Het was een hele fijne ervaring , ik ben erg goed geholpen jullie waren heel erg betrokken! Bedankt voor de betrokkenheid en de zaak goed te hebben afgehandeld
zeer behulpzaam en de zaak zeer goed behandeld in een woord PRIMA
Ik kon altijd terecht met mij vragen dat vond ik fijn
Mijn ervaring met De Koning advocaten is zeer positief. Mevrouw Korteweg heeft mij bijgestaan als advocaat. Er werd snel gehandeld en de informatie werd goed overgebracht. In het algemeen vriendelijke en professionele dienstverlening.
Prettig contact. Snelle en uitgebreide reacties.
Contact als zeer plezierig ervaren. Zeer korte lijnen, snelle response en duidelijk en kundig advies.
De zakelijke maar zeer zeker ook de persoonlijke aandacht van mevrouw L Boer heb ik als zeer prettig ervaren.
De samenwerking gaf mij het gevoel dat men voor mijn belang bezig was op een prettige manier. Uiteindelijk een meer dan bevredigend resultaat behaald. Dank!
Vanaf de intake tot aan het einde van het dossier heb ik ervaren dat mijn zaak serieus werd genomen en voelde ik mij gehoord. Door een collega advocaat ben ik geattendeerd op Mr. Ammerlaan. Mr. Ammerlaan en Mr. Boer hebben mij beiden goed geïnformeerd en bijgestaan om de zaak tot een goed en eerlijk einde te helpen brengen. Ik raad De Koning Advocaten B.V. van harte aan!
Mijn vraag werd snel en accuraat opgevolgd. Een heel prettig en goed contact met de heer Kluwen. Heb er een heel goed gevoel aan overgehouden
Mijn ervaring met de Koning Advocaten was erg goed. Ik werd goed op de hoogte gehouden. Mijn probleem werd serieus genomen en goed uitgezocht w.b. wetgeving. De advocate toonde begrip en betrokkenheid en gaf mij deskundig advies.
Deskundige advocaat die ons optimaal heeft bijgestaan.
Bij mijn zaak ben ik uitstekend bij gestaan door meester Boer en rest van team Koning advocatuur. Ik ben zeer te spreken over hen handelswijze en adequaat en discreet handelen van mijn zaak. Meest Boer wist zich goed staande te houden ondanks moeilijke houding van tegen partij. Chapeau!
Ik heb goed advies gekregen en was makkelijk voor het communicatie
Betrokken.
Eerlijk en duidelijk verhaal door advocaat Kluwen.
Ik ben zeer tevreden over hoe mevrouw Fleur Buis mij heeft geholpen. Professionele hulp. Snel en precies. Ik beveel het van harte aan
Eerlijk en duidelijk verhaal door advocaat Kluwen. Je weet snel waar je aan toe ben wat je kan verwachten en realistisch is
Als bij deze advocaten kantoor heel goed vriendelijke en snel oplossing
Ik ben altijd erg blij met de goede hulp wat ik krijg door de advocaten die ik heb. Mijn keuze gaat ook altijd naar dit kantoor.
onze ervaring is: dat wij heel goed geadviseerd waren en met alle aandacht ons wens is vervult tot het laatste moment met tevredenheid is de zaak beëindigd.
Hele fijne advocaten kantoor, al voor meerdere zaken aan geklopt bij de koning advocaten kantoor. Altijd uitstekend geholpen. Een erlijke en duidelijke advocaten kantoor.
Ik ben door De Koning Advocaten prima geholpen met advies over een vaststellingsovereenkomst. Het contact was prettig, het advies was goed en er werd snel gereageerd op mijn vragen. Ik kan dit kantoor van harte aanbevelen!
Ik voelde me gehoord en er hebben 2 advocaten heel goed geholpen. Was echt blij met ze.
Ik ben uitstekend bijgestaan. Het juridisch advies dat ik heb ingewonnen was naast deskundig ook erg snel. Iets dat in mijn situatie zeer gewenst was. Dit toonde voor mij inlevingsvermogen en betrokkenheid, iets dat de service onderscheidde!
Dubbelsteynlaan West 39
3319 EK Dordrecht