De directeur vermogensbeheer antwoord snel en concreet. zelfs in het weekend. Heel bijzonder!!! Bente heeft mij uitstekend en heel concreet geholpen. Heel geduldig. Naderhand ook nog gecheckt of ik goed met de nieuwe site aan de slag kon. Klasse!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het zijn moeilijke tijden om de beurzen en dat weerhoudt mij een hoge score te geven. Tot 2016 was het ook erg goed maar de laatste jaren is het wat moeilijker qua rendement. Voor al het overige veel lof.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heden contact over een inlogprobleem, dhr. van Ling met een onvoorstelbaar geduld aan mij als internet leek uitgelegd hoe te handelen, PERFECT!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Professor JH Bavincklaan 2

1183 AT Amstelveen

Over Ostrica

Ostrica biedt vermogensbeheerdiensten op maat voor zowel particuliere als institutionele klanten. Onze beleggingsoplossingen zijn ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende doelstellingen van onze relaties, of ze nu streven naar groei, inkomen of behoud van vermogen. We beleggen het vermogen van onze klanten direct via vijf beleggingsprofielen in onze zes eigen, actief beheerde fondsen. Onze aanpak combineert geavanceerde kwantitatieve strategieën met de beste technologie én menselijke expertise om door de complexiteit van financiële markten te navigeren. Deze unieke combinatie stelt ons in staat om efficiënt bruikbare inzichten te verkrijgen én te benutten. Ons team combineert de expertise van doorgewinterde professionals met de frisse blik van nieuw talent, waardoor een sterke mix ontstaat die onze capaciteiten versterkt. Onafhankelijk Na jaren experimenteren op onze zolderkamer, zijn we in 1997 begonnen met een nieuw, eigenwijs en op ratio gebaseerd bedrijf: Ostrica. Sinds 2007 staan we op eigen benen nadat we onderdeel zijn geweest van Old Mutual. Dit zorgt voor continuïteit en betrokkenheid. Onze oprichters beleggen daarnaast hun eigen vermogen via Ostrica. Zo zijn uw en onze belangen gelijk geschakeld. Slim Sinds onze oprichting gebruiken we een zelf ontwikkeld kennis- en waarderingssysteem dat continu kijkt naar welke bedrijven het meest aantrekkelijk zijn om in te beleggen. Dagelijks analyseren we ruim 20.000 aandelen en 80.000 obligaties, voldoende keuze dus om ons actieve beschermingsbeleid te kunnen uitvoeren. Door middel van ons unieke mens-en-machine concept realiseren we een optimaal rendement tegen een aanvaardbaar risico. Maatwerk Voor iedere belegger heeft Ostrica een passende strategie; van defensieve strategieën voor vermogensbehoud, inkomensstrategieën voor een aanvulling op het inkomen tot offensieve strategieën geënt op toekomstig inkomen. Samen met u inventariseren we uw financiële doelstellingen, om een strategie op maat te ontwikkelen.