Goede duidelijke en oprechte advocaat

Ik ben bij De koning advocaten terecht gekomen door hele slechte ervaringen bij: Özveren Advocatuur. Özveren & Alabas Advocaten Noordplein 211 3035 ED Rotterdam (nooit aan beginnen). Nadat ik weg ben gegaan bij Özveren advocaten ben ik gaan zoeken naar een goede advocaat en ik ben terecht gekomen bij De Koning advocaten, hier ben ik eerst op gesprek geweest om te kijken of de koning advocaten mijn zaak kon behandelen. En dat konden ze zeker, het hele proces is echt makkelijk verlopen en ik kon echt op de koning advocaten vertrouwen waardoor ik alles wat met de zaak te maken had aan hun over kon laten dit was echt heel fijn en scheelde een hoop stress daarnaast is de zaak ook positief afgerond. Al bij al kan ik zeggen dat De Koning advocaten voor mij de beste advocaten kantoor is waar ik ooit een zaak heb laten behandelen. Mocht ik nog een keer een advocaat nodig hebben dan weet ik dat ik bij De Koning advocaten zeker goed zit.

Zeer hartelijk en profesioneel

Heb voor het eerst in 36jr een advocaat nodig gehad en heb geen beter kantoor kunnen treffen. Zeer toegankelijk voor alle klasse. Uitsekend geholpen en zal in de toekomst zeker weer voor dit kantoor kiezen.

Dhr. Bos heeft mij prima bijgestaan in mij zaak. Ik heb eigelijk geen op of aanmerkingen.

Het heeft ons een zeer goed gevoel gegeven.

We zijn zeer goed geholpen met onze zaak. Ze zijn aardig, en je krijgt gelijk antwoord wanneer je ergens mee zit.

Super goed!

Mevrouw Heida heeft mij altijd goed bijgestaan en goed meegedacht wat ik eventueel nog meer zou kunnen doen.

Zeer professioneel kantoor met uitstekende resultaten gerealiseerd door Mr. M. Bos

Ondanks een minder alledaagse case, had Mr. Bos snel de zaak in kaart gebracht en stellig en overtuigend een standpunt in genomen richting de tegenpartij. Heldere communicatie en uitstekende afhandeling van de zaak, waarvoor nogmaals dank

Super advocaat !!!!!!

Alles goed geregeld blij met deze mevrouw hoop dat ik er niet meer nodig heb in de toekomst ze krijg een mooie taart opgestuurd voor alles.

Adequate en zeer professionale ondersteuning.

Het was enorm prettig om in deze lastige en complexe zaak voor mij te mogen samenwerken met Joyce. Het was zakelijk, duidelijk met begrip voor de bijkomende emoties, waardoor we steeds strategisch hebben geschakeld.

Dhr Bos is een zeer welbekwamen advocaat. Ik ben dhr. zeer dankbaar

Professioneel en doortastend

Zeer goede advocaat gehad in een huurgeschil met een bevredigend resultaat

Zeer prettig

Ervaring als zeer prettig ervaren Er is goed geluisterd naar mijn wensen in deze zaak, en de communicatie heb als zeer prettig ervaren, en ik ben ook tevreden met de uitslag, en hoe alles is afgehandeld

1 van de beste

Een zeer professionele advocaten kantoor

De Koning Advocaten, een zeer professionele advocatenkantoor met veel kennis en specialisaties. Zou iedereen die een goed advocatenkantoor zoekt hier adviseren om mee in zee te gaan. Mocht ik in de toekomst een advocaat nodig hebben, neem ik graag opnieuw contact op.

Prima service, luisterend oor en snelle actie/reactie

Goed geholpen door dhr. Kluwen tijdens het arbeidsrechtelijke geschil. Correct geadviseerd met ruimte voor eigen inbreng, waar nodig werd er gedurende het langlopende traject snel geschakeld om op de juiste momenten correct te kunnen reageren.

Er word goed geluisterd er worden ook goed dus heb uitgelegd als je het even niet goed begrijpt heel vriendelijk en ik zou jullie zeker aan bevelen als er iemand in nood zit en die wel een goeden . Kan gebruiken

Ik ben goed en adequaat begeleid

Ik ben erg goed geholpen en kon mijn advocaat steeds bereiken. Ik had het gevoel dat er goed werd geluisterd en direct actie werd ondernomen wanneer dat nodig was. Er werd zeer efficiënt gewerkt.

• Betrokkenheid

Een gezamenlijk, rustig sfeer.

Alles werd goed uitgelegd en kreeg ook feedback, en voorbereiden van gegevens werd eerst voor toestemming van mijn kant gevraagd wat ik fijn vind.

Super tevreden!

Mijn advocaat heeft mij professioneel en goed geholpen. Op de momenten dat ik hem nodig was, was hij er altijd voor mij. Professioneel, deskundig en goed advies. Een scheiding die niet makkelijk verliep maar waarin hij mij tot op het einde goed heeft bijgestaan. Bedankt voor uw hulp!

• Betrokkenheid

Uitstekend juridisch advies en betrokkenheid

Goede hulp gekregen bij mijn zaak.

Was een zeer aangename en relaxte ervaring met Albert Kluwen

Reeds bij het eerste bezoek had ik het gevoel dat het allemaal wel in orde zou komen. De samenwerking met Albert heb ik ook als zeer prettig ervaren, en heb het gevoel gehad dat er ook goed geluisterd werd naar al mijn vragen en eventuele oplossingen. Mocht ik in de toekomst ooit weer juridische bijstand nodig hebben zal ik mij zeker weer tot Albert Kluwen wenden.

• Betrokkenheid

Snel, kundig en doortastend!

Rechtszaken zijn nooit een genoegen voor de daarbij betrokken partijen. De Koning Advocaten in de persoon van Albert Kluwen heeft mij bijgestaan in een kort geding, waarin een oud werkgever een vaststellingsovereenkomst heeft geschonden. Voor mij was het na kennismaking toch een geruststelling dat Albert voor mij als advocaat en tevens raadsman wilde optreden. Albert heeft hierbij laten zien dat hij snel, kundig en doortastend is. Hij is kordaat en toegankelijk en komt over als iemand die niet over zich laat lopen. Dit heeft hij in de rechtszaal ook zeker laten zien! Ik ben meer dan tevreden met het behaalde resultaat. Ik hoop niet op een volgende keer, maar als die komt Albert: ˈje bent mijn advocaat!ˈ.

• Betrokkenheid

Erg professioneel. Met een uitstekend resultaat

Erg professioneel. Met een heldere communicatie. Transparante manier van werken. Met een perfect resultaat.

• Betrokkenheid

zeer goede en professionele advocaten

zeer goede en professionele advocaten. waarmee ik wederom weer een fijne samenwerking heb gehad en zeer tevreden ben met het eindresultaat. ik zou de koning advocaten daarom ook aan iedereen willen aanbevelen. hierbij bedank ik de Koning Advocaten en in het bijzonder annika heida voor de goede afwikkeling.

nnnn

• Betrokkenheid

Goede communicatie en van te voren getaxeerd resultaat behaald

Mvg Piet Knoope

Dubbelsteynlaan West 39