Duidelijk, snel, behulpzaam.
Ik heb mevr. De Kuipers paar weken geleden benaderd om mij te helpen met een zaak. Gelijk ging ze werk van maken. Ik ben heel erg dankbaar aan haar voor de manier waarop ik geholpen werd en de communicatie is zo goed. Ik kan het eigenlijk niet met woorden uitleggen. Maar ze is zeker aan te raden.
Mijn ervaring met Karakter Advocaten heb ik ervaren als zeer prettig en professioneel.
De ervaring die ik met karakter advocaten heb is erg goed. De hulp was erg goed. Zo ook het contact zowel via de mail als telefonisch. Nogmaals heel erg bedankt.
Gelukkig weinig ervaring, Maar vertrouw mevrouw Mr. de Werd maar. Door haar heb ik doorgezet en mijn gelijk behaald. Werk gerelateerd: ( chronische gezondheidsklachten )
Snelle reactie op vragen met duidelijke uitleg.
In verband met een echtscheiding voor een gezamenlijke relatie goed contact gehad, snelle reacties en snel handelen waardoor we enkele dagen tijdswinst hebben behaald. Nogmaals dank namens Van Dijk Verzekeringen en Hypotheek en natuurlijk onze relatie, daar doen we het voor!
Ze hielpen me altijd. Alle tijd namen ze voor me. Alles werd serieus verwerkt. Echt een 10 gouden ster verdiend.heel veel liefs van mij.
Door goed op de bal te zitten, de andere partij niet de regie te laten pakken en snel tot overeenstemming komen. Het gevoel dat er potentieel meer in had gezeten zal bij mij nog wel even blijven bestaan. Tegelijkertijd is snelheid ook een belangrijke factor en die prioriteit is goed ingeschat.
Originele beoordeling
Door goed op de bal te zitten, de andere partij niet de regie te pakken snel tot overeenstemming komen. Dat is wat me beviel. Wel heb ik nog het knagend gevoel dat er meer uit te halen was met de partner alimentatie, wanneer ex meer zou werken bijv of eerder er vanaf zou willen zien. Ook al weet ik wat een rechter zou kunnen beslissen
Zie bovenstaand
Ik ben blij met de keuze om jullie als advocaat te nemen, bedankt voor alle goede hulp en steun.
Dit was de eerste keer dat ik een advocaat nodig had en hopelijk ook de laatste keer. Desondanks heb ik de hulp als zeer prettig ervaren en ben ik zeer content over de deskundigheid en het persoonlijke medeleven. De communicatie verliep soepel waardoor de afwikkeling gelukkig ook snel ging. Hartelijk dank voor uw hulp!
Ik ben erg goed en duidelijk geholpen.
Ik ben zo dankbaar voor de begeleiding van mevrouw Helen de Werd, zij is zo goed. Dank U wel voor alles.
In een arbeidsrechtdossier heb ik een beroep gedaan op Goud Advocaten. Vanaf het eerste contact uiterst betrokken en persoonlijk geholpen. Dossier is inmiddels afgewikkeld naar alle tevredenheid. Een advocatenkantoor waar de klant nog koning is.
Mijn keuze viel op Goud advocaten om de strijdlustige Elize. Een advocaat waar ik meteen het uiterst vertrouwen in had. Met haar durfde ik “alles” aan De rechtszaak is naar tevredenheid verlopen en het desbetreffende resultaat ook
Door drukte soms lang moeten wachten voordat ik update kreeg. Twee keer een alimentatie laten berekenen die wat later bleek niet correct waren, voelde me hierdoor niet fijn naar mijn ex toe. Wel vriendelijke en netjes te woord gestaan, geluisterd naar mijn wensen, geprobeerd de kosten laag te houden, dat heb ik gewaardeerd.
Zoals hierboven. Er zou contact worden opgenomen. Ik werd gebeld en hebben eea uitgesproken.
Originele beoordeling
Zoals hierboven. Er zou contact worden opgenomen. Ik werd gebeld maar dat kwam niet uit bij mij. Aangegeven wanneer het wel schikte. Via telefoon. Via receptioniste en ook via een bericht. Nooit meer iets gehoord. Wederom veel beloftes. Alleen komen ze die niet na. Staaft alleen maar mijn gevoel in mijn review. Weinig after sales als je dat zo mag noemen.
Goud Advocaten heeft een second opinion gemaakt van onze zaak. Nadat een ander advocatenbureau deze als kansloos teruggegeven had aan de verzekering. Zij heeft de verzekering geadviseerd wel verder te gaan met deze zaak daar er volop kansen waren met een positieve afloop. De verzekering heeft hierop een uitzondering op haar interne processen gemaakt zodat wij Goud Advocaten mochten inhuren om ons bij te staan. Wij hebben ervaren dat het team er altijd voor ons was, punctueel en zo betrokken dat onze advocaat zelfs beschikbaar was (als nodig) tijdens haar zwangerschapsverlof. Wij zijn bijzonder onder de indruk van de vertaling van deze zaak naar kansen om het in ons voordeel te buigen en de samenwerking daarin. Waar wederpartij alles eraan gedaan heeft om de procesgang te traineren en anderen zwart te maken, is Goud Advocaten consequent, slim, netjes en taalvaardig. Dus een leesbaar en begrijpbaar betoog en slimme interventies naar en tijdens de zitting. De uitkomst is naar volle tevredenheid het maximaal haalbare.
Mijn vechtscheiding is behandeld door goud advocaten. Deze zaten net in een transitie van putters advocaten naar goud advocaten. Daardoor ontstond het gevoel dat ik een beetje vergeten werd als mens en meer een nummer was. Dat gevoel bleef knagen bij mij. In een review heb ik mijn ongenoegen kenbaar gemaakt. Hierna ben ik benaderd door mevr. Veen en hebben een zeer open en verhelderend gesprek gehad begrip van beide kanten. Alle lof hoe ze het heeft op gepakt. Mbt deskundigheid en advies geen betere te vinden denk ik.
Een klacht is net zoveel waard als een compliment! Wij zijn vreemd genoeg dus ook "blij" met dit soort reviews. Alle klanten kunnen en mogen bij ons reviews achterlaten, want daar leren wij alleen maar van. Met deze klant nemen wij contact op en gaan met hem in gesprek, mist hij dat ook wil. Als er onvrede is, nemen wij die waar mogelijk weg.
Originele beoordeling
In eerste aanleg was ik hoopvol om mijn (vecht)scheiding te laten regelen door mevr, van Veen. Ze zou het gevecht wel aangaan voor mij. De perikelen rondom de scheiding werd steeds grimmiger. Buiten de rekeningen die bleven komen werd geadviseerd om ,voor de rust, alles maar voorlopig, toe te geven. Advies werd gegeven over hoe om te gaan met betalingen van het koophuis en dergelijke omdat de ex partner dat niet deed waardoor de hypotheekverstrekker bij mij aanklopte terwijl ik ook nog voorlopige alimentatie betaalde. Advies was om hypotheek te betalen en te stoppen met de alimentatie totdat de ex ook een deel zou betalen. Later krijg je dan te horen dat het niet slim was om dat zo te doen, omdat nu de alimentatie torenhoog werd berekend, terwijl het haar advies was dat door mij opgevolgd werd. Daarnaast bleef het beloofde "gevecht" uit. Ik moest tijdelijk overal maar mee instemmen voor de lieve vrede, want ons moment kwam nog. Er zou tijdens de zitting van alles aangekaart worden. Integendeel, als klap op de vuurpijl stond mevr. van Veen tijdens de zitting van de rechtbank regelmatig met de mond vol tanden omdat bepaalde zaken niet geregeld waren of voorhanden waren. Zelfs de opmerking van de rechter of ze zich wel had voorbereid viel op een gegeven moment. Het excuus van haar was dat het nogal druk was op kantoor. Weg vertrouwen bij mij. Ik ben van mening dat mevrouw Veen meer bezig was met de overgang van haar advocatenkantoor naar het nieuwe Goud advocaten en dat dat ten koste is gegaan van mijn zaak. Ik snap heel goed dat niet iedere zaak gewonnen kan worden, maar dan wel met het idee dat er alles aan gedaan is. Op het moment dat alles wat naar voren gebracht werd van tafel geveegd werd wegens onduidelijke uitleg of ontbreken van stukken zegt dat genoeg denk ik. Naast heel veel geld aan declaraties vertrouwen in ieder geval weg en ben overgestapt naar een andere advocaat. Heb constant het gevoel gehad een "declaratienummer" te zijn en geen cliënt.
Toegankelijk, kundig en serieus! Daarbij hebben we ook nog eens gekregen waar we naar op zoek waren, ik ben dik tevreden! Bedankt!
het is eerst keer proces met Advocaat,
Mijn zaak is met succes afgerond. Zonder de bijstand van Goud Advocaten zou dit een moeizaam en lang traject zijn geweest.
Afgelopen maanden met Hellen diverse malen contact gehad. Zeer prettige dame, verstand van zaken en oog voor de client. Ook op vrije dagen draaide haar mailfabriek gewoon door. Beoogde doel/resultaat: ruimschoots behaald!
Beste advocaten !!!!!!
Touwbaan 21