We kwamen door omstandigheden wat later in contact met de Koning Advocaten. Dat zette gelijk druk op de zaak. Ondanks dat zijn we goed geholpen, werd er snel gehandeld en werd er een goed en succesvol advies gegeven. Dat is wat je wilt. Prima club.
Mevrouw Boer heeft voor mij, wat het onmogelijke was, mogelijk gemaakt en ik ben daar zeer tevreden mee. Door haar expertise en professionele hulp heb ik toch de mogelijkheden kunnen behalen die ik op heden heb. Ik wens haar veel succes met toekomstige casussen die zij ontvangt.
Kantoor De Koning - in concreto Menno Bos - heeft ons terzake kundig geholpen als onpartijdige mediator in ons echtscheidingstraject. Dit is precies waar je behoefte aan hebt in een dergelijke emotionele situatie.
Voor het traject om te komen tot vaststellingsovereenkomst (VSO) ben ik vanaf begin tot eind goed geholpen en werd er ook meegedacht om klant met raad en daad bij te staan. Het was prettig, betrokken en deskundig om uiteindelijk tot een bevredigende VSO te komen. Dit helpt ook om enige verlichting te krijgen in toch al een moeilijk traject.
Étant français dans un pays étranger avec le problème que j’ai eu… et la barrière de la langue j’appréhendais énormément mais koning advocaten ma très bien épaulait pendant cette épreuve difficile malgré la distance à magnifiquement répondu à mes attentes encore merci pour ce que vous avez accompli pour moi
Ondanks de pijnlijke situatie van onze scheiding, heeft de bijdrage van Menno er wel toe geleid dat de scheiding voorspoedig is verlopen.
Altijd goede en professionele hulp gehad!
Vaak is het een emotioneel beladen moment als je een advocaat nodig hebt in je leven. Dan is het prettig om op de expertise te leunen van iemand voor wie zulke ernstige geschillen een dagelijkse kost is. De Koning Advocaten heeft mijn dossier professioneel en scheetsgewijs afgerond.
Ik ben goed geholpen met advies omtrent een transitie vergoeding. Snel schakelen, de juiste aanpak kiezen en punten benoemen welke voor jezelf wel of niet bespreekbaar zijn. Dit heeft geleid tot een overeenkomst waarmee ik zeer tevreden ben.
Goed contact gehad met advocaat mevrouw Buis, Snelle reactie op mijn vragen en e-mail. Goed meedenken naar mogelijke Ben ik goed mee geholpen.
Je wordt vriendelijk ontvangen. Ze nemen de tijd om goed naar je te luisteren en geven je helder en duidelijk advies. Werken snel en adequaat. Je voelt je gesteund.
Het was een uniek probleem dat door de kennis van het kantoor tot het gewenste resultaat heeft geleid
After my dismissal, I had a disagreement with my employer. My friends advised me to seek help from lawyers from De Koning Advocaten. Thanks to the professional and prompt work of the lawyer, I was able to get a positive result in my case in the shortest possible time. My family and I are delighted and truly grateful to my lawyer for his attentive attitude, accurate advice and full support in my case. This helped restore justice, get my money back, and avoid depression.
Zie boven.
Goed advocaat
Snellere afhandeling van de aansprakelijkheid van de geleden schade na mijn ongeval.
Goed geholpen door mevrouw korteweg en alles is duidelijk uitgelegd.
Goed, deskundig, goed luisterend oor en heeel goed advies
Zeer goed begeleid en afgewikkeld van de zaak.
Absoluut aan te raden.
Van A tot Z prima service met persoonlijke betrokkenheid.
Ik ben goed geholpen door mijn advocaat mevrouw Korteweg. Ik had echt het idee dat zij meer moeite voor mij deed dan mijn vorige advocaat. Zij zorgde voor duidelijkheid tegenover mij en mijn ouders. En daar ben ik zeer tevreden mee.
Zeer tevreden met de hulp die ik heb gekregen
Aandacht en service waren goed. Ik ben tevreden over hoe is het gegaan. Ik zal in de toekomst graag willen terug als nodig heb.
Dubbelsteynlaan West 39
3319 EK Dordrecht