Uitstekende service, zeer klantvriendelijk en mijn dossier tot volle tevredenheid afgehandeld.
Wij zijn door U naar volle tevredenheid geholpen.
We zijn zeer positief verrast over de betrokkenheid, het enthousiasme en het meedenken van alle medewerkers !
Mark luistert heel goed om eerst de zaak volledig te begrijpen en van verschillende invalshoeken te bekijken. Hij overlegt eerst zorgvuldig met de cliënt om vervolgens in juridische taal de zaak sterk te verwoorden.
Goed en professioneel bedrijf !
Met veel genoegen beveel ik dit Advocaten bureau aan. Het was voor mij een nieuwe ervaring en gezien de korte tijd waarin mijn zaak gedaan moest worden, heeft mevrouw van den Adel mij gerust gesteld en duidelijke adviezen gegeven wat voor mij goed te begrijpen was. Daarom alleen al zou ik haar en dit Advocatenkantoor aanbevelen!....Echt toppie!!
Wij zijn heel erg goed geholpen door mevrouw van den Adel en zijn haar ook heel dankbaar dat het allemaal op een goede manier is afgelopen dankzij haar :)
Volgens mij was het wel goed. Ik heb verder geen ervaring met advocaten maar vond het goed gaan. Ben ook geholpen daar Gerna van den Adel.
Goed, deskundig en snel geholpen!
Nare ervaring met een andere advocaat en overgestapt naar mevrouw Gerna van den Adel. Ik geef niet snel een 10 maar dit was meer waard dan een 10!! Ik ben zeer tevreden, dankbaar en onder indruk van de dienstverlening. Tevens wil ik Conny bedanken voor haar inzet. Heel erg bedankt voor jullie steun en deskundigheid!!
Plezierig contact, heldere uitleg, behulpzaam en supersnel!
Prettig geholpen in deze vervelende situatie, met als resultaat toch nog een beter financieel vooruitzicht.
Top ervaring Els heeft ons heel goed geholpen!
Zeer deskundige professionele adviezen en begeleiding.
Top kwaliteit en grote mate van rust en betrokkenheid die ik kreeg. Ik beveel jullie van harte aan !
Oude Veer 1
3351 AH Papendrecht